Logo Coinbase

Coinbase review & ervaringen

Bijgewerkt: 5 oktober 2022
Bonussen
4
Gebaseerd op alle bonussen

€5 gratis Bitcoin bij openen account

Belangrijkste vereisten
Elke belegger dient zich na registratie te verifiëren. Hiervoor dient u bewijs van ID, bewijs van adres en bankafschrift aan te leveren.
Betaalmethoden
4.5
Gebaseerd op stortingen en opnames

Via coinbase kun je eenvoudig cryptocurrency kopen. Je kunt makkelijk betalen door de in Nederland bekende methoes.

Stortingen
Fee: 0
Min. : €1
Max.: €25000
Fee: 0
Min. : €1
Max.: €25000
Fee: 0
Min. : €1
Max.: €25000
Opnames
Fee: 1.5%
Min. : €1
Max.: €50000
Fee: 1.5%
Min. : €1
Max.: €50000
Fee: 1.5%
Min. : €1
Max.: €50000
Veiligheid
4.5
Totale score veiligheid

Coinbase wordt gecontroleer door de Amerikaans overheid. Ook zijn zij geregistreerd als money service business bij het FinCen.

Hiernaast is de website ook topnotch beveiiligd met een goed SSL, 24/7 safety team en alles wat er nodig is om het voor u als klant optimaal veilig te houden.

Encryptie
Support
4
Totale score klantenservice

De support is 24/ bereikbaar. De support is helaas niet in het Nederlands. U zult dit in het Engels moeten doen. Verder is

Impressies
4
Algemene impressie van de website

Coinbase is een prima website om uw crypto te kopen. Het navigeren gaat prima en alles is duidelijk. De klantensupport zou beter kunnen maar al uw vragen kunnen beantwoord worden in de helpdesk.

Aanbieding
Bitcoin, dash, etc.
Klanten nemen de volledige verantwoordelijkheid voor de risico's die gepaard gaan met het bezit en gebruik van cryptovaluta's. Tot deze risico's behoren het ontbreken van het toezicht door overheidsinstanties en/of financiële autoriteiten.
5
Coinbase is naar onze mening een erg goede crypto broker waarbij u kunt beleggen in meer dan 50 cryptocurrencies. Dit platform is bovendien 100% veilig en betrouwbaar. Een aanrader!

Coinbase Nederland review: onze ervaringen in een review

Is Coinbase betrouwbaar en geschikt om crypto bij te kopen in Nederland?  Een vraag die we in onze review voor u gaan beantwoorden.  Wij delen onze Coinbase ervaringen met u en gaan dieper in op de werking van de crypto exchange.

Naast de veiligheid bespreken we ook hoe u geld kunt storten en opnemen, of iDeal aangeboden wordt en hoe u snel een account aanmaakt.

Wat beoordelen wij in onze Coinbase review?

Bij de review van een internationale broker in cryptomunten moeten wij natuurlijk rekening houden met heel wat factoren.

Om te beginnen zijn er zeker onze eigen Coinbase ervaringen. We zullen u alle objectieve feiten en informatie voorschotelen, maar uiteraard gaan we ook kijken naar hoe wij persoonlijk deze crypto broker hebben gebruikt.

Daarnaast kijken we zeker ook naar de ervaringen van anderen. Is de exchange betrouwbaar voor de meerderheid van de mensen die er gebruik van maken en is het binnen Nederland makkelijk voor u om zich te registereren.

Voor onze volledige review kijken we ook naar de volgende punten:

 

Is Coinbase betrouwbaar?

Of de vraag “Is Coinbase betrouwbaar?” kunnen we al meteen een duidelijk antwoord geven: Ja, het  is een veilige en betrouwbare cryptocurrency broker waar u in Nederland met een gerust hart uw crypto kunt kopen.

Het is een internationaal bekend crypto ruilplatform met jarenlange ervaring en een zeer goede reputatie in deze sector.

Er zijn miljoenen mensen die dagelijks het platform gebruiken voor hun crypto investeringen, of dat nu kopen en vasthouden, of kopen en verkopen is.

