cyberghost-logo

CyberGhost VPN review & ervaringen

Bijgewerkt: 12 april 2021
Info
Betaalmethoden
PayPal, VISA, Mastercard, bitcoin, American Express
ProductenWindows, Mac, iPhone, iPad, Android, Fire Stick & TV, Android TV, Linux, Chrome en Firefox
EducatieOp de website
VoorwaardenTot 7 toestellen. Betaling van het abonnement gebeurt vooraf.
Laatste updateLaatste update:
Aanbieding
€2,75/maand
Op de website
met een 3-jarig abonnement
5
CyberGhost VPN is een van de betere VPN diensten op het web. Met deze VPN kunt u anoniem internetten op tot 7 toestellen tegelijkertijd.

CyberGhost VPN review: veilig, snel en veelzijdig

CyberGhost VPN werd opgericht in Roemenië in 2011. Met deze VPN service kunt u veilig op het web surfen terwijl uw privacy wordt gegarandeerd. Maar liefst 30 miljoen mensen wereldwijd maken gebruik van de diensten van CyberGhost. CyberGhost bestaat uit een team van 70 professionals die privacy als een fundamenteel mensenrecht zien. Dit betekent dat u uw favoriete serie of film kunt streamen, geografische beperkingen kunt omzeilen, uw persoonlijke gegevens tegen hackers kunt beschermen en uw banktransacties veilig kunt houden dankzij het gebruik van militaire versleuteling.

Cyberghost VPN aanmeldpagina

Met CyberGhost VPN kunt u 7 toestellen tegelijk beveiligen

CyberGhost VPN beschikt over meer dan 6100 servers in 90 landen. Deze provider garandeert onbeperkte snelheid en bandbreedte. U kunt kiezen uit 3 verschillende abonnementen. Bent u niet tevreden, dan biedt deze aanbieder een gegarandeerde terugbetaling binnen 14 of 45 dagen afhankelijk van het gekozen abonnement. Deze VPN service beschikt over allerlei features om ervoor te zorgen dat u veilig kunt surfen, zoals o.a. een automatische kill switch en geen logboekbeleid. Daarnaast kunt u met maar liefst 7 toestellen tegelijk verbinding maken, kunt u apps voor de belangrijkste besturingssystemen downloaden en beschikt CyberGhost VPN over een goede klantenservice. In deze CyberGhost VPN review nemen we het aanbod, de servers, klantendienst en de functionaliteit onder de loep.

Onze CyberGhost VPN ervaringen

Onze CyberGhost VPN ervaringen zijn erg goed. U ontvangt een betrouwbare en veilige VPN service aan een zachte prijs. Deze provider beschikt over meer dan 6100 servers in 90 verschillende landen. U kunt verbinding maken met Windows, MacOS, Linux, iOS, Android, Chrome, Firefox, Amazon Fire Stick, Android TV en routers. Bovendien kunt u met deze aanbieder Netflix en streaming sites deblokkeren. Ook zijn er specifieke servers beschikbaar voor torrenting. Enkele minpuntjes: het maandelijks abonnement is duur en de gratis proefperiode is beperkt tot 1 dag.

De voordelen van CyberGhost VPN
 • Meer dan 6100 servers in 90 landen
 • Specifieke servers voor torrenting
 • 256-bit AES-codering van militaire kwaliteit
 • Netflix en streaming sites kunnen gedeblokkeerd worden
De nadelen van CyberGhost VPN
 • Duur maandelijks abonnement
 • Gratis proefperiode beperkt tot één dag (7 dagen voor iPhone en iPad)

Is CyberGhost VPN een scam of betrouwbaar?

is cyberghost vpn een scam of betrouwbaar

Met CyberGhost VPN kunt u uw digitale identiteit beschermen

We vallen meteen met de deur in huis: er is geen sprake van een CyberGhost VPN scam. Alle apps maken gebruik van codering van militaire kwaliteit en bieden de hoogste normen voor privacy en beveiliging. Zo wordt er een “no log-beleid” gehanteerd en beveiligt de software uw IP-adres en digitale identiteit zodat onbekenden er geen toegang tot hebben.

