De beste Belgische bookmakers voor e sports betting

E sports betting wint razendsnel aan populariteit. Misschien wilt u ook wel eens een weddenschap plaatsen op een videogame? Dan bent u hier aan het juiste adres. Wij stellen op deze pagina namelijk de beste Belgische bookmakers voor e sports bets aan u voor.

Daarnaast hebben we het over de meest gespeelde spellen en doen we de beste teams uit de doeken. Ook vertellen we u meer over hoe u precies een esports bet plaatst, welke soorten weddenschappen er bestaan en geven we u enkele interessante tips mee.

E sports bets: de beste bookies van België

# Broker Instapbedrag
1.
Napoleon Sport

Licentie KSC

Napoleon Sport
 • 1300+ wedstrijden en veel wedopties
 • Livestream beschikbaar
 • Klantendienst niet altijd bereikbaar
Bancontact
PayPal
HiPay
VISA
Mastercard
Voorwaarden & bepalingen
18+, algemene voorwaarden gelden
2.
Unibet Sport

Licentie KSC

Unibet Sport
 • 999+ wedstrijden en veel wedopties
 • Livestream beschikbaar
 • Nederlandstalige klantendienst niet altijd bereikbaar
Bancontact
Skrill
Neteller
Bankoverschrijving
paysafecard
Voorwaarden & bepalingen
18+, algemene voorwaarden gelden
3.
Bet777 Sport

Licentie KSC

Bet777 Sport
 • 100+ wedstrijden
 • Wedopties: winnaar, spreiding, map
 • FAQ niet uitgebreid genoeg
Bancontact
paysafecard
VISA
Mastercard
Bankoverschrijving
Voorwaarden & bepalingen
18+, algemene voorwaarden gelden
4.
Circus Sport

Licentie KSC

Circus Sport
 • Uitgebreid aanbod wedstrijden
 • Wedopties: winnaar, map, handicap, correcte score
 • Geen 24/7 live chat
Bancontact
VISA
Mastercard
Skrill
PayPal
Voorwaarden & bepalingen
18+, algemene voorwaarden gelden
5.
Blitz sport

Licentie KSC

Blitz sport
 • Uitgebreid aanbod wedstrijden
 • Wedopties: winnaar, map, handicap
 • Enkel uitbetalen via bankoverschrijving
Bancontact
HiPay
PayPal
paysafecard
CASHlib
Voorwaarden & bepalingen
18+, algemene voorwaarden gelden
6.
Ladbrokes sport

Licentie KSC

Ladbrokes sport
 • 70+ wedstrijden
 • Competente klantendienst
 • Klein aanbod wedopties per match
Bancontact
PayPal
paysafecard
Skrill
Neteller
Voorwaarden & bepalingen
18+, algemene voorwaarden gelden
7.
Betcenter Sport

Licentie KSC

Betcenter Sport
 • CS:GO & LOL
 • Klein aanbod wedstrijden
 • Klein aanbod wedopties
Bankoverschrijving
paysafecard
Skrill
Neteller
HiPay
Voorwaarden & bepalingen
18+, algemene voorwaarden gelden
8.
Bingoal Sport

Licentie KSC

Bingoal Sport
 • GT Nations League
 • Klein aanbod wedstrijden
 • Geen app
Bancontact
Mastercard
VISA
Bankoverschrijving
Skrill
Voorwaarden & bepalingen
18+, algemene voorwaarden gelden

Aangezien esports betting steeds populairder wordt, is het geen verrassing dat de Belgische bookmakers mee op de kar springen.

Als u dus aan e sports betting wilt doen in België, dan geniet u van een ruim aanbod bookmakers waarbij u terecht kunt. Alle bookies die u in onze lijst hierboven terugvindt, geven u de kans om op esportswedstrijden te wedden.

Bovendien zijn dit allemaal veilige en betrouwbare sportsbooks die een licentie hebben ontvangen van de KSC. Zij mogen dus helemaal legaal actief zijn in België en u kunt er zonder problemen een esports bet plaatsen.

De populairste esports games om op te wedden

Esports kan kort als volgt worden samengevat: het spelen van videogames op competitief niveau. Als u wedt op esports, dan zet u in op deze wedstrijden en competities.

Welke esports games worden het meest gespeeld? U leest het hieronder. Dit zijn spellen die bij Belgische bookmakers worden aangeboden.

