BitcoinTrader-logo

Bitcoin Trader review & ervaringen

Bijgewerkt: 29 maart 2022
Info
AanbodDemo account - Leer direct traden
Betaalmethoden
Maestro, Mastercard, VISA, American Express
ProductenCryptocurrency en valutaparen
Minimale stortingNiet instappen
EducatieDemo account
VoorwaardenBitcoin Trader is een broker zonder vergunning. Daarom raden we aan te handelen bij een andere broker.
Laatste updateLaatste update:
Beste alternatief
Bitvavo logo
Bitvavo
€1000 commissievrij handelen
Beleggen in digitale instrumenten zoals Bitcoin gaat gepaard met een hoog risico. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.
4
Bitcoin Trader is een broker zonder vergunning. Daarom raden we aan te handelen bij een andere broker.

Waarschuwing: Bitcoin Trader opereert zonder licentie en staat op de waarschuwingslijst van de FMA. Wilt u op een goede en eerlijke manier handelen in Bitcoin of ander cryptocurrency opent u dan een account bij Bitvavo. Dit is een volledig eerlijke aanbieder die gevestigd is in Nederland.

Aanbod€1000 commissievrij handelen
Betaalmethoden
ProductenBitcoin, Dogecoin,Ethereum,Ripple,Litecoin,x, Aeternity, Aragon, Holo, Komodo, Loopring, Nano, Ravencoin en veel meer
Minimale storting€50
VoorwaardenElke belegger dient zich na registratie te verifiëren. Hiervoor dient u bewijs van ID, bewijs van adres en bankafschrift aan te leveren.
Laatste updateLaatste update:
Beleggen in digitale instrumenten zoals Bitcoin gaat gepaard met een hoog risico. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Bitcoin Trader review: ervaringen en uitleg

Is Bitcoin Trader betrouwbaar of is deze broker een scam? Wij onderzoeken het in onze onafhankelijke broker test.

Bitcoin Trader review: ervaringen en uitleg

Beleggen bij Bitcoin Trader is volgens ons geen goed idee

U heeft misschien de negatieve verhalen al gehoord, of gezien dat de broker op de waarschuwingslijst staat van de AFM. Maar zijn ze daadwerkelijk onbetrouwbaar of kunt u er toch beleggen? Wij zoeken het voor u uit in onze review. Wij geven een antwoord op vragen als: is er een licentie? Kunt u een bonus krijgen? En wat voor kosten worden er in rekening gebracht? Leest u verder voor een totaaloverzicht.

Wat zijn onze Bitcoin Trader ervaringen?

Onze Bitcoin Trader ervaringen waren, vanaf de start, niet heel positief. Het aanmelden ging eenvoudig, zonder controle van kennis of onze financiële situatie. Dit is iets wat betrouwbare brokers altijd controleren. Wanneer u de site bezoekt, ziet u de hele tijd pop ups die aangeven dat iemand een bedrag gewonnen heeft. Het lijkt erop dat de broker trading als gokken ziet. Dit is iets wat wij absoluut afraden. Als u wilt beleggen moet u kennis van zaken hebben en lange termijn denken. De reden dat u “wint” is omdat Bitcoin Trader een geautomatiseerde handelsrobot is. U kunt enkel aangeven in welke valuta u wilt dat er gehandeld wordt. De robot doet de rest van het werk.
 

Bitcoin Trader scam of veilig en betrouwbaar?

We kunnen niet zeggen dat er sprake is van een direct Bitcoin Trader scam. Er kan bijvoorbeeld normaal geld worden gestort en worden opgenomen. Maar helemaal betrouwbaar voelt de site ook niet aan. Bijvoorbeeld het constante vermelden van winsten van beleggers. Maar ook het laten zien van bekende mensen op de website. Om het idee te geven dat deze mensen iets te maken hebben met Bitcoin Trader. Het zijn zaken die wij liever niet zien. Ook is er geen vergunning. Ze worden hierdoor dus niet gecontroleerd of alles via de regels gaat.

Mocht u meer informatie willen over onveilige brokers, lees dan zeker eens onze onbetrouwbare brokers gids.

Bitcoin Trader scam of is mijn geld veilig?