Coinbase staat aan de top van de internationale crypto broker markt, en daar zijn goede redenen voor:

 • 98% van de fondsen van klanten worden offline opgeslagen in cold wallets, wat betekent dat hackers er niet aan kunnen. Gevoellige data wordt losgekoppeld van het internet, versleuteld, en opgeslagen op fysieke USB-drives en papieren back-ups. Deze worden dan verspreid over de hele wereld en opgeslagen in kluizen
 • Alle accounts hebben Twee-factor-authenticatie, wat betekent dat u naast uw wachtwoord ook een code zal moeten ingeven, die u zal worden toegestuurd op uw mobiele telefoon. Deze extra beveiligingslaag zorgt er al meteen voor dat derden geen toegang krijgen tot uw account, zelfs als ze uw wachtwoord bemachtigen
 • Wallets (en privésleutels) worden opgeslagen met AES-256 versleuteling
 • De achtergrond van werknemers van Coinbase zal altijd goed worden nagegaan, en mensen met een crimineel verleden mogen hier niet beginnen
 • In de kantoren van Coinbase hebben alle apparaten Tweefactorauthenticatie en verschillende wachtwoorden, en medewerkers zijn verplicht om hun harde schrijven te versleutelen, sterke wachtwoorden te gebruiken, en schermbeveiliging aan te zetten
 • Coinbase verzekert hun cryptomunten, en alle balansen in USD zijn verzekerd door de FDIC, tot een maximum van $250.000
 

Welke licenties heeft Coinbase?

Coinbase, Inc. staat onder het toezicht van de Amerikaanse wet en de bevoegde overheidsorganen. U kan er dus zeker van zijn dat alles volgens het boekje verloopt en dat u bij hen volledig veilig crypto kan kopen.

Daarnaast staat Coinbase ook geregistreerd als een “Money Services Business” bij het FinCEN, en moet het bedrijf zich aan allerlei internationale wetten houden die gericht zijn op bescherming van consumenten, zoals The Bank Secrecy Act, waardoor Coinbase de identiteit van klanten moet nagaan en transacties moet bijhouden.

Coinbase officieel geregistreerd in Nederland

Coinbase heeft zich geregistreerd in Nederland en is door de Nederlandsche Bank  (DNB) goedgekeurd. Hierdoor mogen zij u legaal hun diensten aanbieden binnen Nederland.  Zij waren hiermee de eerste internationale cryptobeurs die officieel geregistreerd zijn in Nederland.

 

Technische veiligheid

Het platform is ook op technisch vlak zeer veilig. Deze cryptobroker maakt immers gebruik van een SSL-versleuteling op de website, wat betekent dat transacties en gegevensoverdrachten volledig veilig kunnen verlopen.

Als u informatie op de site ingeeft, zal deze worden versleuteld en kunnen derden daar helemaal niet aan.

U moet u dus geen zorgen maken over gehackt te worden, of dat cybercriminelen uw betaalgegevens zouden stelen.

Het hebben van een goede technische beveilig maakt Coinbase betrouwbaar voor u als Nederlandse crypto investeerder.

Hoe goed is de klantenservice?

Een ander belangrijk aspect om de betrouwbaarheid van Coinbase aan te toetsen is de klantenservice.

Indien deze goed bereikbaar is, competent, en antwoord kan geven op de meeste vragen, spreekt dat natuurlijk sterk in het voordeel van een crypto broker.

Om te beginnen heeft Coinbase een zeer uitgebreid Help Center. Dit is een FAQ, een database met een heleboel vragen en antwoorden, net als gidsen over alles wat met crypto te maken heeft.

U kan er alles leren over hoe u Bitcoin kan kopen, een geavanceerde crypto-ruilgids, alle soorten wallets, NFTs, accountbeveiliging, enzovoort.

Hiernaast kan u hen ook bereiken via een contactformulier en een Virtuele Assistent (een chatbot) op de website.

U kan langs deze weg aanvragen dat de aanbieder u per e-mail contacteert. Dit is helaas nog niet mogelijk in het Nederlands, de voertaal is Engels. Gelukkig spreken de meeste Nederlanders vlot Engels, dus dit zal wellicht geen probleem vormen.

We hebben deze klantendienst eens gecontacteerd om te testen hoe snel ze reageerden, en overdag is dat vrij snel, maar als u ’s avonds of ’s nachts hulp nodig heeft zal u wel even mogen wachten.
Indien u vermoedt dat er een probleem is met uw account, kan u wel te allen tijde uw account blokkeren door een automatisch nummer te bellen, of door het contactformulier op de wesite in te vullen.

 

Onze Coinbase Nederland ervaringen

Over onze Coinbase ervaringen kunnen we in principe zeer kort zijn: die waren heel positief. Over de hele lijn toont de aanbieder aan waarom het met recht een van de beste crypto exchanges ter wereld is, en waarom er dagelijks miljoenen mensen van dit platform gebruikmaken.

