Bitstamp review & ervaringen

Bijgewerkt: 29 augustus 2022
door Bart
Info
AanbodCryptobroker
Betaalmethoden
Bankoverschrijving, VISA, Mastercard
ProductenBitcoin, Ethereum, Tether, USD Coin, Ripple, Polygon, Avalanche, Shiba Inu, Litecoin, Chainlink, Bitcoin Cash, Axie Infinity en nog veel meer
Minimale storting € 25
VoorwaardenElke belegger dient zich na registratie te verifiëren. Hiervoor dient u bewijs van ID, bewijs van adres en bankafschrift aan te leveren.
Laatste updateLaatste update:
Beste alternatief
Bitvavo logo
Bitvavo
€1000 commissievrij handelen
Beleggen in digitale instrumenten zoals Bitcoin gaat gepaard met een hoog risico. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.
11
Bitstamp is een van de oudste cryptobrokers en wij kwamen er alles tegen wat we zochten. Met een aanbod van 70+ crypto’s, een ingebouwde wallet en prima crypto-app laat Bitstamp niets te wensen over.

Bitstamp review: ervaringen en uitleg

In deze Bitstamp review combineren we onze eigen ervaringen bij Bitstamp met een uitgebreid overzicht van alle objectieve feiten. We hebben voor u wellicht de meest uitgebreide van alle Bitstamp reviews samengesteld, en we bieden u een helder overzicht van alle mogelijke aspecten van deze cryptobroker.

Hoe hoog zijn de Bitstamp fees? Werkt Bitstamp tradeview vlot? Is Bitstamp betrouwbaar en veilig? Hoe kan u de klantenservice bereiken? Op deze vragen en nog heel wat meer krijgt u een antwoord in deze Bitstamp review. Lees dus zeker verder.

Wat beoordelen wij in onze Bitstamp review?

Bitstamp is een internationale crypto broker met jarenlange ervaring, een goede reputatie en miljoenen tevreden klanten. Het is wellicht de oudste crypto broker op de markt, en kan derhalve uitpakken met een professioneel en goed beveiligd platform waar u zonder twijfel terecht kunt voor de aankoop van uw crypto munten.

We bespreken allerlei objectieve feiten die u wellicht niet in andere Bitstamp reviews kunt vinden, net als onze eigen Bitstamp ervaringen. In deze Bitstamp review geven we u meer informatie over:

Tot slot geven we u ook een conclusie en ons eindoordeel over Bitstamp.

 

Is Bitstamp betrouwbaar?

Bitstamp is één van de oudste en wellicht meest betrouwbare en veilige cryptobrokers die u zich maar kan inbeelden.

Niet alleen is het achterliggende bedrijf volledig gelicentieerd (waar mogelijk) en kijken er meerdere instanties toe op hun diensten, het platform en de website van Bitstamp zijn ook helemaal beveiligd.

Er zijn tal van factoren die ons tot deze conclusie hebben geleid, die we nu even kort zullen toelichten:

 • De website is beveiligd met een SSL-certificaat, wat uw gegevens volledig versleutelt
 • Bitstamp is erg transparant, zowel op het vlak van wie ze zijn, wat ze aanbieden en hoe ze gecontacteerd kunnen worden als op het vlak van wat hun Bitstamp fees zijn
 • Zowel in de EU als in de Verenigde Staten heeft Bitstamp vergunningen en toezichthouders
 • De meerderheid van de cryptomunten worden offline opgeslagen, zodat deze niet gehackt kunnen worden
 • Bitstamp is verzekerd via BitGo, met additionele verzekeringen tegen diefstal
 • De klantendienst is 24/7 bereikbaar op talrijke manieren
 • Er is een specifieke Bitstamp wallet, die u kan gebruiken om uw cryptomunten veilig op te slaan
 • U kan zelf ook verschillende beveiligingslagen invoeren bij uw account, zoals Tweefactorauthenticatie en biometrische factoren

Welke licenties heeft Bitstamp?

Bitstamp is een internationaal bedrijf met een aanwezigheid in meer dan 100 landen, met een decennialange expertise. Het is dus ook logisch dat dit bedrijf over meerdere vergunningen beschikt.

Om te beginnen heeft het reeds sinds 2016 een vergunning ontvangen van de overheid van Luxemburg, en mag het dus volledig legaal zijn diensten aanbieden in alle landen van de Europese Unie.