Het hoofdkantoor van het bedrijf bevindt zich in Boekarest, Roemenië. Dit land weigerde de Europese richtlijn over gegevensbewaring aan te nemen, omdat het als ongrondwettelijk werd beschouwd. Dit betekent dat deze provider niet verplicht is om gebruikersgegevens bij te houden. Daarnaast ondergaan alle gegevensverwerkingscentra waarmee CyberGhost samenwerkt regelmatige controles.

De 256-bit AES codering is gecertificeerd door het NIST (National Institute of Standards and Technology) van de VS. Dit is een veiligheidsmaatregel om gevoelige gegevens te beschermen en wordt gebruikt door overheden overal ter wereld. U kunt ook kiezen uit verschillende protocollen: OpenVPN, IKEv2, L2TP / IPSec. Daarenboven maakt de provider gebruik van de “Kill Switch” en kunt u de klantenservice 24/7 bereiken. Dit alles maakt CyberGhost VPN een heel betrouwbare service.

Hieronder overlopen we wat de software veilig maakt:

 • 256-bit AES-codering van militaire kwaliteit
 • Strikt geen logboekbeleid
 • Verschillende protocollen om uit te kiezen (OpenVPN, IKEv2, L2TP / IPSec)
 • ENIST-certificering
 • Klantenservice 24/7 bereikbaar
Meld u nu aan bij CyberGhost VPN

Kan ik CyberGhost VPN legaal gebruiken?

Het bedrijf is gevestigd in Roemenië en neemt niet deel aan de Europese richtlijn van gegevensbewaring. Daarom is het bedrijf niet verplicht samen te werken met de overheidsinstanties. Dit betekent dat de gebruikers niet getraceerd worden.

In de meeste landen zijn VPN’s legaal omdat er geen wetten bestaan die het gebruik ervan verbieden. Helaas is dit niet in alle landen zo. Zo zijn VPN’s verboden in China, Turkije en Irak. Gebruikt u een VPN buiten deze drie landen, dan is dit helemaal legaal. U mag VPN’s natuurlijk niet gebruiken voor illegale activiteiten en praktijken.

Gebruikt u een VPN om uw surfgedrag te beschermen of uw IP-adres verborgen te houden, dan is dit geen probleem. Bevindt u zich in een land waar censuur van toepassing is? Dan mag u een VPN gebruiken om toegang te krijgen tot favoriete uw sociale netwerken. Deze praktijken zijn allemaal legaal.

Hieronder hebben we even kort opgesomd waarvoor u een VPN wel en niet mag gebruiken:

Legaal gebruik CyberGhost VPN
 • Gebruiken in landen waar VPN’s zijn toegestaan
 • Gebruiken om te surfen op openbare en niet-beveiligde wifinetwerken
 • Uw IP-adres verbergen
 • Toegang krijgen tot sociale en geografisch beperkte inhoud
Illegaal gebruik CyberGhost VPN
 • Inloggen in landen waar VPN’s verboden zijn (China, Turkije, Irak)
 • VPN voor illegale doeleinden gebruiken
 

Hoe downloadt u CyberGhost VPN?

Wilt u CyberGhost VPN downloaden? Dit kan erg eenvoudig. Het hele proces neemt slechts enkele minuten in beslag. Meteen daarna kunt u veilig op het net surfen. Hieronder vindt u de verschillende stappen die u moet doorlopen:

Meld u nu aan bij CyberGhost VPN
 1. Klik op de knop hierboven om de site van CyberGhost VPN te bezoeken

 2. Kies een abonnement uit en abonneer u

 3. Selecteer de app die u wilt downloaden: Windows, macOS, iOS, Android, Google Chrome, Firefox, Fire Stick & TV, Android TV of Linux

 4. Installeer de CyberGhost VPN-app

 5. Log in en gebruik op 7 toestellen tegelijkertijd

 

CyberGhost VPN en Netflix

cyberghost vpn en netflix

U kunt met CyberGhost VPN Netflix raadplegen

Vindt u het ook vervelend dat andere landen een beter Netflix aanbod hebben dan Nederland? Dan kunnen we u meteen vertellen dat u met deze VPN service toegang heeft tot de volledige Netflix catalogus. CyberGhost VPN omzeilt namelijk alle netwerkblokkeringen en beperkingen. U kunt dus zonder problemen uw favoriete tv-series of films bekijken. Er is bovendien geen sprake van trage buffering want deze provider biedt onbeperkte bandbreedte en maximale snelheid aan. Daarnaast kunt u Hulu, HBO GO en BBC iPlayer raadplegen met CyberGhost VPN.