Ondanks dat de exchange niet direct gericht is op Nederland is het voor ons een meer dan uitstekend platform om in crypto te handelen.

Laten we eerst eens de uitgebreide beveiligingsmethoden aanhalen, want natuurlijk is dat een voorname factor bij een crypto broker. Coinbase is betrouwbaar en veilig, en we hebben ons nooit zorgen moeten maken over de veiligheid van onze cryptomunten.

Het inschrijven  en een account maken waren eenvoudig, echter is de identiteitsverificatiezonder twijfel erg vervelend. Hier zouden we dus zeker punten voor kunnen aftrekken. U moet eerst een bewijs van adres uploaden. De verificatie hiervan duurt even en u kunt dus ook niet direct beginnen met handelen.

Er zijn meer dan 50 verschillende cryptomunten waarin u kan investeren, zoals Bitcoin, Ethereum, Cardano, en ook Dogecoin is beschikbaar. De trader maakt het ook voor beginners eenvoudig om te investeren, met een helder en no-nonsense dashboard en interface.

De klantenservice is volgens ons een aspect waar Coinbase zeker nog op kan verbeteren. Alleen een contactformulier en een chatbot zijn niet altijd genoeg om klanten snel te helpen. Natuurlijk helpt het dat er een uitgebreide FAQ is, waardoor klanten vaak een antwoord op hun vragen kunnen vinden.

De aanbieder beschikt ook over een specifieke Coinbase Wallet app, die u zeer eenvoudig kan downloaden en gebruiken. Deze app is overzichtelijk, veilig, en u kan er al uw transacties en beleggingen mee beheren.

Kortom, Coinbase is goed in wat ze doen, en absoluut voor Nederland meer dan geschikt, onze ervaringen waren dan ook zeer positief.

De voordelen van Coinbase
 • Uitgebreide beveiliging
 • 50+ cryptocurrencies
 • Coinbase Wallet app
 • Eenvoudig account aanmaken
De nadelen van Coinbase
 • Lange identiteitsverificatie
 • Beperkte klantenservice
 • Geen iDeal beschikbaar

De Coinbase app

De crypto-aanbieder beschikt over twee verschillende apps, beide zeer interessant en hoog gewaardeerd door de gebruikers. U kunt deze eenvoudig downloaden op uw mobiele telefoon. Ook in Nederland is het geen probleem om de app te downloaden.

U kan dit doen via een link op hun website, en de Coinbase app is beschikbaar voor Android en Apple. Er is ook een browser-extensie beschikbaar, via de Chrome Web Storen.

De eerste app is voornamelijk een Wallet, waarmee u al uw cryptomunten en NFTs kan kopen, verkopen en bewaren, en in totaal zijn er meer dan 500 verschillende tokens beschikbaar.

De andere Coinbase app is gewoon het Coinbase platform in app-vorm, wat beleggen natuurlijk zeer eenvoudig maakt.

De Coinbase wallet

Bij het aanmaken van een account krijgt u ook automatisch een Coinbase wallet. Dat betekent dat deze wallet gelinkt is aan uw account. U kan hiermee dan cryptomunten kopen en verkopen, en deze worden veilig opgeslagen in uw wallet.

Het is ook mogelijk om een eigen, externe wallet aan te schaffen en die aan uw account te linken. Zo zal u niet afhankelijk zijn van de broker voor uw wallet.

Dat is naar onze ervaringen nog een veiligere optie, en als u grote bedragen investeert is dit zeker aan te raden.

Het grootste voordeel van de Coinbase wallet is natuurlijk het gemak. U heeft alles in 1 plaats, en u moet zeer weinig moeite doen om in crypto te handelen.

De Coinbase wallet is beschikbaar op uw telefoon of browser, en zoals we daarnet hebben aangehaald kan dit ook via een specifieke app.

Coinbase en de beurs

Wat Coinbase ook betrouwbaar maakt is dat het een beursgenoteerd bedrijf is. In 2021 heeft het bedrijf aandelen uitgegeven. Dit is gedaan via een Direct Listing. Bij een normale beursgang bieden banken voor de de eerste handelsdag aandelen aan aan investeerders.  Bij een direct listing kunnen bestaande aandeelhouders hun aandelen gaan verkopen op de beurs wanneer zij dit willen.

Dit heeft als gevolg dat het geld niet naar het bedrijf gaat maar naar de aandeelhouders. Voorral oprichter en investeerders kunnen zo flink verdienen aan hun aandelen.

