logo-goosevpn

Goose VPN review & ervaringen

Bijgewerkt: 12 april 2021
Info
Betaalmethoden
iDeal, PayPal, VISA, Mastercard, Giropay, American Express
ProductenWindows, Mac, iPhone, iPad, Android, Android TV, Linux, Chrome en routers
EducatieOp de website
VoorwaardenOngelimiteerd aantal toestellen. Betaling van het abonnement gebeurt vooraf.
Laatste updateLaatste update:
Aanbieding
€2,99/maand
Op de website
met een 2-jarig abonnement
5
Goose VPN is een goede VPN service die u op een onbeperkt aantal toestellen kunt gebruiken. Toch kent deze VPN dienst enkele nadelen: het maandelijks abonnement is aan de dure kant en Netflix kan niet worden gedeblokkeerd.

Goose VPN review: veilig, snel en veelzijdig

Goose VPN is een rasechte Nederlandse VPN dienst uit Dordrecht. Met behulp van deze VPN service surft u 100% veilig en anoniem op het web. Deze VPN werd opgericht in 2014, wat betekent dat het Goose VPN team al 6 jaar ervaring heeft.

Meld u zich aan voor een van de Goose VPN abonnementen, dan ontvangt u heel wat voordelen. U kunt bijvoorbeeld veilig gebruikmaken van openbare wifinetwerken. GooseVPN leidt namelijk al uw internetverkeer via een streng beveiligde tunnel. Zo kunnen hackers uw informatie of wachtwoorden niet stelen. Daarnaast wordt geen logboek bijgehouden: de VPN service slaat dus uw online activiteiten niet op.

goose-vpn-review-en-ervaringen

Met Goose VPN kunt u een ongelimiteerd aantal toestellen beveiligen

U kunt verbinding maken met servers in 25 verschillende landen. Zo beschikt deze provider over servers in Europa, Azië, Oceanië en Noord-Amerika. Deze servers zijn verdeeld in 2 categorieën: streaming servers en P2P servers. Er worden 3 verschillende abonnementen aangeboden. Met deze abonnementen kunt u surfen op een ongelimiteerd aantal toestellen tegelijkertijd. Er zijn apps beschikbaar voor alle belangrijkste besturingssystemen en apparaten. In deze Goose VPN review zullen we het hebben over de veiligheid, functionaliteit, klantendienst, servers en abonnementen. Ook gaan we dieper in op de vraag of u met Goose VPN Netflix kunt kijken.

Onze Goose VPN ervaringen

Onze Goose VPN ervaringen zijn erg goed. Meld u zich aan voor een van de abonnementen van deze provider, dan kunt u gebruikmaken van een veilige VPN. U maakt verbinding met zowel streaming als P2P servers in 25 verschillende landen. Deze provider gebruikt 256-versleuteling om uw verbinding 100% te beveiligen. Kiest u voor deze provider, dan kunt u deze VPN service gebruiken op volgende toestellen, besturingssystemen en browsers: MacOS, Windows, Linux, Android, iOS, Android TV, routers en Chrome OS. Bovendien kunt u bij GooseVPN betalen met iDeal en is de site in het Nederlands beschikbaar. Ook kunt u deze VPN gebruiken op een onbeperkt aantal toestellen tegelijkertijd en is P2P toegestaan. Mocht u niet helemaal tevreden zijn over GooseVPN, dan kunt u gebruikmaken van de 30 dagen geld-terug-garantie. Er is wel een nadeel: met Goose VPN Netflix kijken is niet mogelijk. Ook is het maandelijkse abonnement wat aan de dure kant.

De voordelen van Goose VPN
 • Servers in 25 verschillende landen
 • Specifieke servers voor P2P en streaming
 • 256-bit AES-codering van militaire kwaliteit
 • Onbeperkt aantal toestellen
 • 30 dagen geld-terug-garantie
De nadelen van Goose VPN
 • Duur maandelijks abonnement
 • Netflix kan niet gedeblokkeerd worden

Is Goose VPN een scam of betrouwbaar?

is-goose-vpn-een-scam-of-betrouwbaar

Goose VPN versleutelt uw communicatie, neemt alle beperkingen weg en geeft u een nieuw IP-adres

Deze VPN service werd in 2014 opgericht, dat betekent dat ze al enkele jaren aan de weg timmeren. U hoeft zich geen zorgen te maken over een eventuele Goose VPN scam. U kunt deze provider volledig vertrouwen. Er worden verschillende maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat u veilig en anoniem op het web kunt surfen.