Daarnaast staat het ook onder toezicht van Amerikaanse diensten, zoals BitLicense in New York en wordt Bitstamp regelmatig gecontroleerd door de vier grootste boekhoudersbedrijven in de wereld.

Kortom, u kan dus met een gerust hart geld storten, opnemen, en crypto kopen en verkopen bij Bitstamp, want dit is een zeer betrouwbare cryptobroker.

We moeten u natuurlijk ook wel vermelden dat Bitstamp op dit moment niet beschikt over Nederlandse licenties van bijvoorbeeld de AFM of DNB, want deze zitten nog wat achter op het vlak van cryptocurrencywetgeving en reiken nog geen licenties uit of houden amper toezicht … maar dit zal wellicht veranderen in de nabije toekomst.

Technische veiligheid

Cryptocurrency is een bijna volledig online sector, en natuurlijk is het dus zaak dat de technische veiligheid van een cryptobroker van het hoogste niveau is. Bij Bitstamp zit u op dit vlak alvast goed, want het is één van de meest online-beveiligde cryptobrokers ter wereld.

Om te beginnen is de website alvast versleuteld met een SSL-certificaat, dat u kan zien aan de https:// in de URL. Dit komt concreet neer op het feit dat alle gegevens die u ingeeft op de site van Bitstamp (zoals u naam of uw bankrekening) versleuteld worden. Hierdoor is deze volledig onleesbaar voor iedereen behalve uzelf en Bitstamp.

Een volgende beveiligingslaag uit zich in de tweefactor authenticatie, waarbij u niet genoeg heeft aan alleen maar een wachtwoord om in te loggen bij uw Bitstamp account, u zal ook nog eens een speciale code moeten invoeren die naar uw e-mail of telefoonnummer wordt gestuurd.

Daarnaast zijn er ook biometrische beveiligsaspecten beschikbaar, zoals gezichtsherkenning of een vingerafdruk via uw smartphone. We kunnen u volledig aanraden om van deze gebruik te maken.

Hoe goed is de klantenservice?

De klantenservice van Bitstamp is 24/7 bereikbaar op tal van verschillende manieren, waaronder:

Deze is helaas (nog) niet beschikbaar in het Nederlands, enkel in het Engels.

Zoals u kan zien is er dus geen live chat beschikbaar op de site, wat naar onze mening wel een verbeterpuntje is. U kan hen uiteraard altijd live bereiken via social media of per telefoon.

Naar onze ervaringen kregen we keurig en correct antwoord van professionele agenten, dus het is duidelijk dat Bitstamp belang hecht aan de communicatie met hun klanten.

Zit u met een vraag, dan kan u ook altijd een kijkje nemen bij hun uitgebreide en uitstekende FAQ-database, waar u een antwoord kan vinden op bijna honderd verschillende veelgestelde vragen.

Zoals u ziet, is de veiligheid en betrouwbaarheid van Bitstamp helemaal in orde. We sommen de belangrijkste factoren die daar toe bijdragen nog even voor u op:

Waarom Bitstamp een veilige en betrouwbare cryptobroker is:
Eén van de oudste cryptobrokers
Meerdere vergunningen en toezichthouders in de EU en VS
Financiële transacties beveiligd met o.m. SSL-versleuteling
Tweefactorauthenticatie en biometrische factoren
Cryptomunten worden offline opgeslagen
Verzekerd tegen diefstal via BitGo
Zeer goed bereikbare klantenservice
Transparante website

Onze Bitstamp ervaringen

Onze Bitstamp ervaringen waren zeer goed. We konden duidelijk merken dat dit een cryptobroker is met internationale erkenning, miljoenen tevreden klanten en een decennialange aanwezigheid in de cryptowereld.

Een account aanmaken gaat vrij vlot, mits u de nodige documenten heeft. Op zich verloopt alles vlekkeloos, maar het is mogelijk dat de identiteitsverificatie wat tijd in beslag neemt. Bij ons ging dit alvast zonder problemen.

De beveiligingsaspecten van Bitstamp waren prima. De biometrische beveiliging in samenhang met een tweefactorauthenticatie, een SSL-versleuteling en de andere aspecten van de kant van Bitstamp gaven ons te allen tijde een veilig gevoel.

Geld storten was ook geen obstakel. Wel duurde het een paar dagen via bankoverschrijving. Dit is jammer, maar dat kunnen we Bitstamp echt niet kwalijk nemen. Ironisch gezien is het juist dit trage systeem van traditionele banken dat crypto zo aantrekkelijk maakt voor steeds meer mensen.