De site van deze broker is beveiligd met SSL-technology. U hoeft niet bang te zijn dat derden aan uw geld of gegevens kunnen komen. Toch missen we bij deze broker veel zaken, die we wel zien bij brokers met een licentie. Denkt u aan geld van beleggers op een derden rekening, zodat de broker niet aan uw geld kan komen. Ook missen we een balansverzekering, bij een faillissement is uw geld niet verzekerd. En ook het verantwoord beleggen zien we bijna niet terug op de site. Sterker nog, ze proberen u zo snel mogelijk een storting te laten maken door direct te bellen en te e-mailen. Voor ons is dit een reden om niet verder te gaan met deze broker. Wilt u in Bitcoin en andere cryptocurrencies handelen? Dan raden wij u aan om een account te openen bij LiteBit. Een betrouwbare Nederlandse cryptobroker.

AanbodCrypto trading
Betaalmethoden
iDeal, VISA, Mastercard, Sofortüberweisung, Giropay
ProductenCryptocurrency
Minimale storting€25
EducatieOnline uitleg
VoorwaardenElke belegger dient zich na registratie te verifiëren. Hiervoor dient u bewijs van ID, bewijs van adres en bankafschrift aan te leveren.
Laatste updateLaatste update:
LiteBit is de plek waar uw crypto en transacties veilig zijn. Bewaar uw crypto's veilig in je eigen wallet.

Hoe is Bitcoin Trader gereguleerd?

Bitcoin Trader heeft geen licentie. Er is dus geen enkele controle van een financiële autoriteit op de in-en externe processen van de broker. Het is dus moeilijk om zeker te weten dat alles via de regels gaat. Nou zijn er meer Bitcoin brokers die geen vergunning hebben, dit kan namelijk nog niet, maar deze zijn open en transparant waar u ze kunt contacteren of bezoeken. Bitcoin Trader heeft weliswaar een live chat functie maar geen adres waar u terecht kunt. Overigens staat Bitcoin Trader wel bij de AFM op de waarschuwingslijst. Dit is genoeg om onze alarmbellen af te laten gaan en niet bij hen te gaan beleggen.

Technische veiligheid

De site van de broker is beveiligd met SSL-technologie. Dit zorgt ervoor dat al uw data en transacties via een versleutelde verbinding gaan. Wanneer u zich aanmeldt weet u hierdoor zeker dat derden nooit inzage hebben in uw gegevens. Uw persoonlijke en financiële gegevens zijn hierdoor veilig. Verder maken ze gebruik van een Privacy Shield. Hierdoor kunnen zij zich aan de laatste veiligheidsprotocollen houden om uw veiligheid te garanderen.

Hoe contacteer ik de Bitcoin Trader klantenservice?

Hoe contacteer ik de Bitcoin Trader klantenservice?

U kunt het contactformulier invullen op de site van Bitcoin Trader

U kunt de klantenservice contacteren via een antwoordformulier op de site. Hier kunt u uw vraag stellen en zij zullen het antwoord via de mail naar u sturen. Ook is er de live chat functie. Wij hebben echter de live chat een paar maal gecontacteerd maar we kregen nooit een medewerker te spreken. En laten we eerlijk wezen, een uur of langer wachttijd is niet te doen. Een klantenservice die niet te bereiken is komt niet bijzonder betrouwbaar over.

Hoe werkt Bitcoin Trader?

Bitcoin Trader is een broker die het traden voor u kunt doen. U kunt gebruik maken van een trader robot. Zij investeren met uw geld in crypto en doen veel kleine transacties, hierbij maken ze steeds kleine winsten. Ze claimen dat u met een €250 inleg een gemiddelde winst van €1300 per dag kunt maken. Wij hebben hier onze twijfels bij. U kunt zelf kiezen in welke valuta u wilt dat de transacties gemaakt worden.

Een account openen is ook makkelijk. U hoeft enkel uw naam en e-mail op te geven. Dan bent u al klaar om te beginnen. Er is geen verdere controle op uw gegevens of uw financiële situatie. Wel zal de broker u direct bellen om u over te halen te gaan handelen.

Is er een Bitcoin Trader bonus?

Bitcoin Trader biedt een 100% stortingsbonus aan. Dit is op zich al merkwaardig te noemen. De Europese wetgeving verbiedt het namelijk om beleggers een bonus aan te bieden. Echter doordat er geen licentie is, hoeft Bitcoin Trader zich niet aan dit soort regels te houden. Voor ons is dit wederom een reden om geen account te openen en geld te gaan storten bij deze aanbieder.