League of Legends

Veel liefhebbers van deze sport zijn grote fan van LOL esports wedden. Dit spel wordt tijdens heel wat competities en leagues gespeeld en zien we daarom vaak voorbijkomen bij Belgische bookmakers. Twee ploegen bestaande uit 5 spelers nemen het tijdens het spelen van dit spel tegen elkaar op. De ploeg die de basis van het andere team, ook wel Nexus genoemd, kan vernietigen wint de wedstrijd.

Valorant

Ook wedden op Valorant esports-wedstrijden of -competities is een populaire bezigheid. Hoe gaat dit spel in z’n werk? Alle spelers kiezen een hero die over unieke vaardigheden en skills beschikt. Daarna nemen ze het in ploegen van 5 tegen elkaar op. Tijdens het spel moeten ze allerlei missies uitvoeren.

Dota 2

Dota 2 is waarschijnlijk, samen met LOL, het meest gespeelde esports spel. Twee ploegen van elk 5 spelers gaan de strijd met elkaar aan. Ze hebben elk hun eigen basis, “The Ancient” genaamd. Het doel van dit spel is de basis van de tegenstander vernietigen.

CS:GO

Tijdens Counter-Strike: Global Offensive nemen twee teams (genaamd “Terrorists en Counter-terrorists”) het tegen elkaar op. Ze moeten verscheidene missies succesvol volbrengen om het spel te kunnen winnen.

Zo moeten de “Terroristen” een bom planten en deze op een specifieke locatie tot ontploffing brengen. De missie van de “Terrorismebestrijders” is deze bom onschadelijk maken.

Een ploeg kan ook een ronde winnen als ze de vijf spelers van het vijandige team kunnen uitschakelen. Tijdens een wedstrijd worden 30 rondes gespeeld, het team dat als eerste 16 rondes wint, wint de wedstrijd.

Call of Duty

Ook tijdens dit spel gaan twee teams van elk 5 spelers de strijd met elkaar aan. Het verloop van het spel hangt af van de spelmodus. Er bestaan verschillende spelmodussen, we bespreken er hieronder enkele van:

 • Hardpoint: De ploegen verdienen punten voor elke seconde dat ze de controle hebben over een gebied op de kaart (genaamd Hardpoint).
 • Search and Destroy: Spelers hebben slechts één leven per ronde. Tijdens elke ronde probeert het aanvallende team zowel een bom te planten als een bom tot ontploffing te brengen. Het doel van het verdedigende team is dit te voorkomen. Het team dat slaagt in hun doelstelling, wint de ronde. Een ploeg wint ook een ronde als ze alle vijf de spelers van het andere team weten uit te schakelen. De ploegen wisselen per ronde van rol en het eerste team dat zes rondes wint, wint de wedstrijd.
 • Domination: De ploegen proberen de controle te krijgen over drie statische objecten, aangegeven door vlaggen. Elke vijf seconden kunnen punten worden verdiend, afhankelijk van het aantal vlaggen dat een team onder controle heeft. Hoe meer vlaggen en hoe langer de ploegen die in hun macht hebben, hoe meer punten ze scoren. Het team dat het meeste punten heeft wanneer de tijd om is, wint.

Officiële, competitieve wedstrijden volgen volgend format: er worden vijf wedstrijden gespeeld. Hardpoint en Search and Destroy worden beiden twee keer gespeeld terwijl de teams slechts één keer Domination spelen.

Rainbow Six Siege

Bij dit spel zien we opnieuw twee ploegen van 5 spelers. Zij kunnen ofwel in de verdediging of aanval gaan en kunnen kiezen uit 54 verschillende personages. De spelers gaan tijdens het spelen van dit spel de strijd aan met elkaar in verschillende gamemodussen. Zo moeten ze verscheidene missies voltooien: een gegijzeld persoon redden, een bom onschadelijk maken of een bepaald gebied veiligstellen.

Rocket League

Spelers die dit spel spelen besturen een auto en spelen voetbal. Twee ploegen van tussen de 1 à 4 spelers kijken elkaar in de ogen. Elke wedstrijd duurt vijf minuten en spelers kunnen punten verdienen met acties als het wegwerken van een bal uit eigen doel, schieten op doel of het maken van een doelpunt.

King of Glory

Dit spel lijkt op Dota 2 en League of Legends, maar wordt via smartphones gespeeld i.p.v. via computers. Spelers kiezen een Hero met unieke skills uit en kunnen NPC-personages vermoorden in ruil voor goud.