De oprichter van het bedrijf (Brian Armstrong) heeft 39.6 million aandelen in zijn bezit. Bij de beursgang was het aandeel op een gegeven moment $400 waard. Op dat moment was de CEO van het bedrijf dus $15.840.000.000 waard. Ondertussen is hier nog zo’n 25% van over.

Betaalmethoden

Op wat voor manier u geld kan storten op uw Coinbase account om zo cryptomunten aan te kopen is natuurlijk ook een zeer belangrijke factor die we in onze Coinbase review zeker niet mogen vergeten te vermelden. Helaas vinden we niet alle methoden terug die wij in Nederland toch wel graag zien.

Geld storten bij Coinbase kan op deze manieren:

 • Bankoverschrijving (1-3 werkdagen)
 • Debetkaart (onmiddellijk)
 • Kredietkaart (onmiddellijk)

Deze methoden zijn niet enorm uitgebreid in vergelijking met wat andere brokers soms aanbieden, maar voor de meeste mensen is er niet meer nodig.

Let op dat er meestal wel kosten komen kijken bij zowel geld storten als opnemen, doorgaans ongeveer €0,15.

Coinbase heeft geen officieel vast “minimum deposit” bedrag. U kan zelf kiezen hoeveel geld u op uw account zet.

Hou er wel rekening mee dat er wel een minimaal bedrag is om te beginnen investeren, met name €2. U kan dit dus beschouwen als de ondergrens, en als u cryptomunten wil aankopen via Coinbase, zal u minstens dat bedrag moeten storten.

Coinbase en iDeal

De betaalmethode die we missen is iDeal. Voor Nederland is dit juist een van de meest gebruikte methodes om geld online te storten. Het is namelijk snel en simpel. Op dit moment is iDeal bij Coinbase niet aanwezig terwijl het er in het verleden juist wel was.

Waarom dit is aangepast kunnen we helaas niet achterhalen. Nu de broker ingeschreven staat bij de Nederlandsche Bank biedt dat weer hoop voor iDeal als betaalmethode. Immers de broker ziet de Nederlandse investeerder graag komen. Dan moet de typische Nederlandse betaalmethode ook aanwezig zijn voor de Nederlanders.

Bij Coinbase geld opnemen

Wanneer de crypto investeringen goed lopen dan wilt u natuurlijk uw geld, of een gedeelte, opnemen. Geld opnemen bij Coinbase kan op een aantal manieren. Het is afhankelijk van de manier waarop u gestort heeft.

Bij Coinbase geld opnemen kan via:

 • Bankoverschrijving (1-3 werkdagen)
 • Kredietkaart (onmiddellijk)
 • PayPal (onmiddellijk)
 

In welke crypto kunt u handelen bij Coinbase?

Coinbase is een van de meest uitgebreide crypto exchanges ter wereld. U kunt hier dan ook terecht voor het handelen in meer dan 150 verschillende cryptomunten.

Naast de meest bekende cryptomunt Bitcoin zijn er ook tal van altcoins mogelijk, denk aan:

 • Ethereum (ETH)
 • Dogecoin (DOGE)
 • Litecoin (LTC)
 • Cardano (ADA)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Axie Infinity (AXS)
 • Tether (USDT)
 • Solana (SOL)
 • Uniswap (UNI)
 • Aave (AAVE)
 • USD Coin (USDC)
 • Dash (DASH)

Voor al deze cryptomunten kan u in real time de koers volgen, dus handelen in cryptomunten bij Coinbase is zeer eenvoudig, transparant en duidelijk.

Let wel op dat er verschillende restricties en minimale/maximale opnamebedragen gelden afhankelijk van de cryptomunt in kwestie.

Sommige munten kunnen ook alleen worden aangekocht met geld, en andere alleen maar geruild voor andere cryptomunten.

U kan op de website van Coinbase een overzicht vinden van alle cryptomunten, en wat er precies mogelijk is op het vlak van aankopen en handelen.

Wij schreven een artikel over Bitcoin kopen. In dit artikel vindt u alle informatie die u nodig heeft als u in de btc handel wil beginnen.

Hoe werkt Coinbase?

Het eerste wat u moet doen is een account aanmaken bij Coinbase in Nederland. Zoals we u zullen tonen is dat zeer eenvoudig, en kan u dit in een mum van tijd regelen.

