Hide.me logo

Hide.me review & ervaringen

Bijgewerkt: 2 april 2021
Info
Betaalmethoden
PayPal, bitcoin, Mastercard, VISA, American Express
ProductenAndroid, iOS, MacOS, Windows, Linux, Chrome, Mozilla,
EducatieOp de website
VoorwaardenTot 10 toestellen. Betaling van het abonnement gebeurt vooraf.
Laatste updateLaatste update:
Aanbieding
€4,99/maand
Op de website
met een 2-jarig abonnement
4
Met Hide.me kunt u tot 10 verschillende toestellen beveiligen. De prijs-kwaliteitverhouding van deze VPN dienst is goed en u kunt met iDeal betalen.

Hide.me VPN review en ervaringen

Hide.me is actief als VPN service sinds 2012. Met de doelstelling internet voor een ieder veilig en toegankelijk te maken. Hide.me VPN review en ervaringenDe server zit in Maleisië zodat ze geen gegevens van u hoeven bij te houden. Maar hoe betrouwbaar is Hide.me nu eigenlijk als VPN dienst? Wij zochten het voor u uit in onze review. Ook keken we voor u naar zaken als: hoeveel apparaten kunt u tegelijk gebruiken met de diensten? Wat zijn de kosten? En kunt u naar de Amerikaanse Netflix kijken? Lees het allemaal in onze Hide.me review.

Onze Hide.me ervaringen

Wij hebben goede Hide.me ervaringen opgedaan. Zo heeft u toegang 1560 servers op 60 verschillende locaties. Deze locaties zijn wereldwijd verdeeld over 27 landen. Hiermee kunt u veilig internetten en tegelijk de geografische blokkades omzeilen. Wanneer u een abonnement afsluit bij Hide me kunt u 10 apparaten tegelijk afsluiten. Dit betekent dat u uw hele huishouden veilig kunt laten internetten. Wat ook fijn werkt is de 30 dagen niet goed geld-terug-garantie. Mochten de diensten u niet bevallen kunt u binnen een maand annuleren.

Helaas kan de provider momenteel niet garanderen dat u de Amerikaanse Netflix kunt bekijken. Ook is een betaling met iDeal niet mogelijk. Dit is iets wat in onze ogen nog aangepast zou moeten worden door de aanbieder.

De voordelen van Hide.me
 • Betalen met iDeal
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding
 • Maximaal tien apparaten tegelijk
 • 30 dagen niet goed geld-terug-garantie
De nadelen van Hide.me
 • Geen live chat
 • Geen Amerikaanse Netflix

Is Hide.me een scam of betrouwbaar?

Hide me is absoluut een betrouwbare VPN provider. U kunt er zeker van zijn dat wanneer u een abonnement afsluit, u veilig en anoniem kunt internetten. Zo worden bijvoorbeeld uw gegevens niet opgeslagen. Ook worden er geen logs gemaakt van uw internetgeschiedenis. Hide me is opgericht door een groep internet liefhebbers die willen dat veilig en anoniem internet voor iedereen toegankelijk is. Daarom zijn zij van mening dat opslag van gegevens niet nodig is. Iedereen kan anoniem doen wat hij of zij wil.

Hide me maakt gebruik van de AES-256 encryptie. Dit zorgt ervoor dat uw internet volledig versleuteld is. Hierdoor kunnen derden zoals uw internetprovider, hackers en zelfs de overheid geen inzage krijgen in uw internetgeschiedenis.

Kan ik Hide.me legaal gebruiken?

U kunt Hide.me legaal gebruiken. Er is geen regelgeving waardoor u geen gebruik kunt maken van een VPN. Hide.me zit gevestigd in Maleisie en is daardoor niet verplicht uw persoonlijke data op te slaan. Dit moet bijvoorbeeld wel in de EU en Amerika. Dit zorgt ervoor dat u veilig kunt internetten en dat u volledig anoniem zal blijven.