Zo maakt GooseVPN gebruik van 256-versleuteling om uw gegevens te beschermen. Ook verandert deze VPN uw locatie en IP-adres. Op die manier surft u helemaal anoniem. Daarnaast wordt geen logboek bijgehouden. Dit betekent dat de provider uw online activiteit niet volgt en opslaat. Het GooseVPN team vindt uw privacy is erg belangrijk. U krijgt daarnaast de kans om uit heel wat verschillende protocollen te kiezen: PPTP, L2TP, IKEv2, OpenVPN, etc.

U kunt met deze VPN verbinding ook geoblokkades omzeilen. GooseVPN stelt u namelijk in staat om wat u maar wilt te streamen op al uw toestellen. Bovendien verloopt dit super snel, u verliest namelijk geen bandbreedte.

Hieronder overlopen we nog eens kort de redenen waarom Goose VPN veilig is:

 • 256-bit AES-codering van militaire kwaliteit
 • Strikt geen logboekbeleid
 • Verschillende protocollen om uit te kiezen (OpenVPN, IKEv2, L2TP, PPTP)
 • Uw locatie en IP-adres worden aangepast
 • Geoblokkades omzeilen
 • Geen verlies van bandbreedte
Meld u nu aan bij Goose VPN

Kan ik Goose VPN legaal gebruiken?

Aangezien Goose VPN een Nederlands bedrijf is, moet deze provider de EU-Wetgeving inzake gegevensbewaring opvolgen. VPN’s die een hoofdzetel buiten de EU hebben, zijn hiertoe niet verplicht. Toch hoeft u zich geen vragen te stellen bij de legaliteit van GooseVPN. Maakt u gebruik van deze VPN dienst om verbinding te maken met een openbaar wifinetwerk? Dan is dit helemaal legaal. Ook als u deze VPN gebruikt omdat u uw privacy belangrijk vindt en u veilig wilt kunnen communiceren, hoeft u zich geen zorgen te maken. Bevindt u zich bovendien in een land waar bepaalde sites geblokkeerd zijn, dan mag u ook zonder problemen gebruikmaken van GooseVPN.

Toch is niet alles toegestaan met een VPN. Bevindt u zich in een land waar VPN’s verboden zijn? Dan mag u er geen gebruik van maken. Ook mag u VPN’s niet gebruiken voor criminele of illegale activiteiten.

Hieronder sommen we kort op waarvoor u deze VPN dienst wel en niet mag gebruiken:

Legaal gebruik Goose VPN
 • Gebruiken in landen waar VPN’s zijn toegestaan
 • Gebruiken om te surfen op openbare en niet-beveiligde wifinetwerken
 • Uw IP-adres, data en identiteit verbergen
 • Toegang krijgen tot sociale en geografisch beperkte inhoud
Illegaal gebruik Goose VPN
 • Inloggen in landen waar VPN’s verboden zijn (China, Turkije, Irak)
 • VPN voor illegale doeleinden gebruiken
 

Hoe downloadt u Goose VPN?

Wilt u weten hoe u Goose VPN downloadt? We leggen het hier stapsgewijs uit:
Meld u nu aan bij Goose VPN

 1. Klik op de knop hierboven om de GooseVPN site te bezoeken

 2. Kies een abonnement om een account aan te maken

 3. Installeer de app naar keuze: Windows, macOS, iOS, Android, Android TV, Google Chrome, Linux of routers

 4. Log in en gebruik op een ongelimiteerd aantal toestellen tegelijkertijd

 

Goose VPN en Netflix

goose-vpn-en-netflix

Het lukt Goose VPN jammer genoeg niet om de blokkades van Netflix op te heffen

Veel mensen gebruiken een VPN service om geoblokkades te omzeilen. Zo is Netflix kijken met een VPN erg populair. De Amerikaanse of Britse Netflix beschikken namelijk over een veel uitgebreidere catalogus dan in Nederland. Jammer genoeg kunt u met Goose VPN Netflix niet raadplegen. Toen Goose VPN nog een relatief kleine provider was, was dit wel mogelijk. Netflix blokkeert nu echter de Goose VPN servers zodat u geen Netflix meer kunt kijken. U kunt echter wel met Goose VPN Kodi kijken, dit is geen probleem.

Wilt u graag meer te weten komen over Netflix kijken m.b.v. een VPN-verbinding? Neem dan zeker een kijkje op onze Netflix VPN pagina.

