Wedden op paarden bij de beste bookmakers

Het aanbod aan bookmakers voor wedden op paarden is overweldigend. Dit is niet verrassend aangezien het begrip bookie onlosmakelijk met de geschiedenis van paardenrace gokken verbonden is.

Gokken op paarden draait om actie en spanning en kan erg lucratief zijn. Maar hoe vindt u een betrouwbare bookmaker die bij u past?

Op deze pagina vindt u alles wat u moet weten over paardenrennen, gokken op paardenraces en waaraan u een goede bookmaker kunt herkennen.

Wij leggen u ook uit welke soorten weddenschappen en bonussen er worden aangeboden en delen tips en strategieën waarmee u uw winkans kunt verhogen.

 

Beste bookmakers om te wedden op paarden

# Bookmakerk Bonus
1.
Bet365 Sport

#ad. Tot wel €100 in wedkredieten voor nieuwe klanten (24+)

Bet365 Sport
 • Ruim aanbod rennen
 • Live races kijken
 • Storten met iDeal
iDeal
VISA
Bankoverschrijving
PayPal
Mastercard
Gokken kan verslavend zijn en zal op de lange termijn altijd tot verlies leiden. Wat kost gokken u? Stop op tijd 18+ Bonus alleen 24+, Loketkansspel.nl

Wie het geluk wil beproeven met gokken op paarden heeft aan opties geen gebrek. Veruit de meeste bookmakers bieden paardenrace gokken aan. Maar niet iedere bookie hanteert dezelfde maatstaven.

Wij beoordelen bookmakers waar u kunt wedden op paarden aan de hand van een vaste lijst van criteria. Dit maakt het makkelijker voor u om deze met elkaar te vergelijken en een weloverwogen keus te maken.

Meer informatie over onze criteria vindt u op onze algemene betting page.

 

Wedden op paarden met een bonus

Het eerste waar wij op letten is of de bookie een aantrekkelijke bonus aanbiedt.

Een welkomstbonus is altijd mooi meegenomen en als u nieuw bent met paardenrace gokken dan kan een bonus u een eindje op weg helpen.

U leest alles over de soorten bonussen die bookmakers aanbieden op onze bonuspagina.

Hieronder zetten wij voor u de meest populaire bonussen die bij het merendeel van de bookmakers voor wedden op paarden worden aangeboden uiteen.

Free bet

Een Freebet krijgt u, zoals de naam al zegt, cadeau van de bookmaker.

Een gratis weddenschap plaatsen is handig voor wie het wedden op paarden een beetje wil verkennen.

Deze bonus wordt niet bij iedere weddenschap aangeboden. Sommige freebets zijn alleen beschikbaar bij weddenschappen boven bepaalde odds, of beperken zich bijvoorbeeld tot paarden van een bepaald ras.

Meer informatie over freebets vindt u op onze freebet pagina.

Risk free bet

Met een risk free bet krijgt u uw inzet terug als u de weddenschap verliest.

Dit kan in de vorm van contant geld zijn, of als wageringkrediet. Dat wil zeggen dat u uw teruggekregen inzet een bepaald aantal keren dient door te spelen. Houd rekening met een maximum bedrag.

Vaak wordt een risk free bet als welkomstbonus aangeboden. Het kan ook zijn dat een broker u een freebet aanbiedt als beloning voor het winnen van een weddenschap onder bepaalde voorwaarden. Bijvoorbeeld als u een ‘to win’ of ‘each way’ bet wint tegen vastgestelde odds.

Dit type bonus is 100% risicovrij. Wij raden u aan hiervan gebruik te maken wanneer deze wordt aangeboden.

No deposit bonus

Een no deposit bonus is een gratis bonus die u ontvangt zonder eerst een storting te maken. Verliest u de weddenschap, dan heeft u niets verloren, heeft u gewonnen dan kunt u met uw winst verder spelen.