Dankzij de VPN kunt u ook geografische blokkades omzeilen. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld vanuit het buitenland nog steeds sites bezoeken waarbij een Nederlands IP adres nodig is. Ook kunt u bijvoorbeeld in landen waar een censuur hangt op social media nog steeds toegang krijgen tot deze social media.

Ondanks dat de VPN service legaal is, betekent dit niet dat u illegale activiteiten kunt ontplooien. Dit is en blijft tegen de wetgeving van Nederland.

Legaal gebruik Hide.me
 • Bescherming van uw internetdata
 • Geografische blokkades omzeilen
 • Anoniem internetten
Illegaal gebruik Hide.me
 • Illegale activiteiten
 

Hoe downloadt u Hide.me?

Wanneer u de diensten wilt gebruiken kunt u eenvoudig de VPN diensten downloaden. Voor uw mobiele devices downloadt u de app in App store of Google Play store. Voor uw computer kunt u de volgende stappen volgen:
Meld u nu aan bij Hide.me

 1. Klik op de knop hierboven om de site van Hide.me te bezoeken

 2. Kies het abonnement wat u wilt

 3. Vul uw e-mailadres in en kies de betaalmethode

 4. Download de VPN

 5. Gebruik de VPN zoals u dit wilt

Het downloaden van de app is gratis en ook kunt u de diensten van Hide me gratis gebruiken. Houdt u er echter wel rekening mee dat wanneer u de gratis versie van de VPN gebruikt de mogelijkheden beperkt zijn.

 

Hide.me en Netflix

Een nadeel van Hide.me is dat er niet altijd toegang is tot de Amerikaanse Netflix. De provider geeft duidelijk aan dat zij geen garantie kunnen geven dat u buitenlandse streaming diensten kunt bekijken.

Het kan dus gebeuren dat u de ene keer wel en de andere keer geen contact kan maken met de Amerikaanse Netflix. Gelukkig is er een 30 dagen niet goed geld-terug-garantie. Mochten de diensten u niet bevallen kunt u uw geld terug krijgen.

Wilt u meer weten over waarom Netflix VPN’s blokkeert? Dan kunt u onze Netflix VPN pagina raadplegen. Hier vindt u de antwoorden op al uw vragen.

Over Hide.me

Hide me zit gevestigd in Maleisië en is opgericht in 2012 door internet verbeteraars. Een groep mensen die het internet voor iedereen toegankelijk en veilig willen maken. Dit is ook de reden waarom ze in Maleisië zitten. Doordat ze hier gevestigd zitten hoeven ze geen gegevens op te slaan en kunnen ze uw anonimiteit garanderen.

Wanneer u de diensten gebruikt van de provider kunt u maar liefst 10 apparaten tegelijk beveiligen. Uw internet wordt dan versleuteld verstuurd. Dit gebeurt met de hulp van 1560 servers op 60 locaties in 27 landen. Al deze servers worden enkel gebruikt door Hide me. Niemand anders heeft toegang tot deze locaties.

 

Hide.me wat kost het?

Abonnement
Prijs per maand
Totale prijs
2 jaar
€129,99
€4,99
1 jaar
€99,99
€8,33
6 maanden
€54,99
€9,16
1 maand
€12,99
€12,99


Er zijn meerdere mogelijkheden wanneer u een abonnement sluit. Hieronder gaan wij dieper in op de abonnementsvormen die worden aangeboden:

 • Gratis abonnement: u betaalt hier geen kosten voor. Echter heeft u hier wel erg gelimiteerde diensten. Zo heeft u slechts 2 gb internet beschikbaar, zijn er slechts 5 locaties beschikbaar en kunt u de service maar op 1 apparaat gebruiken. Wel internet u nog steeds veilig en anoniem.
 • 1 maand abonnement: hiervoor betaalt u €12,99. Dit kan handig zijn wanneer u bijvoorbeeld een maand naar het buitenland gaat. U kunt dan een Nederlandse IP blijven gebruiken.
 • 6-maanden abonnement: hiervoor betaalt u €54,99 in het totaal. Dit is een besparing van 29% ten opzichte van het maandabonnement.
 • 1 jaar abonnement: hiervoor betaalt u op jaarbasis €99,99. Wat neerkomt op een maandbedrag van €8,33. U bespaart 36% ten opzichte van het maandabonnement. De betaling doet u vooraf.
 • 2-jarig abonnement: de totale kosten van een tweejarig abonnement zijn €129,99. Op maandbasis is dit €4,99. Vergeleken bij het maandabonnement is dit een besparing van 61%. Ook hierbij betaalt u het totaalbedrag vooraf.