1
Laptop
Ga naar Coinbase

Ga naar de aanmeldpagina van Coinbase en druk op “Get Started”

2
Aanmeldpagina crypto broker
Vul uw gegevens in

Vul alle gegevens in om een account aan te maken (naam, e-mail, wachtwoord) en ga akkoord met de voorwaarden. Druk op “Create account”

3
E-mailnotificatie op scherm van een mobiele telefoon
Verifieer uw e-mailadres

Ga naar uw inbox, open de mail van Coinbase, en druk op “Verify Email Address”

4
Identiteit verifiëren
Verifieer uw identiteit

U moet daarna aantal stappen doorlopen om uw identiteit te bevestigen. Daarna krijgt u toegang tot uw account

Hierna is het gewoon een kwestie van geld te storten op uw account, door een van de eerder vermelde methoden.

Afhankelijk van welke methode u kiest, zal het geld al dan niet meteen op uw account verschijnen. Bij een bankoverschrijving kan het bijvoorbeeld enkele dagen duren.

Nadat u een account heeft gemaakt en geld heeft gestort, hoe werkt de aanbieder nu concreet?
Zodra uw account een balans in cash geld heeft, kan u gewoon cryptomunten beginnen aankopen via het duidelijke dashboard.

U krijgt dan ook een overzicht van uw aangekochte crypto. Nu hebt u de keuze om die vast te houden op lange termijn, of ermee te beginnen handelen.

Indien u de cryptomunten wenst te verkopen en omzetten in euro, kan u dat ook gewoon via uw dashboard regelen.

Transactiekosten bij Coinbase

Transactiekosten bij Coinbase worden bepaald op het moment zelf, gebaseerd op de grootte van uw transactie, de betaalmethode, de status van de markt, en de kosten die het platform schat te moeten betalen op het specifieke cryptonetwerk.

Maar maak u geen zorgen, de kosten zullen altijd duidelijk op voorhand worden aangegeven, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Het overkoepelende systeem dat Coinbase gebruikt om transactiekosten in het algemeen te bepalen heet het “maker-taker” systeem.

Wanneer u een transactie wenst uit te voeren aan de huidige marktprijs, dan bent u een “taker” en liggen uw transactiekosten tussen 0,04% en 0,5%. Indien u een transactie uit wil voeren die niet meteen kan worden uitgevoerd, zal u een “maker” zijn en zal u tussen 0,00% en 0,5% aan transactiekosten betalen.

De marge wordt bepaald door de grootte van uw order:

Transactiekosten Coinbase
OrdergrootteTaker FeeMaker Fee
$0 - 10K0.50%0.50%
$10K - 50K0.35%0.35%
$50K - 100K0.25%0.15%
$100K - 1M0.20%0.10%

Ideale instapbedrag bij Coinbase

Wat het ideale instapbedrag bij deze crypto broker is zal volledig van u afhangen.

Wat zijn uw doelen, wat wil u precies bereiken? Als u nog een beginner bent en de cryptowereld eerst wat wil verkennen, kunnen we u aanraden om gewoon een beperkte storting te maken.

Investeer dat in een van de betere cryptomunten, experimenteer wat met het platform, en zie hoe het u bevalt.

Indien alles in orde is, en u de smaak te pakken krijgt, kan u stapsgewijs meer beleggen.

Als u reeds veel ervaring heeft met beleggen, dan kan u meteen grotere bedragen beginnen investeren. Hou er natuurlijk rekening mee dat met beleggen altijd risico komt kijken.

Crypto als bitcoin kunt u redelijk veilig inkopen ook voor grotere bedragen. Dit komt omdat deze munt zijn waarde, zeker op lage termijn, blijft houden. Omdat de broker een betrouwbare aanbieder is hoeft u zich geen zorgen te maken om het geld dat u stort.

Licenties en bedrijfsinformatie

Coinbase bestaat al bijna tien jaar, en werd opgericht in 2012 door Brian Armstrong en Fred Ehrsam. Het is een Amerikaans bedrijf, en is op dit moment de grootste cryptocurrency exchange in de Verenigde Staten op het vlak van ruilvolume.

Het bedrijf is sinds april 2021 ook publiek gegaan op de beurs.

Coinbase richt zich op het aanbieden van cryptocurrency (en andere verwante producten) aan zowel particuliere als professionele beleggers. Ook grote corporaties kunnen bij hen terecht.

Coinbase is een “remote-first” bedrijf, en heeft dus geen fysiek hoofdbedrijf. Er zijn meer dan 70 miljoen geverifieerde gebruikers, verspreid over 100 landen.

Vanaf 2022 is de aanbieder ook geregistreerd bij de Nederlandse Bank. Hiermee waren ze de eerste internationale crypto-aanbieder die ingeschreven stonden in Nederland.