Deze bonus wordt vaak aangeboden om u als nieuwe speler welkom te heten, maar ook vaste spelers kunnen bij de meeste wedkantoren van tijd tot tijd van een no deposit bonus profiteren.

Live bonus

Wat paardenraces zo spannend maakt, is dat iedere seconde telt terwijl de paarden naar de eindstreep rennen. Er kan tot tijdens de laatste millimeter van de racebaan van alles gebeuren.

Hier kunt u op reageren en geld mee verdienen.

De live bonus is een gratis weddenschap die u kunt plaatsen terwijl de paardenwedstrijd plaatsvindt. Laat deze bonus niet liggen, en zet hem in op het juiste moment van de paardenrace om een mooie winst te maken. Wij vertellen hier verderop meer over.

 

Paarden wedden odds

Bij het selecteren van een weddenschap kijkt u naar de winkans en hoeveel u krijgt uitbetaald wanneer u wint.

Deze informatie wordt weergegeven in de vorm van odds, of quoteringen van een weddenschap.

Op de meeste Europese websites voor gokken op paarden worden odds weergegeven als een getal met twee decimalen achter de komma. Hierbij geldt: hoe hoger het getal, hoe lager de winkans en hoe meer u krijgt uitbetaald als u de weddenschap wint.

Deze quoteringen worden door de bookmaker aan de weddenschap toegekend en kunnen fluctueren naarmate omstandigheden veranderen. Bijvoorbeeld tijdens paardenwedstrijden.

De kunst van het wedden op paarden is het vinden van de meest waardevolle odds: quoteringen die hoog liggen, en ondanks de lagere winvoorspelling toch winnen. U kunt de bookie verslaan met kennis van zaken en door snel te handelen.

Wij leggen dit verder op deze pagina voor u uit.

Odds van 2.63

STEL: U selecteert de race 11:57 Belmont. Dit is een ‘To Win’-weddenschap over 1700 meter. De odds worden kort voor aanvang van de race aangegeven. U vindt er 3 paarden met verschillende odds. Vital Flirt staat er tegen odds van 2.63, Bollinger Boy krijgt 4.50, en Lordhelpmerun staat op 8.00. Aan de hand van de ‘race overview’, een korte beschouwing over de winkansen van ieder deelnemend paard, besluit u € 20 in te zetten op favoriet Vital Flirt. 3 minuten na aanvang van de race blijkt dat uw favoriete paard als eerste over de finish kwam. U wint 20 x 2.63 = € 52,60. Met aftrek van uw inzet is uw winst € 32,60.

Let op dat odds buiten Europa in verschillende formaten worden weergegeven. In breukvorm (VK) of positieve of negatieve odds (VS).

 

Soorten weddenschappen voor paardenraces

Paardenrace gokken kent veel wedmogelijkheden. Welk paard de race wint is er natuurlijk een, maar er zijn nog veel meer opties om te wedden op paarden. Een goede bookmaker onderscheidt zich door de keus aan weddenschappen die het aanbiedt.

Wij zetten de meest voorkomende soorten weddenschappen hieronder voor u uiteen.

Straight Wagers

Bij paarden wedden kan onderscheid gemaakt worden tussen Straight en Exotic bets. Bij de eerste wedt u exclusief op één paard. Dit is de meest eenvoudige manier van wedden en aantrekkelijk voor hen die nieuw zijn in de wereld van paardenrace gokken.

‘Straight wagers’ weddenschappen:

Winnaar – Hier wedt u op welk paard de race wint.

Place – Hier zet u in op of het paard als eerste of tweede over de eindstreep komt. U vergroot uw winkans dus ten opzichte van ‘Winnaar’, maar de odds liggen iets lager.

Show – Hier voorspelt u of uw paard als eerste, tweede, of derde de finish haalt. U vergroot uw kansen verder, en de odds liggen opnieuw lager.