Het dashboard en het platform van Bitstamp was naar onze mening zeer overzichtelijk, en wij ondervonden geen enkel probleem bij het kopen en verkopen van cryptomunten.

Ook het uitstekende Bitstamp Tradeview dashboard verdient een vermelding. Als u graag zelf handelt in cryptomunten, is dit dashboard onontbeerlijk. We hebben hier zelf wat trades mee uitgevoerd en de geanalyseerd, en kunnen u vermelden dat dit echt fijn werkt.

Er waren ook meer dan genoeg cryptomunten om in te investeren, meer dan 75 is echt voldoende voor ons, en wellicht ook voor u.

We hebben de klantendienst ook eens getest, en zeker omdat die 24/7 op meerdere manieren bereikbaar zijn, en ze ons keurig en snel antwoord konden geven op onze vragen, kunnen we deze zeker prijzen.

Kortom, onze ervaringen met Bitstamp waren positief, en wat ons betreft is deze cryptobroker een uitstekende optie voor zowel beginners als voor ervaren cryptotraders.

 

De Bitstamp app

De Bitstamp app maakt het voor iedereen erg makkelijk om overal en altijd in crypto te handelen. U kan deze downloaden voor Apple en Android onder de naam “Bitstamp – Buy BTC and more”.

De Bitstamp reviews over hun app zijn zeer positief, met een gemiddelde score van 4,4 op 5 voor de Android-versie en maar liefst 4,8 op 5 voor die van Apple. Dat is zeer hoog, en toont aan dat gebruikers zeer lovend zijn over de Bitstamp app. Zelf geeft Bitstamp aan dat hun app berust op de volgende pilaren:

 • Eenvoudig te gebruiken: zowel voor beginners als meer geavanceerde handelaren is het dashboard intuïtief en overzichtelijk. Ook worden debit en credit cards van over de hele wereld ondersteund, en kan u crypto versturen met behulp van QR-codes
 • Leuke features zoals een grafiek van uw volledig crypto portfolio, een multifunctionele knop voor de meeste acties, inloggen met ofwel een wachtwoord of met biometrics (zoals een gezichts- of vingerafdrukscan), en de app op afstand deactiveren als uw smartphone of tablet gestolen zou worden
 • Krachtig en allesomvattend als u dit wil: u kan de app gewoon gebruiken voor eenvoudig crypto aan te kopen, maar die kan in feite heel veel meer aan en is ook prima voor geavanceerd gebruik. Zo kan u verschillende soorten aankopen doorvoeren, trends in de cryptomarkt analyseren door middel van de diepgaande Bitstamp Tradeview grafieken en software, en alle soorten beschikbare beleggingsinstrumenten onderzoeken gebaseerd op hun populariteit en prestaties
 • Veilig en betrouwbaar: 95% van alle cryptomunten wordt opgeslagen in offline wallets, wat nog verder verstevigd wordt door verzekeringen tegen diefstal. En natuurlijk worden uw fondsen beveiligd met stevige versleutelingen en MultiSig technologie

De app is dus volledig autonoom, u kan de Bitstamp-app volledig gebruiken zonder ooit op de website te moeten inloggen. Ook geld storten en opnemen zijn mogelijk.

 

De Bitstamp wallet

Heeft u zelf nog geen online of offline crypto wallet? Geen enkel probleem, u kan gewoon de ingebouwde Bitstamp wallet gebruiken om uw cryptomunten in op te slaan. Deze is volledig gratis en komt standaard bij uw account. Dit is een zeer handige functie bij Bitstamp, en laat u toe om veel sneller in crypto te handelen.

De Bitstamp wallet is uitermate geschikt voor beginnende crypto-beleggers die niet heel veel geld willen toeleggen, maar zodra u over een aanzienlijk crypto vermogen begint te beschikken, kunnen we u wel ten sterkste aanraden om een externe hardware wallet aan te schaffen en daar uw cryptomunten in op te slaan.

De Bitstamp app is zeer betrouwbaar en goed beveiligd, maar niets kan op tegen de veiligheid van een cold wallet, die u gewoon offline kan houden. Hackers kunnen hier dan gewoon niet bij.