Dit goud kan worden gebruikt om bijvoorbeeld toverdrankjes of experience points te kopen, die op hun beurt de kracht en vaardigheden van de personages kunnen boosten.

Spelers worden opgedeeld in teams en hebben elk hun eigen basiskamp. De ploegen gaan de strijd aan met elkaar en proberen het basiskamp van de tegenstander te vernietigen.

Andere veel gespeelde spellen zijn: F1, Fifa, Fortnite, Hearthstone, Starcraft II en World of Warcraft.

Soorten esports games

Alle spellen die we hierboven hebben vermeld en besproken, maken deel uit van verschillende categorieën. We vertellen u hier meer over deze categorieën en leggen uit welke games precies tot welke categorie behoren.

 • First Person Shooter (FPS): Deze spellen speelt men vanuit het perspectief van de speler zelf. Hij/zij houdt een wapen (of ander voorwerp) vast en neemt het daarmee op tegen andere personages. Voorbeelden van dit soort spellen: Call of Duty, CS:GO, Overwatch.
 • Third Person Shooter (TPS): Deze spellen lijken op FPS-games maar deze keer speelt men het spel vanuit een derdepersoonsperspectief. De speler heeft dus niet zelf het wapen vast, maar bevindt zich achter het personage dat op het scherm het wapen in handen heeft en dat hij/zij bestuurt. Voorbeelden: Fortnite, PlayerUnknown’s Battlegrounds, Gears of War.
 • Multiplayer Online Battle Arena (MOBA): Deze esports games zijn razendpopulair. Een speler maakt deel uit van één van twee ploegen en bestuurt een personage. Het doel van de ploegen is het basiskamp van de tegenstanders vernietigen. Voorbeelden: LOL, Dota, Warcraft en Smite.
 • Massively Multiplayer Online Role-Playing Game (MMORPG): In tegenstelling tot de andere esports games, nemen aan dit soort spellen een groot aantal spelers deel. Voordat ze beginnen met spelen kiezen ze een avatar in het spel dat ze kunnen besturen. Voorbeelden: World of Warcraft
 • Real-Time Strategy (RTS): Bij dit soort spellen krijgt een speler controle over militaire eenheden en gebouwen. Daarna moet hij of zij strategische beslissingen nemen en zo proberen vijandige personages te verslaan. Voorbeelden: StarCraft, StarCraft II en Warcraft III
 • Digital Collectable Card Game (DCCG): Dit zijn digitale verzamelkaartenspellen die online of als videogame worden gespeeld. Voorbeelden: Hearthstone, Magic: The Gathering en Shadowverse.

De beste esports teams om op in te zetten

Wilt u zich aan e sports betting wagen maar bent u nog niet helemaal thuis in deze wondere wereld? Dan weet u misschien niet goed op welk esports team te wedden.

Welke ploegen draaien mee aan de top en kunnen u mogelijk een mooie winst opleveren? Wij bespreken hieronder de beste teams per spel.

Dota 2: OG

Team OG draait mee aan de top wat het spel Dota 2 betreft. Deze ploeg won als eerste ooit vier Dota Major Championships en won in mei 2022 nog de ESL One Stockholm. Het totale prijzengeld van dit team bedraagt maar liefst 35 miljoen dollar. Een indrukwekkend bedrag, zeker als je bedenkt dat dit team in 2015 werd opgericht.

Als u meer wilt weten over dit succesvolle team, dan raden we u aan de Wikipediapagina over Team OG te bekijken.

Andere teams om in de gaten te houden als u aan Dota 2 e sports betting wilt doen: Team Liquid, Evil Geniuses, Team Spirit

CS:GO: Astralis

Wat CS:GO betreft is Astralis een geduchte tegenstander. Dit team dat werd opgericht in 2016 mag twee van de topspelers van CS:GO tot hun rangen rekenen. Zowel Xyp9x en gla1ve maken namelijk deel uit van deze ploeg. Astralis heeft zo’n 9,5 miljoen dollar bij elkaar gerijft door deel te nemen aan CS:GO competities.

Ook interessant: Natus Vincere, Faze Clan, Team Liquid

LOL: T1

Als we kijken naar League of Legends, dan zien we dat T1 een team is om in de gaten te houden. Esports gamer Faker is namelijk lid van dit team. Hij staat bekend als de meest succesvolle LOL-speler die meer dan 1 miljoen dollar verdiende door dit spel te spelen. De ploeg zelf vergaarde met dit spel meer dan 7,5 miljoen dollar.