Across the board – U kunt ook inzetten op alle bovenstaande scenario’s in de vorm van drie weddenschappen ineen. Wint uw paard, dan krijgt u alle drie weddenschappen uitbetaald. Haalt uw paard als tweede de finish, dan krijgt u er twee uitbetaald. Eindigt het op een derde plaats, dan ontvangt u alleen de winst van de ‘show’-weddenschap.

Exotic wagers

Met een Exotic wager sluit u een weddenschap af op meerdere paarden. U vergroot uw winkans en winstpotentieel, maar deze weddenschap is wel een stuk moeilijker.

‘Exotic wagers’ weddenschappen:

Exacta (duo) – Hier zet u in op twee paarden die als eerste en tweede over de finish komen in precies de juiste volgorde.

Quinella (koppel) – Zoals bij Exacta zet u in op twee paarden die als eerste en tweede eindigen, alleen telt de volgorde hier niet mee. De odds liggen wel iets lager.

Trifecta (trio) – Hier wedt u niet op twee, maar drie paarden die in de juiste volgorde de finish halen.

Superfecta (kwartet) – Hierbij zet u in op vier paarden die in de door u voorspelde volgorde de eindstreep halen. Deze weddenschap is moeilijk te winnen, maar heeft aantrekkelijke odds.

Daily double – Hier kiest u een paard dat twee opeenvolgende races moet gaan winnen.

Pick 3, pick 4, pick 6 – Wint uw paard opeenvolgend 3, 4 of 6 races, dan heeft u gewonnen.

Each Way

Zoals bij ‘place’ of ‘show’, kunt u uw winkansen verspreiden met een ‘Each Way’ bet.

Met deze weddenschap zet u zowel in op dat uw paard wint, als dat als tweede of derde binnenkomt (place or show).

Wint uw paard, dan wint u beide weddenschappen. Eindigt uw paard op tweede of derde plaats dan wint u alleen het place/show-gedeelte van de weddenschap. De odds liggen wel wat lager.

De winkans is groot dus u kunt op de langere duur een mooie winst opbouwen.

Competities en toernooien

U kunt het hele jaar door wedden op paarden.

Van april tot oktober vinden voornamelijk vlakke baan races plaats en van oktober tot april de hindernisrennen.

Er worden door de hele wereld heen paardenrennen gehouden met verschillende rassen over een variatie aan afstanden. Paardenraces in Engeland genieten wereldwijd de meeste bekendheid, maar ook kunt u inzetten op paardenrennen in Nederland.

Bij een goede bookmaker kunt u wedden op zo veel mogelijk van deze paardenraces.

Kentucky Derby

De Kentucky Derby is een paardenwedstrijd die op de eerste zaterdag van mei in Kentucky, VS, plaatsvindt, gevolgd door een twee weken durend festival. De race is 2 kilometer lang, en wordt ook wel de spannendste twee minuten in sport genoemd.

Royal Ascot

De beroemdste race ter wereld, de Royal Ascot races, vindt plaats in Ascot, VK. Het evenement staat meer bekend om de dresscode van de bezoekers, met name de opvallende en flamboyante hoeden, dan het paardenrennen. Ook de connectie met de Britse koninklijke familie draagt bij aan de bekendheid van deze paardenrace in Engeland.

De Royal Ascot is een vlakke baan evenement bestaande uit 18 races die verspreid over 5 dagen in juni worden gelopen.

Cheltenham

Het Cheltenham festival, ook wel bekend als de Cheltenham races, is een vier dagen durend paardenrace festival bestaande uit 24 races dat jaarlijks plaatsvindt in maart in Cheltenham, Engeland. Het is de grootste hindernisren ter wereld.

Melbourne Cup

De Melbourne cup vindt plaats op de eerste dinsdag van november, en wordt ook wel de ‘race that stops a nation’ genoemd. Op die dag zit heel Australie aan de buis gekluisterd.

Zoals veel andere paardenraces wordt de race gelopen door volbloedpaarden in de leeftijdscategorie 3 jaar en ouder.