Voor meer informatie over Netflix kijken met een VPN verbinding, raden we u aan een kijkje te nemen op onze Netflix VPN pagina.

Over CyberGhost VPN

Deze provider biedt veiligheid en anonimiteit op het web. CyberGhost VPN is één van de bekendste VPN’s op de markt. Dankzij deze provider ontvangt u een beveiligde toegang tussen uw toestellen en het internet door gegevens via een gecodeerde tunnel te verzenden. Surft u zonder een VPN, dan is uw IP-adres zichtbaar en gemakkelijk te identificeren.

Zowel uw internetprovider als de overheid weten wat u online doet en kunnen uw surfgeschiedenis doorverkopen. Maakt u gebruik van een VPN service als CyberGhost VPN, dan zijn uw gegevens en uw surfgedrag onzichtbaar. Uw privacy wordt verhoogd en derden kunnen deze informatie niet inkijken of coderen. U kunt kiezen uit meer dan 6100 servers in 90 landen om zo uw IP-adres te verbergen.

Daarnaast kunt u met deze provider meer dan 35 streaming sites deblokkeren, waaronder Netflix USA.
Downloadt u graag anoniem torrents, dan kunt u genieten van onbeperkte bandbreedte. Met deze VPN service bent u maximaal beschermd als u verbinding maakt met openbare wifinetwerken. U kunt van al deze diensten genieten op 7 verschillende toestellen. Vooraleer u een abonnement aanschaft, krijgt u de kans om CyberGhost VPN eerst uit te proberen. Afhankelijk van uw toestel is de gratis proefperiode 1 of 7 dagen (iPhone en iPad).
 

CyberGhost VPN wat kost het?

Hieronder hebben we de verschillende Cyberghost VPN abonnementen verzameld:

Abonnement
Prijs per maand
Totale prijs
18 maanden (i.pv. 1 jaar)
€2,75
€49,50
6 maand
€7,99
€47,94
1 maand
€11,99
/


U kunt kiezen uit 3 verschillende abonnementen. Het maandelijks abonnement kost €11,99 en wordt elke maand in rekening gebracht. Kiest u voor een abonnement van 6 maanden, dan betaalt u €7,99 per maand. Om de zes maanden wordt dan €47,94 in rekening gebracht.

Het laatste abonnement is een abonnement van 1 jaar dat momenteel verlengd is tot 18 maanden. Dit abonnement kost €2,75 per maand. U betaalt €49,50 in één keer voor 18 maanden. Daarna wordt dit bedrag jaarlijks in rekening gebracht.

Er wordt ook een geld-terug-garantie aangeboden. Kiest u voor het maandelijks abonnement, dan bedraagt de garantie 14 dagen. Kiest u voor een van de andere abonnementen dan is er een geld-terug-garantie van 45 dagen beschikbaar.

Kan ik CyberGhost VPN gratis gebruiken?

Nee, u kunt deze VPN service niet gratis gebruiken. U moet een van de bovenstaande abonnementen kiezen om te kunnen gebruikmaken van de diensten van CyberGhost. Beschikt u over een iPhone of iPad, dan krijgt u wel 7 dagen de tijd om deze VPN uit te proberen. Heeft u een ander toestel dan is de CyberGhost VPN free trial slechts 1 dag.
 

Betaalmethoden

Wilt u een abonnement aanschaffen? Dan kunt u gebruikmaken van een van volgende betaalmethoden:

 • Visa, Mastercard, American Express creditcard
 • PayPal
 • Bitpay (Bitcoin)

In vergelijking met andere providers biedt deze operator maar een klein aantal betaalmethoden aan. Het zijn echter wel de meest gebruikte, dus dit hoeft zeker geen probleem te zijn.