Geduchte concurrenten: Invictus Gaming, Royal Never Give Up, EDward gaming

Call of Duty: Atlanta FaZe

Is Call of Duty eerder jouw ding, vergeet dan zeker Atlanta FaZe niet. Dit team bereikte in 2020 de hoogste plaats in de COD-league en won in totaal meer dan 3,5 miljoen dollar met dit spel.

Andere teams om in de gaten te houden: Toronto Ultra en Evil Geniuses

Valorant: FunPlus Phoenix

De leden van FunPlus Phoenix spelen niet alleen Valorant, maar kunnen ook hun mannetje staan in League of Legends, Fortnite en Call of Duty. Slechts enkele maanden nadat het team besloot deel te nemen aan Valorant-wedstrijden en -competities, was het al duidelijk dat FunPlus Phoenix een geduchte concurrent was en een ploeg was om in de gaten te houden.

Andere interessante teams: Fnatic, Guild Esports, Acend

Rainbow Six Siege: TSM

Wat het spel Rainbox Six Siege betreft, is TSM een team om naar uit te kijken. Ze verzamelden in totaal al meer dan 1,7 miljoen dollar en wonnen in 2022 de Six Invitational.

Vergeet ook volgende teams niet: FaZe Clan, DarkZero Esports, Team BDS

Rocket League: Moist Esports

Moist Esports neemt nog maar heel recent deel aan Rocket League-wedstrijden. Op slechts enkele maanden tijd heeft dit team zich opgewerkt tot een sterke tegenstander. Moist Esports won namelijk hun laatste twee wedstrijden. Daarvoor bemachtigden ze de tweede en vierde plek.

Ook interessant: Team BDS, Karmine Corp, Team Liquid

Welke wedopties worden aangeboden op esports?

Nu u weet op welke spellen u kunt wedden en u op de hoogte bent van enkele van de meest succesvolle teams, vraagt u zich misschien af welke e sports bets er bestaan?

Er worden bij Belgische bookmakers verschillende weddenschappen aangeboden op esports. Wij bespreken er hieronder enkele van:

 • Winnaar: Met deze esports bet voorspelt u, zoals de naam al doet vermoeden, de winnaar van de wedstrijd. U zet dus in op het team dat volgens u aan het langste eind trekt. U wint deze weddenschap als uw voorspelling uitkomt. Heeft u het bij het verkeerde eind, dan verliest u uw inzet. Dit soort bet doet denken aan de 1X2-weddenschap die u kunt plaatsen op voetbal. Wilt u hier meer over weten? Bezoek dan zeker onze voetbal wedden pagina.
 • Map wedden: Besluit u op esports te wedden, dan kunt u ook inzetten op het team dat volgens u map 1, 2 of 3, etc. wint. Daarnaast is het mogelijk om te voorspellen binnen hoeveel rondes een team een map verovert of het aantal maps dat in totaal veroverd wordt tijdens een wedstrijd.
 • Handicap wedden: Bij een handicap weddenschap kent u, net zoals bij voetbalwedden, een voorsprong toe aan een van de twee teams. De underdog krijgt dan deze voorsprong terwijl het favoriete team een handicap wordt toegekend.
 • First blood: Plaatst u een “First Blood”-weddenschap dan zet u in op het team dat volgens u als eerste een speler van de tegenstander ombrengt.
 • Prop bets: Kiest u voor een proposition bet, dan voorspelt u of een bepaalde gebeurtenis zich zal voordoen tijdens de wedstrijd of niet. Dit soort esports bet wordt voornamelijk aangeboden op League of Legends. Zo kunt u bijvoorbeeld de eerste drakensoort die wordt gedood voorspellen.

Dit zijn enkele van de meest populaire e sports bets die worden aangeboden in België. Toch varieert het aanbod van bookmaker tot bookmaker. Bij sommige bookies kunt u enkel inzetten op de winnaar, terwijl anderen dan weer een hele resem weddenschappen aanbieden.

Heeft u graag veel keuzevrijheid en -mogelijkheid? Dan moet u bij Unibet zijn. Hier vindt u niet alleen odds voor de winnaar van de wedstrijd, maar kunt u ook inzetten op “map bets”, “handicaps”, “first blood” en “prop bets”. Keuze genoeg dus.

Ga

Hoe kunt u op esports wedden?

Nu we u alles hebben verteld over e sports betting, is het tijd voor het echte werk. Maar hoe doet u dat? Hoe plaatst u precies e sports bets? Wij vertellen u hieronder stap voor stap hoe u te werk gaat.