Dubai World Cup

De Dubai World Cup wordt ieder jaar, samen met 8 andere paardenraces, gehouden op de laatste zaterdag in Maart in de Meydan racecourse in Dubai, VAE. De paardenwedstrijd wordt over een afstand van 2 kilometer gelopen op een vlakke baan door volbloedpaarden van 3 jaar en ouder.

Epsom Derby

De Epsom Derby vindt jaarlijks plaats op de eerste zaterdag van juni in de Epsom Downs Racecourse in Surrey. De race is een Derby, een van de vijf klassieke paardenrennen van 2420 meter lang op een vlakke baan, en wordt gelopen door hengsten en merries.

Paardenraces in Nederland

Ook in Nederland worden paardenraces gehouden.

Het bekendste en enige hippodroom waar in Nederland paardenrennen worden georganiseerd is renbaan Duindicht in Wassenaar.

Hier vinden de Grote Prijs der Lage Landen, de belangrijkste paardenrace in Nederland met de grootste prijzenpot, de Gouden Zweep en de Grote Prijs der Nederlanden plaats.

De paardenwedstrijden worden naast paardensportliefhebbers en dagjesmensen ook bezocht door liefhebbers van weddenschappen.

Bij drafcentrum Wolvega vindt jaarlijks de Prijs der Giganten en het Kampioenschap Nederlandse Paarden plaats. Dit zijn geen rennen maar draverijen.

Wie weddenschappen wil plaatsen op paardenrennen in Nederland doet dit live op de racebaan, in het plaatselijke wedkantoor, of online.

 

Mobiel wedden op paarden

Een goede bookmaker voor paardenrace gokken heeft een mobielvriendelijke website en biedt vaak een speciale app om te wedden op paarden aan.

Op een mobiele app voor paarden zou u dezelfde weddenschappen als op de website moeten terugvinden plus relevante informatie zoals odds, baanconditie, weersomstandigheden, en de winkansen van het paard volgens de experts van het wedkantoor.

Door een aangepaste interface kunt u gemakkelijk en snel navigeren op het kleine scherm van uw mobiele telefoon. Dit is een pre als u weddenschappen wilt plaatsen on the go.

Enkele voordelen van mobiel wedden op paarden:
U kunt te allen tijden waar u ook bent een weddenschap plaatsen
U kunt live wedstrijden volgen op uw mobiele telefoon
U bent altijd op de hoogte van de laatste tips en voorspellingen en gebeurtenissen in een race
Mocht u als bezoeker een live race bijwonen, dan kunt u hier via uw telefoon weddenschappen plaatsen
 

Live wedden op paarden

Live wedden op paarden is spannend en kan heel lucratief zijn.

Er kan tijdens een race een hoop gebeuren tussen start en eindstreep en de winnaar wordt in de laatste millimeter bepaald.

Bij live wedden, ook wel ‘in-play’betting’ genaamd, kunt u uw winkansen goed inschatten en reageren op ontwikkelingen tijdens de race.

U kunt zo vaak u wilt een weddenschap plaatsen en beëindigen, en eerst even aankijken hoe de ren verloopt voordat u uw eerste bet plaatst.

Een favoriet kan goed starten, maar toch wat achter raken verderop in de race, terwijl andere paarden verrassende prestaties leveren. Hier kunt u op inspelen door in te zetten op een paard met hoge odds voordat deze door de bookie worden verlaagd.

Het is belangrijk dat u uw paard en de omstandigheden van de race goed kent.

Aangezien u, vooral in de laatste seconden, vaak een goed beeld heeft van welke paarden in aanmerking komen voor de eerste, tweede en derde plaats, kunnen vooral de ‘exotic wagers’ of de ‘each way’ bet hier erg lucratief zijn.