Over Goose VPN

Deze provider werd opgericht in 2014. Abonneert u zich op GooseVPN, dan ontvangt u een veilige en goed werkende VPN in ruil. U kunt deze VPN gebruiken om veilig en anoniem op het web te surfen. Deze provider beschermt uw locatie en identiteit. Dit doen ze door u een nieuw IP-adres toe te wijzen en gebruik te maken van 256-encryptie.

U kunt verbinding maken met servers in 25 landen in Europa, Noord-Amerika, Azië en Oceanië. Met deze VPN dienst kunt u ook sociale en geografische blokkades omzeilen. Netflix kijken is jammer genoeg niet mogelijk.

U kunt kiezen uit 3 verschillende abonnementen: maandelijks, jaarlijks of 2 jaar. U geniet bovendien van ongelimiteerde bandbreedte en P2P. Daarnaast kunt u één account op een ongelimiteerd aantal toestellen gebruiken.
 

Goose VPN wat kost het?

Hieronder ziet u een overzicht van de verschillende Goose VPN abonnementen:

Abonnement
Prijs per maand
Totale prijs
2 jaar
€2,99
€71,76
1 jaar
€4,99
€59,88
1 maand
€12,99
/


Zoals hierboven al vermeld, kunt u zich abonneren op 3 verschillende plannen. Het eerste abonnement is een maandelijks abonnement dat €12,99 kost. Dit is een vrij duur abonnement i.v.m. de concurrentie. Het tweede abonnement is een jaarlijks abonnement dat €4,99 per maand kost. U betaalt €59,88 per jaar en bespaart 62% i.v.m. het maandelijks abonnement. Het laatste abonnement is een plan van 2 jaar. Dit abonnement kost u €2,99 per maand of €71,76 per 2 jaar. Hiermee bespaart u 77% i.v.m. het maandelijks abonnement.

U kunt deze accounts op een ongelimiteerd aantal toestellen gebruiken, wat altijd handig is. GooseVPN biedt geen gratis proefperiode aan, maar geeft u wel de kans om uw geld terug te eisen mocht u niet tevreden zijn. Zo heeft u 30 dagen de tijd om uw geld terug te vragen.
 

Betaalmethoden

Lijkt deze VPN iets voor u en wilt u graag een abonnement nemen? Dan kunt u gebruikmaken van volgende betaalmethoden:

 • iDeal
 • Visa, Mastercard, American Express creditcard
 • PayPal
 • GiroPay

In tegenstelling tot vele andere VPN providers kunt u betalen met iDeal of PayPal. Deze betaalmethoden worden niet altijd aanvaard bij VPN aanbieders. Het is dus heel handig dat u gewoon met Nederlands populairste betaalmethode kunt betalen.

Hoe werkt Goose VPN?

hoe-werkt-goose-vpn

U kunt Goose VPN op een heleboel verschillende apparaten gebruiken

Deze VPN provider verstuurt uw internetverkeer via een versleutelde tunnel. Zo kunnen derden en onbekenden met kwade bedoelingen uw online activiteiten niet volgen. Ook uw locatie en IP-adres worden veranderd: zo kunt u helemaal anoniem surfen. Deze provider beschikt over 8 verschillende apps die u kunt gebruiken voor macOS, Chrome OS, Windows, Android TV, Android, Routers, iOS en Linux. Deze apps zijn erg gebruiksvriendelijk en goed te gebruiken, ook door beginners. Surft u regelmatig op openbare netwerken, dan is deze VPN dienst een goede manier om uw veiligheid en anonimiteit te bewaren. Ook als u geografische of sociale blokkades wilt omzeilen is deze VPN een goede oplossing.

Om deze VPN te gebruiken moet u eerst en vooral een abonnement nemen. Als u dit gekozen en betaald heeft, kunt u inloggen op uw Goose VPN account. Daarna kiest u een server door erop te klikken. Er wordt onmiddellijk een beveiligde verbinding gemaakt. Zet daarna de VPN aan en u bent verbonden met het netwerk. Uw gegevens zijn dan meteen versleuteld via de beveiligde VPN-tunnel.

Voor wie is Goose VPN geschikt?

Een VPN verbinding kent veel voordelen. Het kan voor veel mensen een nuttige aankoop zijn. Gaat u bijvoorbeeld op reis naar een land waar sociale netwerken verboden zijn? Dan kunt u gebruikmaken van een VPN om deze social media wel te kunnen raadplegen. Op die manier kunt u contact houden met uw familie en vrienden. Ook geografische blokkades kunnen omzeild worden. Jammer genoeg kunt u met Goose VPN Netflix niet raadplegen.