Hoe werkt CyberGhost VPN?

over cyberghost vpn

Met CyberGhost VPN kunt u geblokkeerde websites of streamingdiensten raadplegen

Maakt u gebruik van de diensten van deze provider, dan verbergt u uw IP-adres en wordt uw internetverkeer via een gecodeerde tunnel verstuurd. De apps van CyberGhost VPN zijn gebruiksvriendelijk en beschermen uw digitale identiteit tegen uw internetprovider, overheidsinstanties en hackers. U kunt deze VPN gebruiken om uzelf te beschermen op openbare wifinetwerken, om veilig online transacties uit te voeren en om geografische beperkingen te omzeilen.

Nadat u de app op uw toestel heeft geïnstalleerd, maakt u binnen een handomdraai verbinding met de servers. Klik op de knop “beste locatie” om automatisch de beste server te vinden. U kunt ook handmatig een server kiezen uit de lijst die geoptimaliseerd is voor streaming en torrenting. Dit is een goede oplossing voor mensen die fan zijn van P2P.

Voor wie is CyberGhost VPN geschikt?

Anno 2020 zijn onze persoonlijke gegevens zeer begeerd door adverteerders. Door uw surfgedrag te bestuderen, kunnen bedrijven specifieke strategieën volgen om onze beslissingen te beïnvloeden. Wilt u uw privacy beschermen tijdens het surfen op het web? Dan is CyberGhost VPN zeker iets voor u.

Ook mensen die graag toegang willen krijgen tot de uitgebreide catalogus van de Amerikaanse Netflix, kunnen gebruikmaken van CyberGhost. Deze VPN omzeilt namelijk de geografische blokkades opgelegd door Netflix.

CyberGhost is ook geschikt voor mensen die zich in het buitenland bevinden en geen toegang hebben tot hun favoriete sociale netwerken. In sommige landen zijn bepaalde social media namelijk geblokkeerd. Met behulp van deze VPN dienst kunt u deze blokkades omzeilen en uw foto’s en video’s delen met uw vrienden en familie.

Daarnaast is deze VPN service ook de perfecte oplossing voor mensen die vaak verbinding maken met openbare wifinetwerken. Deze netwerken zijn niet gecodeerd en zijn blootgesteld aan gegevensdiefstal. Dankzij CyberGhost kunt u deze netwerken wel veilig gebruiken.

Bovendien kunt u ook gebruikmaken van specifieke servers voor torrenting. U kunt op elk gewenst moment zien hoeveel mensen er aangesloten zijn op elke server. Zo kunt u de server met het minste aantal mensen kiezen zodat u sneller bestanden kunt downloaden.

CyberGhost VPN functionaliteit

Deze provider beschikt over meerdere functies die ervoor zorgen dat u van een optimale online ervaring kunt genieten. Dankzij de duizenden servers kunt overal ter wereld genieten van een beschermde internetverbinding. Hieronder gaan we dieper in op de verschillende features die deze provider aanbiedt. We vertellen u meer over het aantal toestellen dat wordt ondersteund en de CyberGhost VPN servers.
 

CyberGhost VPN servers

cyberghost vpn servers

U kunt verbinding maken met 1 van de 6175 CyberGhost VPN servers

U kunt verbinding maken met meer dan 6100 servers in 90 landen. De servers bevinden zich op 112 verschillende locaties. Deze servers zijn de beste die momenteel op de markt te vinden zijn. Ze ondersteunen meerdere protocollen als: iKEv2, L2TP / Ipsec, OpenVPN. Daarnaast is het 256-bit AES-coderingsprotocol actief. Dit protocol wordt ook door het Amerikaanse legeer gebruikt. Dit wereldwijd netwerk is compatibel met elk toestel, van Windows tot macOS en iOS tot Android. U kunt op elk moment overschakelen van de ene server naar de andere. Bovendien zijn de servers geoptimaliseerd voor P2P.

U kunt er ook voor kiezen om de NoSpy VPN-servers te gebruiken. Met deze servers maakt u gebruik van helemaal onafhankelijke apparatuur: enkel het CyberGhost team heeft er toegang toe. Zo mag u er zeker van zijn dat het hoogste beveiligingsniveau geldt.