Voordelen live wedden op paarden
 • U kunt inspelen op gebeurtenissen tijdens de race
 • U kunt uw winkansen aanzienlijk vergroten
 • U kunt gebruikmaken van cashout wanneer deze optie wordt aangeboden
 • Het volgen van een wedstrijd krijgt een extra dimensie
 • De wedstrijden zijn spannend tot de laatste seconde van de race
 • Er zijn veel verschillende wedmogelijkheden
Nadelen live wedden op paarden
 • U heeft niet veel tijd om de juiste beslissingen te nemen
 • U dient goed bewapend te zijn met kennis over de omstandigheden van de race

Cashout gebruiken bij paarden wedden

Een goede bookmaker voor gokken op paarden biedt een cashout optie aan. Hiermee kunt u zich laten uitbetalen voordat een wedstrijd is afgelopen en de weddenschap is afgehandeld.

Zo kunt u uw winst veiligstellen en/of uw verlies beperken.

Kiest u voor een cashout, dan krijgt u slechts een percentage uitbetaald van het totaal dat u zou winnen als u de weddenschap zou hebben uitgezeten.

De cashout wordt niet bij iedere weddenschap aangeboden, maar de meeste bookmakers voor gokken op paarden bieden een cashout optie aan bij zowel single als combi-weddenschappen voor zowel ‘win’ als ‘each way’ bets.

Ook kunt u soms kiezen om een deel van uw weddenschap voortijdig te laten uitbetalen door middel van een slider.

Omdat u snel dient te handelen bij een cashout, is het vaak een kwestie van het klikken op een duidelijk vindbare cashout knop.

Live streaming

Bij paardenraces draait het om actie en spanning. Tijdens het bekijken van een live paardenwedstrijd zit u, vooral als u erop heeft ingezet, op het puntje van uw stoel.

Bij vrijwel elke bookmaker voor paardenrace gokken vindt u op of bij de racekaart een ‘play’-knop die toegang verschaft tot een live stream van de desbetreffende paardenrace.

Om van deze functie te genieten dient u een account te hebben aangemaakt en vaak een minimaal bedrag in uw account hebben staan.

Voor live betting is de snelheid van een stream erg belangrijk. Elke seconde telt bij wedden op paarden. Doe daarom goed onderzoek naar de snelheid van de streams die door de broker worden aangeboden.

Wedden op paarden – onze handleiding

Wie wil wedden op paarden kan meteen aan de slag. Om u een handje te helpen leggen wij hieronder stapsgewijs uit hoe paarden wedden in zijn werking gaat.

Ook delen wij enkele tips en strategieën die u kunnen helpen uw win- en winstkans te vergroten.

 

Hoe een account aanmaken?

Heeft u uw favoriete broker voor wedden op paarden gevonden? De eerste stap is het aanmaken van een account.

Dit is een eenvoudig proces en hoeft niet langer te duren dan een paar minuten.

Hieronder ziet u een korte uitleg over hoe dit in zijn werking gaat.

1
Computer
Ga naar de bookmaker

Ga naar de bookmaker van uw keuze en druk op de knop ‘registreren’, of ‘account aanmaken’.

2
registratieformulier
Vul uw gegevens in

Vul uw gegevens in op het registratieformulier en kies uw gebruikersnaam en wachtwoord.

3
Bonus claimen
Claim de welkomstbonus

Claim de welkomstbonus. In de meeste gevallen is dit een opt-in/out optie waarbij een vakje aanvinkt wanneer u de bonus wenst te ontvangen.

Hoe werkt wedden op paarden?

Wedden op paarden is niet moeilijk en kan erg lucratief zijn. Er zijn vele wedopties en sommigen hebben een heel erg laag risico.

Wij leggen u hieronder  stap voor stap uit hoe het paarden wedden bij een bookmaker in zijn werking gaat.

 • Laptop met vergrootglas
  Kies een bookmaker

  Verdiep u in de typen rennen, weddenschappen en de odds die er worden aangeboden en kies een bookmaker die bij u past. Ook zaken als betaalmethoden en bonusaanbod zijn belangrijk.

 • registratieformulier
  Maak een account aan

  Open de website van de paarden betting bookmaker en klik op de knop ‘registreer’ of ‘account aanmaken’. Vul uw gegevens in op het registratieformulier. Dit duurt slechts enkele minuten.