Gebruikt u vaak openbare wifinetwerken? Dan moet u er zich van bewust zijn dat deze netwerken onbeveiligd zijn. Met behulp van een VPN verbinding kunt u zichzelf beschermen terwijl u op een openbaar netwerk surft.

Vindt u het ook heel vervelend dat steeds meer bedrijven uw online informatie doorverkopen? Wilt u graag uw privacy weer in eigen handen nemen? Dan is een VPN de ideale oplossing voor u.

Goose VPN functionaliteit

Deze provider maakt gebruik van verschillende functies om ervoor te zorgen dat u veilig en anoniem kunt verbinden. Zo maken ze gebruik van 256-versleuteling en wordt u een ander IP-adres toegekend. U kunt verbinding maken met servers in 25 verschillende landen op 4 continenten. Hieronder nemen we de Goose VPN servers onder de loep en hebben we het over het maximaal aantal apparaten dat u tegelijkertijd kunt gebruiken.
 

Goose VPN servers

goose-vpn-servers

De Goose VPN servers bevinden zich in 25 verschillende landen

Kiest u voor deze provider, dan kunt u verbinding maken met servers in 25 verschillende landen. Zo kunt u locaties kiezen in Europa, Oceanië, Azië en Noord-Amerika. Er zijn ook servers in Nederland beschikbaar. Zo hoeft u op reis uw favoriete sites of programma’s niet te missen. Deze servers zijn compatibel met volgende apparaten en besturingssystemen: Android, iOS, MacOs, Windows, Linux, routers, Android TV en Chrome OS.

Maximaal aantal devices voor Goose VPN

Neemt u een Goose VPN abonnement, dan kunt u dit op een onbeperkt aantal toestellen gebruiken. Hierin onderscheidt deze provider zich van de concurrentie. Bij de meeste andere VPN providers kunt u één account op 5 – 10 apparaten gebruiken.
 

Voor welke apparaten en besturingssystemen is Goose VPN geschikt?

voor-welke-apparaten-en-besturingssystemen-is-goose-vpn-geschikt

U kunt Goose VPN gebruiken voor Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Chrome, router en tv

U kunt deze VPN dienst gebruiken op heel wat verschillende toestellen. Of u nu uw telefoon, tablet of desktop wilt beveiligen, deze provider heeft voor elk wat wils. Op de website kunt u apps downloaden voor: MacOs, Linux, Windows, iOS, Android, Android TV en routers. U vindt er ook een Goose VPN Chrome extensie terug.

Goose VPN hoe werkt het voor Android?

Deze Goose VPN android app zorgt ervoor dat u veilig kunt surfen met uw Android toestel. Zo wordt er gebruikgemaakt van 256-versleuteling en wordt u een nieuwe locatie en IP-adres toegekend. Dit zorgt ervoor dat hackers, internetproviders en onbekenden uw online activiteiten en informatie niet kunnen inkijken. U kunt zo veilig internetbankieren, online aankopen doen en sociale media gebruiken. De Android VPN app versleutelt uw informatie zelfs dubbel zodat u op onbeveiligde openbare netwerken veilig en anoniem kunt surfen. Er worden verschillende protocollen aangeboden: PPTP, L2TP, OpenVPN en IKEv2.

De app heeft een gemiddelde score van 3,4 op 5 sterren in Google Play. U heeft Android 5.0 of hoger nodig om deze app te kunnen gebruiken op uw toestel. De app neemt 20 MB in beslag.

Mocht u zich afvragen hoe een VPN werkt op uw Android toestel, dan raden we u aan een kijkje te nemen naar onze VPN voor Android handleiding.

Goose VPN hoe werkt het voor iOS?

goose-vpn-hoe-werkt-het-voor-ios

Met de Goose VPN app kunt u uw iPad, iPod Touch of iPhone beveiligen

U kunt ook een Goose VPN iOS app downloaden. Deze app kan worden gebruikt op uw iPhone, iPad of iPod Touch. De app zorgt ervoor dat al uw informatie versleuteld wordt verstuurd en dat uw online privacy wordt gegarandeerd. Maakt u verbinding met een van de servers, dan surft u vanaf een nieuwe locatie en nieuw IP-adres. Op die manier surft u helemaal anoniem en blijft u buiten het bereik van hackers. De Goose VPN app biedt alle protocollen op iOS aan: PPTP, L2TP, OpenVPN en IKEv2. Zo kunt u het protocol kiezen dat het beste bij u past.

In de App Store heeft deze app een gemiddelde score van 4,5 op 5. De app neemt 118,9 MB in beslag en u moet over iOS 9.3 of hoger beschikken om de app te kunnen downloaden.