Ook gaan we dieper in op hoe u live en mobiel kunt wedden op esports en delen we verschillende tips met u. Neem deze tips bij de hand als u besluit te esports wedden.

Hoe wedden: stap voor stap

Hoe e sports bets plaatsen?

 1. Meld u aan bij een bookie: Kies een bookmaker uit onze toplijst, maak een account aan en doorloop het verificatieproces
 2. Ga naar het “wedden”-gedeelte van de site: Klik op “esports” en kies de match waarop u wilt inzetten
 3. Bekijk de weddenschappen: Per match worden de beschikbare wedopties weergegeven
 4. Kies weddenschappen uit: Selecteer de weddenschappen die u wilt plaatsen en vul het bedrag in dat u wilt inzetten.
 5. Bevestig uw weddenschappen: Eenmaal u uw weddenschap heeft bevestigd, moet u enkel nog wachten tot de wedstrijd voorbij is om te weten of u winst of verlies heeft gemaakt.

Live e sports betting

Tijdens een esports-wedstrijd kunnen er zich enorm veel verschillende acties voordoen. Een match kan in een mum van tijd helemaal van richting veranderen en het team dat op achterstand stond kan plots de leiding nemen.

Net daarom leent deze sport zich perfect voor live wedden. Wat houdt dit precies in? U plaatst een esports bet terwijl de wedstrijd aan de gang is. U plaatst dus niet op voorhand een weddenschap, maar wacht eerst de match af en ziet hoe deze verloopt voordat u inzet.

Als u besluit live e sports bets te plaatsen, dan kunt u mogelijk profiteren van interessante odds. Zo kan het voorkomen dat zich bepaalde acties voordoen tijdens de wedstrijd die de quoteringen kunnen veranderen.

De bookmaker moet deze dan aanpassen, wat niet altijd onmiddellijk gebeurt. Als u dus snel een esports bet plaatst aan de oude odds voordat deze worden bijgewerkt, dan kunt u hier mogelijk van profiteren. Net daarom is live wedden voor veel mensen interessant.

Wat ook interessant is, is de wedstrijd volgen via de livestream. Verschillende bookmakers beschikken namelijk over een livestream waarmee u de match in real-time kunt volgen. Dit is ideaal als u graag wilt live esports wedden en snel beslissingen wilt kunnen nemen.

Hoe kunt u live e sports bets plaatsen? U leest het hieronder:

 1. Bezoek het “live wedden”-gedeelte van de bookmaker: Nadat u zich heeft aangemeld bij de bookie, gaat u naar het “live wedden”-gedeelte van de site
 2. Klik op “esports”: Hierna krijgt u alle esports-wedstrijden te zien die op dat moment worden gespeeld
 3. Selecteer een wedstrijd: Kies de wedstrijd waarop u wilt inzetten en u krijgt alle wedopties te zien.
 4. Voeg live bets toe aan uw wedstrookje: Klik gewoon op de weddenschappen die u wilt plaatsen en deze worden automatisch toegevoegd aan uw bet slip.
 5. Bevestig uw weddenschap: Eens u alle bets heeft toegevoegd, bevestigt u uw weddenschap.

Mobiel esports wedden

Bent u vaak onderweg en wilt u graag via uw gsm of tablet een weddenschap plaatsen op esports? Dat kan. Belgische bookmakers bieden namelijk een mobiele versie aan van hun site.

Als u mobiel wilt wedden, dan kunt u ofwel de app downloaden via Google Play of de App Store, of bezoekt u simpelweg het mobiel sportsbook via de browser van uw gsm of tablet.

Het mobiele sportsbook is zo goed als identiek aan de dekstopversie. U kunt er net dezelfde acties mee uitvoeren, of u nu geld wilt storten of opnemen, een weddenschap wilt plaatsen, of de livestream wilt bekijken.

U kunt zowel op voorhand wedden als tijdens de wedstrijd een weddenschap plaatsen. Op welke manier u zich ook aan esports betting wilt wagen, via uw gsm of tablet hoeft u zeker niet in te boeten aan kwaliteit.

Onze tips voor e sports betting

Bent u na het lezen van deze pagina helemaal overtuigd en wilt u zich aan esports betting wagen? Dan willen we graag eerst nog enkele tips met u delen voordat u van start gaat.