 • Sport betting score board
  Selecteer een weddenschap

  Navigeer naar de paardenrace pagina van de broker en verdiep u in de races en de odds. Deze staan op ‘racekaarten’ samen met de aanvangstijd en informatie over de conditie van de race en de paarden. Selecteer uw weddenschap en klik op de odds.

 • Wedstrookje
  Bevestig het wedstrookje

  Maak uw keuze door op de odds te klikken en er verschijnt een wedstrookje waarop u uw inzet kunt plaatsen. U ziet daarna uw geschatte winst verschijnen. Klik op bevestigen en uw weddenschap is begonnen.

 

Gokken op paarden tips

Paardentips zijn online niet moeilijk te vinden.  Ook bij veel goede bookmakers vindt u tips en informatie terug op de website die u kunnen helpen met het maken van een winstgevende voorspelling.

Hieronder delen wij enkele wedden op paarden tips waarmee u uw winkans kunt vergroten.

 • Ken uw paard – Om u goed voor te bereiden, en winstgevende keuzes te maken is het belangrijk om de vorm van het paard te kennen. Ook kennis van zaken over de fokkerij, de jockey en de trainer kunnen bijdragen aan het maken van de juiste voorspelling. Raak vertrouwd met de terminologie binnen de paardenwereld.
 • Specialiseer in een type race – Door de diversiteit en het grote aanbod aan paardenraces is het soms lastig om alle relevante informatie te verzamelen over de omstandigheden die uw winkans kunnen beïnvloeden. Beperk u tot een bepaald type race zodat u uw expertise optimaal kunt benutten.
 • Bekijk de tips – Bij paarden betting is het gebruikelijk dat er tips en informatie over de winkans van het paard gedeeld wordt. U vindt dit meestal terug bij de weddenschap zelf, op de racekaart, waar experts van de bookmaker tips aanbieden, naast de odds en details over de omstandigheden van de race. Ook online worden veel tips en voorspellingen gedeeld.
 • Kies voor each way – wilt u het spel leren kennen en/of weinig risico lopen, dan kunt u een each way bet plaatsen. U wint als uw paard eerste, tweede of derde wordt. Plaatst u een each way bet live, tegen het eind van een wedstrijd, dan kan de kans dat u verliest klein zijn. De odds zullen wel wat laag liggen.
 • Snelheid live streams – Verdiep u in de snelheid van de live streams die de bookmaker aanbiedt. Bij paardenraces telt iedere seconde, dus u wilt een wedstrijd niet met vertraging volgen. Als u kan, volg dan een live wedstrijd via tv. Dit is altijd net een stukje sneller dan HD live streams.
 

Paarden wedden strategie

Met het toepassen van een strategie bij gokken op paardenraces kunt u de kans om een weddenschap te winnen naar uw hand zetten.

Het is bij wedden op paarden ook mogelijk om uw verlies tot het minimum te beperken.

Twee veelgebruikte strategieën bij gokken op paarden:

Verslagen favoriet – Bij deze strategie speelt u in op het feit dat een favoriet de vorige race heeft verloren en als gevolg daarvan wordt aangeboden tegen aantrekkelijke odds. Wanneer u zich goed heeft verdiept in de prestaties van het paard tijdens races in het verleden, en hoe het presteert onder verschillende condities, zoals de baanconditie, kunt u voorspellen dat het paard in deze race weer terugkomt, en wint tegen aantrekkelijke odds.

Surebet strategie – Met de surebet strategie zorgt u ervoor dat u altijd wint, ongeacht de uitkomst. Door bets te plaatsen bij verschillende bookmakers op de hoogste odds van twee uiteindelijke kansmakers, wint u een van de twee weddenschappen. Nu ligt het aan u om uit te rekenen dat uw winst, ongeacht de uitkomst, groter zal zijn dan uw verlies. Hiervoor kunt u gebruik maken van calculators die online beschikbaar zijn. Hoe hoger uw inzet, hoe hoger uw winst. Pas deze strategie systematisch toe, en u zal over langere tijd mooie winsten kunnen boeken.