 

Betaalmethoden

Cryptomunten aankopen bij Bitstamp gaat erg vlot en veilig, wegens allerlei beveiligingsmethoden. Wenst u hiermee aan de slag te gaan, dan zal u eerst wat geld op uw account moeten zetten.

Dit verloopt voornamelijk via deze methodes:

 • Een bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Instant SEPA-overschrijving
 • Cryptocurrency

Zoals u kan zien is iDEAL nog niet beschikbaar. De meest gebruikte online betaalmethode in Nederland is volgens ons wel een onontbeerlijke toevoeging voor elke cryptobroker die in ons land handelt, dus dit kunnen we terecht aanhalen als een verbeterpuntje. Gelukkig zijn de Bitstamp fees bij de beschikbare methoden vrij laag, dus daar moet u zich geen zorgen over maken.

Wanneer u crypto met een credit of debitkaart koopt, moet u wel rekening houden met de volgende maximale limieten: € 2500 per dag en € 20.000 per maand. Ook geldt er een minimaal stortingsbedrag van € 25 per keer.

Geld opnemen kan overigens alleen via dezelfde methoden, dus als u uw cryptomunten wenst om te zetten in euro zal dit via een bankoverschrijving moeten gebeuren. Een bankoverschrijving duurt doorgaans tot 5 werkdagen, dus hou hier zeker rekening mee.

 

In welke crypto kunt u handelen bij Bitstamp?

Wanneer u bij Bitstamp in cryptomunten wenst te handelen, dan kan u rekenen op een van de grootste selecties die in ons land beschikbaar zijn. Via het tabje “Markets” krijgt u een overzicht van de beschikbare munten. We sommen er hier een aantal op voor u:

 • Bitcoin (BTC)
 • Ethereum (ETH)
 • Tether (USDT)
 • USD Coin (USDC)
 • Ripple (XRP)
 • Polygon (MATIC)
 • Avalanche (AVAX)
 • Shiba Inu (SHIB)
 • Litecoin (LTC)
 • Chainlink (LINK)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Axie Infinity (AXS)

Dit is slechts een kleine selectie, want in totaal konden er wij maar liefst 76 tellen, plus nog een aantal fiatmunteenheden waarin u ook kan handelen via Bitstamp. Een zeer indrukwekkend aanbod. De kans is groot dat u alle cryptomunten waarin u wenst te handelen bij Bitstamp kan vinden. De Bitstamp reviews die wij hebben nagekeken geven ook bijna unaniem lof aan het aanbod aan cryptomunten.

Wat ook zeer handig is bij Bitstamp is dat u kan filteren in de beschikbare munten, bijvoorbeeld op categorieën zoals DeFi (Decentralized Finance), Fiat, Earn, Gaming, NFT en Stablecoins. En natuurlijk kan u ook sorteren op de Market Cap, de prijs, en de prestaties van de voorbije dag.

 

Hoe werkt Bitstamp?

Bitstamp is volledig ingesteld op alle soorten gebruikers, en als zodanig is het ook voor volledige beginners een fluitje van een cent om een account aan te maken.

In een aantal korte stappen kan u zelf ook beginnen bij Bitstamp:

 1. Ga naar de aanmeldpagina van Bitstamp en klik op “Get Started”

 2. Nu moet u wat gegevens invullen, zoals uw naam, e-mail en geboortedatum. Geef aan waar u woont, en ga akkoord met de algemene voorwaarden

 3. U zal een e-mail ontvangen. Ga naar uw inbox, klik op de link in deze mail, en stel een wachtwoord in

 4. Verifieer uw account. U zal wat persoonlijke informatie moeten ingeven en wat extra documenten moeten uploaden, financiële aspecten moeten toelichten, en extra beveiligingslagen toevoegen

Zo eenvoudig is het om een account bij Bitstamp aan te maken.

Wenst u nu meteen crypto aan te kopen, dan moet u wel wat geld op uw account zetten. Dit kan u doen door bovenaan de website op “Deposit” te klikken, waarna u de keuze krijgt tussen een bankoverschrijving, andere methodes, of zelfs door cryptocurrency van een andere crypto wallet over te zetten.

 

Transactiekosten bij Bitstamp

De transactiekosten, oftewel Bitstamp fees, worden zeer helder en overzichtelijk tentoongesteld op hun website, en we kunnen u dan ook aanraden om deze zeker eens te overlopen wanneer u overweegt om hier crypto aan te kopen.