Hoe opent u een Bitcoin Trader demo-account?

Hoe opent u een Bitcoin Trader demo-account?

U ontvangt €1500 virtueel geld van Bitcoin Trader waarmee u risicoloos kunt handelen

Een van de weinige dingen die wel voor Bitcoin Trader spreekt is het demo-account. U kunt bij hen een virtueel account krijgen met daarin €1500 virtueel geld. In dit demo-account kunt u dan risicoloos beleggen of kijken hoe de trader in zijn werk gaat. U kunt dit doen door uw naam en e-mailadres in te vullen. Meer is niet nodig bij de aanbieder.

Wilt u leren beleggen bij een betrouwbare broker met een groot aanbod? Dan raden wij u aan om Avatrade te bezoeken. Hier krijgt u een demo-account met €100.000 virtueel geld.

AanbodDemo account - Leer traden zonder inleg
Betaalmethoden
VISA, iDeal, Skrill, Neteller
ProductenForex, CFD & Cryptocurrencies
Minimale storting€100
EducatieDemo account
VoorwaardenElke belegger dient zich na registratie te verifiëren. Hiervoor dient u bewijs van ID, bewijs van adres en bankafschrift aan te leveren.
LicentiesBank of Ireland
Laatste updateLaatste update:
CFD’s zijn complexe instrumenten en behelzen een hoog risico op het snel verliezen van geld vanwege de hefboom. 71% van de particuliere investeerderrekeningen verliezen geld als ze bij deze aanbieder in CFD’s handelen. U dient te overwegen of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u het zich kunt veroorloven het hoge risico te lopen uw geld te verliezen.

 

Hoe is het aanbod bij Bitcoin Trader?

In tegenstelling tot andere brokers is er geen groot aanbod bij Bitcoin Trader. U kunt enkel handelen in crypto of valutaparen. En zoals u weet zal de handelsrobot het meeste werk op zich nemen. U kunt geen CFD’s kopen in aandelen, indexen of ETFs. Wanneer u geïnteresseerd bent in de handel in Bitcoin of andere cryptocurrency, dan raden wij u aan om onze cryptocurrency informatiepagina te bekijken. Hier vindt u alle informatie over het handelen in cryptos als ook verschillende betrouwbare crypto brokers.
 

Bitcoin Trader kosten

Wij hebben onderzocht of er kosten zijn voor het handelen bij Bitcoin Trader. Die zijn er niet. Uw volledige storting staat direct op uw account. En ook bij het uitbetalen rekenen zij geen kosten. Dit betekent dat zij hun winst maken op de transacties die ze voor u doen. Wij hebben geen geld gestort bij deze trader omdat we het niet vertrouwden. We kunnen daardoor niet met 100% zekerheid zeggen of er geen verborgen kosten in rekening worden gebracht.

Bitcoin Trader account overzicht

Bitcoin Trader heeft voor echt geld één account en daarnaast is het demo-account. Er zijn geen verschillende gradaties met extra voordelen wanneer u meer stort. Alle klanten worden hetzelfde behandeld.

Bitcoin Trader betaalmethoden

Wanneer iemand een storting wilt maken dan kan dit. U wordt hiervoor doorgestuurd naar RoyalCBank. Uw eerste storting dient minimaal €250 te zijn
 

Hoe stort ik geld bij Bitcoin Trader?

Een storting kunt u maken met verschillende creditcards. Op de site vinden wij terug Discover, Mastercard, Visa, Maestro en American Express. Gezien deze methoden zal de storting direct binnen zijn bij de broker. U hoeft niet eerst een accountverificatie aan te gaan.

Bitcoin Trader geld opnemen

Geld opnemen moet naar dezelfde methode als waarmee u gestort heeft. De broker beweert dat uw betaling binnen 24 uur bij u binnen is. Dit zal ook afhangen van de bank waarbij u bankiert.

Bitcoin Trader app

Wij hebben in de Google Play Store als in de App store geen app van de broker kunnen ontdekken. Wilt u gebruik maken van uw mobiele device dan kunt u dit doen via de mobiele internet browser. Aangezien de handelsrobot al het werk doet is dit een prima oplossing.