 • Doe voldoende research: Neem de tijd om onderzoek te doen naar de games, ploegen en spelers voordat u een esports bet plaatst. Zorg ervoor dat u inzet op een spel dat u vanbinnen en vanbuiten kent. Neem ook de tijd om de verschillende teams onder de loep te nemen. Er bestaan heel wat esports teams bestaande uit verschillende spelers met elk hun eigen sterktes en zwaktes. Hoe meer onderzoek u doet, hoe beter u de sport kent en hoe groter uw kans op succes.
 • Plaats een eenvoudige prematch bet als beginner: Mocht u nog niet thuis zijn in de esports wereld, dan raden we een eenvoudige prematch weddenschap aan.
 • Plaats een live bet als ervaren wedder: Heeft u al eerder op esports gewed en kent u de sport ondertussen goed? Dan is een live weddenschap geen slecht idee. Als u alert bent en de wedstrijd volgt, kunt u immers profiteren van quoteringen die nog niet werden aangepast.
 • Vergeet de proposition bets niet: Deze weddenschappen kunnen interessant zijn aangezien ze vaak worden aangeboden aan hogere odds.
 • Bepaal een budget: Voordat u begint met wedden, is het geen slecht idee om een budget op te stellen. Bepaal hoeveel geld u gaat inzetten en zorg ervoor dat u dit bedrag niet overschrijdt. Zelfs als u meerdere weddenschappen plaatst en dit budget snel op is. U houdt enkel op deze manier uw uitgaven in de hand en loopt geen risico nog meer geld te verliezen.

Esports wedden: voor- en nadelen

E sports betting kent, net zoals alle andere sporten waarop u kunt inzetten, zijn voor- en nadelen. Hieronder hebben we ze voor u opgelijst:

Voordelen van e sports betting
 • Groot aanbod: er worden honderden wedstrijden gespeeld
 • Gemakkelijke sport om op te wedden
 • U profiteert van interessante odds
 • Maakt het kijken naar esports-wedstrijden nog leuker
Nadelen van e sports betting
 • Veel teams: u moet voldoende onderzoek doen

Esports betting in België: onze conclusie

Nu u alles weet over e sports betting, wilt u misschien zo snel mogelijk aan de slag. U kunt bij zo goed als alle Belgische bookmakers e sports bets plaatsen op allerlei verschillende wedstrijden en games.

Deze bookies zijn 100% veilig dankzij hun licentie bij de KSC. Zij hebben deze vergunning pas verkregen na een strenge selectieprocedure en zullen er alles aan doen om de felbegeerde licentie te behouden. Ook de KSC zelf houdt na het toekennen van een vergunning nog een oogje in het zeil.

U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de betrouwbaarheid en veiligheid van deze bookmakers. U kunt er zonder problemen een esports bet plaatsen.

Bovenaan deze pagina vindt u onze toplijst met de beste bookmakers voor wedden op esports. Lees voordat u een weddenschap plaatst, zeker nog eens onze tips na en doe voldoende onderzoek naar de spellen, teams en spelers.

U kunt bij alle Belgische bookies in onze toplijst esports wedden. Ze beschikken over een uitgebreid aanbod esports-wedstrijden en -competities waarop u kunt wedden. Veel succes! Naar onze toplijst

FAQ - veelgestelde vragen

Esports is kort samengevat het competitief spelen van videogames. Welke games worden op competitief niveau gespeeld? U leest het in onze uitgebreide esports-handleiding.

Er bestaan verschillende bookmakers in België die u de kans geven te wedden op esports-wedstrijden en -competities. Op onze e sports betting pagina vindt u een overzicht van de beste Belgische bookmakers waarbij u kunt wedden op deze sport.

Per spel bestaan er verschillende teams die meedraaien aan de absolute top. Op onze esports pagina vindt u een overzicht van enkele van de beste teams om op in te zetten per spel.

Als u zich aan e sports betting waagt, dan bestaan er verschillende soorten wedopties. Denk aan: winnaar, map, handicap, etc. U vindt op onze esports pagina een uitleg van de meest populaire weddenschappen die worden aangeboden op deze sport.

Ja, dit is zeker mogelijk, dankzij de live wedden-optie. Bookmakers zorgen ervoor dat u terwijl de wedstrijd aan de gang is een weddenschap kunt plaatsen. Dit is ook mogelijk voor esports. U leest meer over live wedden op esports in onze diepgaande esports wedden handleiding.

gdpr
Klik op 'accepteren' om onze cookies te accepteren. U leest meer over ons gebruik van cookies op onze Cookiebeleid-page.
Cookiebeleid Accepteren