Over het algemeen kunnen we stellen dat de Bitstamp fees binnen de verwachtingen liggen van de cryptomarkt. Ze zijn niet laag, maar zeker ook niet overdreven hoog. Ook hangen ze af van wat u precies doet, hoeveel geld u belegt, enzovoort.

Hieronder gaan wij iets dieper in op de Bitstamp-fees.

Geld storten en opnemen – Om te beginnen kunnen we u meteen aangeven dat geld storten via SEPA geen extra kosten met zich meebrengt, maar geld opnemen kost u € 3. Als u dit via een kaart doet, zullen er u 5% aan kosten worden aangerekend. Internationale overschrijvingen komen met 0,05% Bitstamp fees voor geld storten, en 0,1% bij geld opnemen.

Cryptomunten op uw Bitstamp balans zetten is gratis, maar ze opnemen komt met kosten afhankelijk van munt tot munt. Mocht u om één of andere reden geld storten in een andere munteenheid dan uw Bitstamp account, zijn er ook conversiekosten.

Handelen in crypto – Om om het even welk crypto handelspaar gelden er bepaalde percentuele kosten, die gebaseerd worden op de grootte van uw handelsvolume in de voorbije 30 dagen. Deze Bitstamp fees liggen tussen 0,5% wanneer u minder dan 10.000 USD verhandelt, 0,1% wanneer u minder dan 50.000 USD verhandelt, en 0% als u meer dan 20 miljoen USD verhandelt.

Minimale storting

Wanneer u geld wenst te storten bij Bitstamp, heeft u hier een aantal opties voor. Om het even welke optie u kiest, dit zal altijd minstens € 25 moeten zijn. Om cryptomunten aan te kopen heeft u minstens € 10 per transactie nodig.

Hiermee zal u natuurlijk niet heel veel crypto kunnen aankopen, dus we raden u wel aan om iets meer geld op uw account te storten dan gewoon de minimale storting.

Ideale instapbedrag bij Bitstamp

Wat het ideale instapbedrag voor u is, hangt volledig af van uw wensen en uw geplande aankopen.

U moet altijd minstens € 25 storten, maar u moet rekening houden met de Bitstamp fees.

Het is doorgaans voordeliger om meteen een groter bedrag te storten dan meerdere keren een kleiner bedrag, dat zal u op lange termijn financieel beter uitkomen. Wij kunnen u dus aanraden om minstens € 100 of € 200 te storten, zodat u toch wat meer ruimte heeft om te beleggen in meerdere cryptomunten en het platform van Bitstamp wat kan uitproberen.

 

Licenties en bedrijfsinformatie

Bitstamp informatie
Adres:

Bitstamp Europe S.A.: 40, avenue Monterey, L-2163 Luxembourg, Luxembourg

Contact:

[email protected]

Jaar van oprichting:

2011

Opgericht door:

Nejc Kodrič en Damijan Merlak

CEO:

Jean-Baptiste Graftieaux

Aantal gebruikers actief:

4 miljoen+

Aantal landen:

100+

Aantal crypto valuta:

76

App:

Android, IOS

Bitstamp wallet:

Beschikbaar

Bitstamp is een internationale cryptobroker die al sinds het prille begin van de cryptomarkt (2011) actief is. Dat geeft hen natuurlijk heel wat ervaring, en op dit moment zijn ze aanwezig in meer dan 100 landen, met kantoren in het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, de Verenigde Staten, Singapore en Slovenië.

Bitstamp werd opgericht in Slovenië door Nejc Kodrič, een bekende figuur in de cryptowereld, samen met zijn compaan Damijan Merlak. In 2013 werd Bitstamp voor het eerst geregistreerd in het Verenigd Koninkrijk en verhuisde naar Luxemburg in 2016. Het bedrijf kreef door de overheid van Luxemburg een vergunning om zaken te doen in alle 28 deelstaten van de Europese Unie.

Het bedrijf heeft meer dan 4 miljoen klanten van over de hele wereld.

In 2018 werd Bitstamp overgenomen door NXMH, een investeringsbedrijf dat gebaseerd is in België.

Naast de licentie door de Luxemburgse overheid, wordt Bitstamp ook in de gaten gehouden door BitLicence in New York, en door regelmatige controles van de “Big Four”, de vier grootste boekhoudersbedrijven ter wereld.

Bitstamp staat op dit moment niet geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten, noch onder prudentieel toezicht van DNB. Dit is niet noodzakelijk omdat Bitstamp iets fout doet, maar eerder omdat deze instanties nog geen afdoende wetgeving hebben ontwikkeld voor cryptobrokers.