Maximaal aantal devices voor CyberGhost VPN

Met één CyberGhost VPN account kunt u 7 toestellen tegelijk beschermen. Om de veiligheid van al uw toestellen en elk soort gebruiker te garanderen, zijn er verschillende apps ontwikkeld. Zo kunt u apps downloaden voor Windows, macOS, iOS, Android, Amazon Fire TV en Fire Stick, Android TV, Linux en router.
 

Voor welke apparaten en besturingssystemen is CyberGhost VPN geschikt?

voor welke apparaten en besturingssystemen is nordvpn geschikt?

U kunt CyberGhost VPN installeren op heel wat verschillende toestellen

De software van deze provider is compatibel met zo goed als alle besturingssystemen, zowel vast als mobiel. Er zijn apps beschikbaar voor Windows, Mac, iPhone, iPad en Android. Ook bestaan er extensies voor Google Chrome en Firefox. Daarnaast zijn er apps beschikbaar voor Fire Stick & TV, Android TV en Linux.

CyberGhost VPN hoe werkt het voor Android?

De Android app van deze provider werkt snel, is responsive en is compatibel met tal van apparaten. Deze app garandeert volledige anonimiteit. Met één enkele klikt kunt u uw IP-adres verbergen. De interface van de app is intuïtief en functioneel. U kunt heel eenvoudig kiezen uit meer dan 6100 servers in 90 landen. Voordat u verbinding maakt met een openbaar wifinetwerk ontvangt u een melding, zo blijven al uw gegevens altijd veilig.

U kunt via uw Android toestel ook films of series streamen, zoals bijvoorbeeld met Netflix. Dankzij het no log-beleid is niemand op de hoogte van uw online activiteiten vanaf uw smartphone of tablet.

We sommen hier enkele compatibele Android-apparaten op: Samsung (Galaxy, Note, J), Huawei (Ascend P, Mate, D, G, Q, W, X, Y, Nova, GX), HTC (U, S, T, P , X, Bolt, Brew MP, 7 & 8), Sony Xperia, LG, Google Nexus. Er is een gratis proefperiode van 1 dag beschikbaar.

Op onze uitgebreide Android VPN pagina vindt u meer uitleg over hoe u een VPN kunt gebruiken op uw Android toestel.

CyberGhost VPN hoe werkt het voor iOS?

cyberghost vpn hoe werkt het voor ios

CyberGhost VPN kan worden geïnstalleerd op uw iPad, iPod Touch of iPhone

Deze VPN is compatibel met iPhone, iPad en iPod Touch. U kunt de CyberGhost VPN app ook installeren op de nieuwere iPhone toestellen. De app is namelijk perfect geoptimaliseerd voor iPhone XS en iPhone XS Max. Uw internetverbinding is totaal beveiligd en gecodeerd. U kunt genieten van exclusieve streaming-servers, hoge snelheden en automatische wifibescherming. Zo kunt u veilig online surfen.

De iPhone app is compatibel met iOS 9.3 of hoger. Er is een gratis proefperiode van 7 dagen beschikbaar.

Wilt u meer weten over VPN en Apple toestellen? Lees dan zeker onze VPN Mac handleiding.

CyberGhost VPN hoe werkt het op uw windows computer?

Alle Windows gebruikers kunnen genieten van de vele voordelen van de software van CyberGhost VPN. De provider garandeert totale anonimiteit en biedt zeer snelle servers en torrent- en streamingactiviteiten aan. Zo zijn er honderden dedicated servers, zonder bandbreedtebeperkingen en met hoge snelheden. Bovendien kunt u genieten van maximale privacybescherming dankzij het 256 AES-protocol. Daarnaast beschikt de provider over iKEv2-, L2TP- en OpenVPN-protocollen. Ook maken ze gebruik van technologie tegen DNS-lekken en de Kill Switch-feature om zo totale privacy te garanderen mocht de internetverbinding onderbroken worden. Ook houdt de provider uw gegevens niet bij.