Coinbase contact

U kan Coinbase contacteren via een contactformulier en een chatbot op de website.

Naar onze ervaringen is het een absoluut verbeterpuntje voor Coinbase om meer manieren tot contact aan te bieden aan hun gebruikers. Een live chat en een telefoonnummer zouden al veel helpen, want zo kunnen mensen bijna meteen worden geholpen met hun problemen.

 

Onze conclusie over Coinbase in Nederland

Indien we rekening houden met alle factoren van onze onafhankelijke Coinbase review kunnen we zonder twijfel stellen dat de broker betrouwbaar en veilig is.

Onze persoonlijke ervaringen waren zeer positief, en we hebben in feite nooit problemen ondervonden bij het handelen via Coinbase. Vanuit Nederland hadden we eenvoudig toegang en ondervonden we geen enkel probleem om in te kopen.

Het aanbod aan verschillende cryptomunten is enorm uitgebreid, met meer dan 150 verschillende altcoins zoals Dogecoin, Ethereum en Ripple. En natuurlijk is ook Bitcoin een optie.

Coinbase maakt het voor hun gebruikers ook zeer makkelijk om te beginnen, met een heldere en vrij korte inschrijving, een eigen Coinbase wallet, en twee Coinbase apps. Deze apps stellen u in staat om waar u dan ook bent de status van uw investeringen te volgen, of nog meer te handelen. Dit is zeker een pluspunt voor Coinbase.

Al deze zaken spelen zich ook af in een versleutelde en zeer veilige omgeving. Het platform is beveiligd met moderne SSL-technologie, en Coinbase zelf is betrouwbaar en beschikt over de nodige licenties.

Ook is de broker als eerste internationaal cryptobedrijf ingescchreven in Nederland. De inschrijving is bij de Nederlandse Bank.

Wat betreft geld storten en opnemen zijn er een aantal interessante manieren, het is jammer dat iDeal niet meer beschikbaar is bij Coinbase. Het zou het storten voor ons Nederlanders stukken makkelijker maken.

Een van de weinige verbeterpuntjes die we wel moeten vermelden is de klantenservice die niet altijd rechtstreeks bereikbaar is. Alleen via een contactformulier of een chatbot werken is niet zeer handig als er eens problemen voorvallen.

Dat gezegd zijnde weegt dit ene verbeterpuntje niet op tegen de massale voordelen waarmee Coinbase kan uitpakken. Het is een veilige, internationaal gerenommeerde en betrouwbare cryptocurrency exchange waar u zonder problemen kan investeren in Bitcoin, Dogecoin, Ethereum, en een heleboel andere cryptomunten.

Kortom, een aanrader, en we kunnen u dus sterk aanbevelen om hier een account te openen.

 

FAQ - Veelgestelde vragen

Ja, alle beleggers die een account aanmaken krijgen automatisch een wallet van Coinbase. Mocht u dus nog geen wallet hebben, dan kunt u de Coinbase Wallet gebruiken om uw munten in op te slaan.

Ja, er worden toeslagen aangerekend bij Coinbase. Wij delen onze ervaringen met de verschillende kosten die door de broker in rekening worden gebracht.

Ja, u kunt bij Coinbase zonder zorgen verschillende cryptomunten aankopen. Wij schreven een uitgebreide review over dit platform en leggen hier uit waarom Coinbase betrouwbaar is.

Nee, helaas biedt coinbase op dit moment geen iDeal aan. In het verleden was deze optie er wel maar ze zijn hier mee gestopt.  Ze bieden wel andere methodes aan om een storting te maken. Wij schreven voor u over Coinbase en iDeal.

Natuurlijk kunt u ook op een veilige manier uw geld weer opnemen. Wanneer u een gedeelte van uw winsten wilt opnemen dan kan dit zonder problemen. Lees onze  ervaringen met geld opnemen bij Coinbase.

Coinbase is in 2021 naar de beurs gegaan. Ze hebben dit gedaan als direct listning.  Bij de beursgang was het aandeel rond de $250 waard, met als top bijna $400. Momenteel is dit nu nog rond de $75.


Heeft u een vraag of een mening over het artikel? Deel het met ons!

Uw e-mail adres word niet gepubliceerd. Gemarkeerde velden zijn verplicht* Alle commentaren zullen worden gemoderated

gdpr
Klik op 'accepteren' om onze cookies te accepteren. U leest meer over ons gebruik van cookies op onze Cookiebeleid-page.
Cookie Policy Accepteren