 

Voor- en nadelen paardenrace gokken

Bij het zoeken naar een broker voor paarden wedden die bij u past is het handig om de belangrijkste voor- en nadelen tegen elkaar af te wegen.

Wij hebben deze hieronder voor u op een rijtje gezet.

Voordelen wedden op paarden
 • Paarden gokken is geen kansspel. Met de juiste strategie kunt u veel geld verdienen
 • U wordt goed op de hoogte gehouden over de conditie van het paard en de race met voorspellingen en tips van experts
 • U kunt weddenschappen plaatsen met erg weinig risico
Nadelen wedden op paarden
 • Het aanbod aan paardenraces is zo groot dat u soms door de bomen het bos niet meer kan zien
 • U komt veel jargon tegen waar u wellicht niet vertrouwd mee bent
 

Wedden op paarden conclusie

Wedden op paarden kan ontzettend spannend zijn en veel winst opleveren. Iedere seconde telt op de racebaan en uw kansen worden van start tot finish uitgedaagd.

Een voordeel ten opzichte van veel andere vormen van sportbetting is dat u wordt voorzien van allerlei relevante informatie die u kan helpen om uw winkansen goed in te schatten.

Bij veruit de meeste bookmakers vindt u op de racekaart niet alleen de odds, maar ook de vorm van het paard, de conditie van de baan, de weersomstandigheden en nog veel meer informatie terug.

Ook online kunt u overal terecht voor uitgebreide tips en beschouwingen.

Verder kunt u op meerdere paarden wedden en zo uw winkansen verspreiden. Bij gokken op paarden kunt u ervoor kiezen een strategie toe te passen waarmee u niet verliest en op langere termijn een mooie winst op kan bouwen.

Weddenschappen zoals ‘place’ en ‘show’ of ‘each way’, en technieken zoals surebet, helpen u hierbij. U vindt deze allemaal op deze pagina terug.

Gokken op paarden kent een hoop voordelen. Voeg daar de elementen actie, spanning en sensatie aan toe, en u weet wat u kunt verwachten van het wedspel dat al zo oud is als het begrip bookmaker zelf.

Wed op paarden bij een betrouwbare bookmaker. Raadpleeg onze criteria en ontdek waaraan u een betrouwbare bookmaker kunt herkennen. Naar onze criteria
 

FAQs - Veelgestelde vragen

Ja, met een ‘exotic wager’ sluit u een weddenschap af op meerdere paarden. U kunt hiermee op twee, drie of zelfs vier paarden tegelijk wedden. Afhankelijk van het type weddenschap kunt u hiermee uw winkans vergroten. Lees hier meer over ‘exotic wagers’.

Wedden op paarden hoeft niet moeilijk te zijn, en wanneer u een account heeft aangemaakt bij een broker kunt u gelijk aan de slag. Wij leggen stapsgewijs uit hoe gokken op paarden precies in zijn werking gaat in onze handleiding voor wedden op paarden.

Met het toepassen van de juiste strategie kunt u, vooral op de langere termijn, een mooie winst opbouwen met wedden op paarden. Lees hier meer over strategieën die u kunt toepassen om uw winkans te vergroten.

Ja, in Nederland vinden paardenrennen en -draverijen plaats. U kunt hierbij weddenschappen plaatsen op de renbaan, maar ook online. We schrijven hier meer over paardenwedstrijden in Nederland.

Zoals de meeste sportbetting bookmakers bieden veel bookies voor paardenweddenschappen verschillende soorten bonussen aan, waaronder een welkomstbonus. Wij gaan hier dieper in op de bonussen en promoties die door de meeste bookmakers worden aangeboden.

gdpr
Klik op 'accepteren' om onze cookies te accepteren. U leest meer over ons gebruik van cookies op onze Cookiebeleid-page.
Cookie Policy Accepteren