Hieronder sommen we de minimale systeemvereisten op:

 • .NET 4.6 PC compatibel
 • 1 GHz 32-bit of 64-bit PC-processor (x64) of (x86)
 • 2 GB RAM-geheugen
 • 310 mb vrije ruimte op de harde schijf
 • 32- en 64-bits besturingssystemen.

De software is compatibel met Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10.
 

Klantenservice bij CyberGhost VPN

Voor eventuele vragen kunt u bij het helpcentrum terecht. Hier vindt u de veelgestelde vragen en handleidingen terug. Let wel op: deze informatie is enkel in het Engels beschikbaar.

Vindt u het antwoord op uw vraag niet terug? Dan kunt u de klantenservice contacteren. Let wel op: Nederlandse support wordt momenteel (nog) niet aangeboden. U moet uw vraag dus in het Engels stellen.

De klantenservice kan op volgende manieren bereikt worden:

 • Live chat met een medewerker (24/7)
 • Formulier op de contactpagina

CyberGhost VPN conclusie

Zoals al duidelijk werd in deze CyberGhost VPN review, is deze provider een goede en betrouwbare VPN provider. U kunt in alle veiligheid online surfen en genieten an allerlei voordelen. Zo kunt u de Amerikaanse Netflix-catalogus raadplegen en andere bekende streaming services gebruiken als Hulu, HBO Go en BBC iPlayer.

Daarnaast is CyberGhost VPN erg intuïtief. U kunt de app eenvoudig installeren, zo hoeft u geen expert te zijn om gebruik te kunnen maken van de diensten van CyberGhost. Daarnaast geniet u van hoge verbindingssnelheden en extra veiligheidsmaatregelen. U kiest zelf het gewenste protocol. Er zijn ook extra servers beschikbaar die geoptimaliseerd zijn voor torrenting in meerdere landen. U kunt deze VPN installeren op desktop, tablet, telefoon of router. Ervaart u problemen? Dan kunt u bij de helpsectie van de website terecht. Hier vindt u diepgaande handleidingen en antwoorden op de meest gestelde vragen. Ook de klantenservice staat voor u klaar: via live chat of e-mail. U kunt hen 24/7 bereiken.

Wel is het maandelijks abonnement aan de dure kant. Het is namelijk een stukje duurder dan het maandelijks abonnement van de concurrentie.

FAQ - veelgestelde vragen

Nee, de diensten van CyberGhost VPN worden niet gratis aangeboden. U kunt al voor amper €2,75 een abonnement aanschaffen. De VPN diensten heeft voor u een keuze uit 3 verschillende abonnementen. Klikt u voor een volledig overzicht van de kosten op onze link.

Ja. Met behulp van CyberGhost VPN kunt u de geografische beperkingen van Netflix omzeilen. Zo krijgt u ondermeer toegang tot de Amerikaanse Netflix en Netflix UK. Dit geeft u een veel groter aanbod van films en series. Kijkt u voor alle info over Cyberghost VPN en Netflix in onze review.

Ja. Let wel op: de CyberGhost VPN trial periode is heel kort. Beschikt u over een iPad of iPhone dan kunt u gebruikmaken van een gratis proefperiode van 7 dagen. Heeft u een ander toestel, dan kunt u slechts 1 dag de dienst gratis uitproberen.

We raden u ten zeerste af op zoek te gaan naar een gekraakte versie van deze VPN provider. Deze versies kunnen namelijk uw toestellen infecteren met virussen. Neem daarom enkel een betalend abonnement. Meer weten over de prijzen van Cyberghost VPN? Lees dan onze uitgebreide review.

Wilt u uw telefoon of tablet beveiligen, dan vindt u de Cyberghost VPN app in de App Store of Google Play. Indien u uw computer wilt beschermen, dan vindt u een Cyberghost VPN download op de website van de provider. Meer weten over hoe u Cyberghost VPN downloadt? Lees dan onze review.


Heeft u een vraag of een mening over het artikel? Deel het met ons!

Uw e-mail adres word niet gepubliceerd. Gemarkeerde velden zijn verplicht* Alle commentaren zullen worden gemoderated

gdpr
Klik op 'accepteren' om onze cookies te accepteren. U leest meer over ons gebruik van cookies op onze Cookiebeleid-page.
Cookie Policy Accepteren