Bitstamp contact

Bitstamp is een uitermate transparant bedrijf, en u kan hen op tal van manieren goed bereiken:

De klantendienst is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar in het Engels. Helaas is Nederlandse support nog niet ondersteund.

Bitstamp staat geregistreerd in een aantal landen en u kan deze hier vinden:

 • Bitstamp Europe S.A.: 40, avenue Monterey, L-2163 Luxembourg, Luxembourg
 • Bitstamp Ltd: 5 New Street Square, London EC4A 3TW, United Kingdom
 • Bitstamp USA Inc: 27 Union Square West, Suite 205, New York, NY 10003, United States

Onze conclusie over Bitstamp

Om u een duidelijk conclusie over Bitstamp te geven, overlopen we nu nog eens kort de aspecten die we in onze Bitstamp reviews hebben besproken, en combineren we deze met wat wij er persoonlijk over denken.

Laten we kort zijn over de betrouwbaarheid van Bitstamp: hier valt niets op aan te merken. Het bedrijf van Bitstamp zelf is met de jarenlange ervaring, aanwezigheid in honderden landen, miljoenen tevreden klanten en meerdere licenties een terechte vaste waarde in de cryptowereld.

Het platform en de site (zowel het basisdashboard als Bitstamp Tradingview) zijn beveiligd met een SSL-versleuteling, en u kan er zelf nog allerlei beveiligingslagen aan toevoegen.

Bij vragen of problemen kan u 24/7 terecht bij een competente klantendienst, op meerdere manieren.

Er is een Bitstamp app, die zeer hoog gewaardeerd wordt, zowel voor Apple als voor Android. Dit maakt crypto handelen via uw smartphone makkelijk en overzichtelijk.

Er zijn niet heel veel betaalmethoden, maar meer dan een bankoverschrijving of creditcards heeft u in principe niet nodig.

Het aanbod aan cryptomunten bij Bitstamp is uitstekend, met meer dan 75 verschillende crypto’s en de meest populaire munten zoals Bitcoin, Ethereum en Tether zal u wellicht niet verder moeten zoeken dan Bitstamp om te beleggen in wat u dan ook maar wil.

Conclusie: Bitstamp is één van de beste en meest uitgebreide cryptobrokers ter wereld. Het een veilig platform, waar iedereen snel en makkelijk bij kan beginnen. We kunnen u Bitstamp dan ook van harte aanraden.

FAQ – Veelgestelde vragen

Jazeker, u kan de Bitstamp app downloaden op uw Apple of Android apparaat. Deze app wordt hoog gewaardeerd en is volledig autonoom. Wij schrijven hier alles over de Bitstamp app.

De klantendienst van Bitstamp kan bereikt worden per e-mail, telefoon, social media, en via support tickets. Deze is 24/7 bereikbaar in het Engels. Meer weten over de klantendienst van Bitstamp? Lees dan zeker de review.

Bitstamp heeft een licentie ontvangen van de overheid van Luxemburg, waardoor ze zaken mogen doen in alle 28 deelstaten van de Europese Unie. Daarnaast staat de cryptobroker onder toezicht van verschillende financiele autoriteiten en worden zij regelmatig gecontroleerd door de vier grootste boekhoudersbedrijven in de wereld. We hebben de vergunningen van Bitstamp besproken in onze review.

Bitstamp heeft een grote selectie aan cryptomunten, met maar liefst 76 opties, zoals Bitcoin, Ethereum, Tether en Ripple. Wenst u meer te weten over het aanbod aan cryptomunten, verwijzen we u graag door naar onze Bitstamp review.

Bitstamp geeft u de mogelijkheid om geld te storten op uw account met een bankoverschrijving, via een creditcard, door een instant SEPA-overschrijving, en u kan ook gewoon cryptocurrency naar uw account sturen. In onze Bitstamp review geven we u meer informatie over de stortingsmethoden.


Heeft u een vraag of een mening over het artikel? Deel het met ons!

Uw e-mail adres word niet gepubliceerd. Gemarkeerde velden zijn verplicht* Alle commentaren zullen worden gemoderated

gdpr
Klik op 'accepteren' om onze cookies te accepteren. U leest meer over ons gebruik van cookies op onze Cookiebeleid-page.
Cookie Policy Accepteren