Benieuwd naar hoe VPN’s werken op Apple toestellen? Raadpleeg dan zeker onze VPN Mac gids.

Goose VPN hoe werkt het op uw windows computer?

Deze provider is ook compatibel met Windows. Installeert u de Goose VPN app op uw Windows computer, dan kunt u onbezorgd en veilig surfen op het internet. Dankzij de 256-encryptie blijven al uw gegevens 100% veilig. Daarnaast blijft u helemaal anoniem. GooseVPN biedt verschillende protocollen aan: PPTP, L2TP, OpenVPN, IKEv2. Deze laatste twee protocollen zijn speciaal voor Windows 10. U kunt m.b.v. deze provider geografische en sociale blokkades omzeilen. U kunt de Windows app downloaden op de website van de provider.
 

Klantenservice bij Goose VPN

Mocht u eventuele vragen hebben, dan kunt u de veelgestelde vragen raadplegen. Hier vindt u antwoorden op al uw vragen over accountbeheer, betaling, gebruik, privacy, routers, service, en nog veel meer. Deze informatie is in het Nederlands beschikbaar.

Wilt u toch de klantenservice bereiken, dan kunt u dit op volgende manieren doen:

 • E-mail(24/7)
 • Contactformulier op de supportpagina

U ontvangt spoedig een antwoord op uw vraag. Het is alleen jammer dat er geen live chat beschikbaar is. Gelukkig kunt u de klantendienst wel in het Nederlands bereiken, wat altijd een pluspunt is.

Goose VPN conclusie

In deze Goose VPN review werd duidelijk dat deze provider helemaal veilig is. Er is zeker geen sprake van een Goose VPN scam. U kunt veilig surfen dankzij de 256-encryptie. Bovendien bent u helemaal anoniem aangezien u een nieuw IP-adres en locatie wordt toegekend. Wel is het jammer dat u niet langer met Goose VPN Netflix kunt kijken.

Goose VPN biedt apps aan voor alle populairste toestellen en besturingssystemen. Deze apps zijn allemaal erg gebruiksvriendelijk. U maakt verbinding met een server naar keuze en kunt onmiddellijk veilig surfen. Ook is er een browser extensie beschikbaar voor Chrome. Indien u problemen ervaart kunt u het hulpcentrum of de klantendienst contacteren. Wilt u een abonnement nemen, dan betaalt u 2 jaar lang slechts €2,99 per maand. Bovendien kunt u iDeal gebruiken om deze betaling te verrichten. Bent u niet helemaal tevreden van de diensten van Goose VPN, dan kunt u terugvallen op de 30 dagen geld-terug-garantie.

FAQ - veelgestelde vragen

Nee, u kunt niet gratis gebruikmaken van Goose VPN. Toch kost een Goose VPN abonnement niet veel, u kunt er al een krijgen voor €2,99/maand. Er zijn verschillende mogelijkheden wanneer u een abonnement afsluit. Raadpleeg onze Goose VPN review voor een overzicht van de kosten.

Als u uw mobiel toestel wilt beveiligen, dan kunt u de Goose VPN app downloaden in Google Play of de App Store. Wilt u uw laptop of desktop beschermen, dan vindt u een Goose VPN download op de website van de provider. Meer weten over hoe u Goose VPN downloadt? Lees dan zeker onze review.

Nee, Netflix blokkeert de Goose VPN servers. U kunt dus met Goose VPN Netflix niet raadplegen. U kunt wel andere streaming sites bekijken zoals Kodi. Lees meer over Goose VPN en Netflix in onze review.

Ja, het is mogelijk om met Goose VPN Kodi te kijken. In tegenstelling tot Netflix, blokkeert Kodi geen VPN servers. Meer weten over de toestellen die compatibel zijn met Goose VPN? Lees dan zeker onze review.

Er is geen gratis proefperiode beschikbaar, maar u kunt wel gebruikmaken van de 30 dagen geld-terug-garantie. U moet dan binnen de 30 dagen uw abonnement opzeggen om er gratis gebruik van te kunnen maken. Meer weten over de abonnementen van Goose VPN? Neem een kijkje op onze Goose VPN review pagina.


Heeft u een vraag of een mening over het artikel? Deel het met ons!

Uw e-mail adres word niet gepubliceerd. Gemarkeerde velden zijn verplicht* Alle commentaren zullen worden gemoderated

gdpr
Klik op 'accepteren' om onze cookies te accepteren. U leest meer over ons gebruik van cookies op onze Cookiebeleid-page.
Cookie Policy Accepteren