Bitcoin Trader licenties en bedrijfsinformatie

Bitcoin Trader is opgericht door twee Wallstreet traders. Ze willen iedereen de kans geven makkelijk te kunnen handelen. Dit doen ze door een handelsrobot in te zetten die constant reageert op handelssignalen. U hoeft als belegger niets te doen. De robot doet het werk voor u.

Bitcoin Trader heeft geen licentie. Hun reilen en zeilen wordt dus niet gecontroleerd. Ook hun site lijkt zacht gezegd verdacht. Wanneer u de site opent ziet u hier filmpjes van CEO’s van grote bedrijven spreken over Bitcoin, terwijl u de hele tijd ziet hoeveel geld andere beleggers gewonnen hebben.

De site is beschikbaar in het Nederlands, maar deze is letterlijk vertaald uit het Engels. Dit komt niet betrouwbaar over.
 

Bitcoin Trader conclusie

Onze Bitcoin Trader ervaringen waren niet echt positief. Wij zouden niet aanraden een account te openen bij Bitcoin Trader. Allereerst is het geen handelen maar meer gokken wat u hier doet. U heeft immers geen enkele invloed op keuzes die u kunt maken. Daarnaast is er ook geen licentie aanwezig en komt de hele site niet betrouwbaar over. Op basis van onze bevindingen in deze Bitcoin Trader review concluderen wij dat deze broker niet betrouwbaar is.

Wanneer u wil handelen in bitcoin dan raden wij u aan dit bij een betrouwbare partij te doen. Een van deze betrouwbare partijen is LiteBit, een Nederlandse crypto broker. Hier kunt u met een gerust hart in cryptocurrency gaan handelen.

Aanbod€1000 commissievrij handelen
Betaalmethoden
ProductenBitcoin, Dogecoin,Ethereum,Ripple,Litecoin,x, Aeternity, Aragon, Holo, Komodo, Loopring, Nano, Ravencoin en veel meer
Minimale storting€50
VoorwaardenElke belegger dient zich na registratie te verifiëren. Hiervoor dient u bewijs van ID, bewijs van adres en bankafschrift aan te leveren.
Laatste updateLaatste update:
Beleggen in digitale instrumenten zoals Bitcoin gaat gepaard met een hoog risico. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

FAQ - veelgestelde vragen

We raden u niet aan te handelen bij Bitcoin Trader. Deze crypto exchange staat namelijk op de waarschuwingslijst van de AFM. Bovendien wordt Bitcoin Trader niet gecontroleerd door een regelgevende autoriteit. We zouden daarom Bitcoin Trader links laten liggen. Lees meer over waarom wij vragen stellen bij de betrouwbaarheid van Bitcoin Trader in onze review.

Er is geen Europese licentie en geen controle van de AFM. Sterker nog de AFM heeft de broker op een waarschuwingslijst gezet. Wij raden u aan geen account bij hen te openen. U kunt indien u een betrouwbare crypto broker wilt vinden terecht op onze cryptocurrency pagina. Hier vindt u alle informatie over cryptotrading en wie de beste brokers zijn waar u terecht kunt. 

Nee, u kunt enkel gokken op de koerswijzigingen. Of in dit geval doet de handelsrobot dit voor u. Wilt u bij Bitcoin kopen en eigenaar worden van de munt? Dan raden wij u aan om te kijken bij LiteBit. Hier kunt u veilig handelen in cryptocurrency. Bekijkt u onze LiteBit review voor meer info.

Alhoewel de broker beweert van niet denken wij er anders over. Wij zien geen licenties, geen klantenservice en een vage manier van handelen. Wij zouden nooit kiezen voor een broker als deze. Wij leggen u uit waarom in onze Bitcoin Trader review. Hier gaan wij in op de redenen waarom wij liever voor een andere broker kiezen. 

Nee, zowel in Google Play als de App Store wordt geen Bitcoin Trader app aangeboden. Om te kunnen handelen bij deze broker moet dit via de browser gebeuren. Toch raden we u aan dit niet te doen. Lees onze Bitcoin Trader review waarom wij deze broker niet vertrouwen.


Heeft u een vraag of een mening over het artikel? Deel het met ons!

Uw e-mail adres word niet gepubliceerd. Gemarkeerde velden zijn verplicht* Alle commentaren zullen worden gemoderated

gdpr
Klik op 'accepteren' om onze cookies te accepteren. U leest meer over ons gebruik van cookies op onze Cookiebeleid-page.
Cookie Policy Accepteren