Bij alle abonnementen heeft u een 30 dagen niet goed geld-terug-garantie. Wanneer de diensten dan niet werken zoals u dat wilt, kunt u uw geld terug krijgen. Dit betekent dat de provider overtuigd is van zijn kunnen.

 

Betaalmethoden

Wanneer u een abonnement afsluit moet u deze uiteraard betalen. Hide me heeft verschillende betalingsmethoden welke u kunt gebruiken. Hieronder nemen we met u de meest gebruikt methoden voor Nederland door.

 • PayPal: u kunt eenvoudig betalen met uw PayPal account. Alles wat u nodig heeft is uw e-mailadres en wachtwoord. Het grote voordeel van PayPal is dat u er meerdere rekeningen aan kan koppelen.
 • Creditcard: Hide me accepteert de volgende kaarten: Visa, American Express en Master Card. U kunt uw betaling eenvoudig doen met een van deze kaarten.
 • Bitcoin: deze cryptocurrency wordt steeds populairder. Niet alleen om in te handelen, maar ook als online betaalmethode. De provider geeft u de kans om uw abonnement te betalen met deze cryptomunt.

Hoe werkt Hide.me?

Hoe werkt Hide.me?Wanneer u op het internet surft kan dit gevolgd worden door derden. Bijvoorbeeld uw internetprovider of zelfs de overheid. En nog erger is dat hackers zich toegang kunnen verschaffen tot uw computer. Wanneer u gebruikt maakt van Hide.me bent u hier tegen beschermd. Zij geven u namelijk een beveiligde en gecodeerde VPN verbinding. Hierdoor is uw internetgebruik niet te volgen. Omdat u gebruikt maakt van de servers is ook uw internet geschiedenis niet te achterhalen. Uw anonimiteit blijft zo gegarandeerd.

Ook kunt u dankzij de VPN servers in verschillende landen de geografische blokkades omzeilen. Wanneer u contact maakt met de servers, kunt u deze handmatig kiezen of u laat de provider automatisch voor u kiezen.

Voor wie is Hide.me geschikt?

Hide.me is geschikt voor iedereen die veilig en zonder geografische blokkades wil internetten. Wanneer u veel gebruik maakt van openbare wifi netwerken is de Hide.me VPN aan te raden. Openbare wifi netwerken zijn een makkelijke prooi voor hackers en de VPN zal u daar tegen beschermen. Op deze manier kunt u zowel privé als zakelijk online handelen zonder enige risico.

Ook wanneer u naar het buitenland reist kan Hide.me u helpen. Vooral als u Nederlandse sites wilt bezoeken waar een Nederlands IP adres voor nodig is. U kunt dan kiezen voor de Nederlandse server. Maar ook wanneer u in een land bent waar censuur heerst op social media. Dankzij de VPN service kunt u dan toch social media blijven gebruiken.

Hide.me functionaliteit

Als we spreken over functionaliteit van Hide.me, kunt u denken aan anonimiteit en veilig internetten. De diensten zorgen ervoor dat u anoniem kunt internetten en dat uw verbinding veilig is. Dit komt door de verschillende functies die de Hide me vpn service biedt. We bespreken hieronder een aantal.

 

Hide.me servers

Hide.me ServersHide.me heeft 1560 servers verdeeld over 60 locaties wereldwijd. Totaal zijn de locaties verdeeld over 27 landen. Al de servers waar Hide.me mee werkt zijn volledig van hen. Zij zijn de enige met toegang tot de servers en delen het met niemand. Wanneer u een overzicht wilt hebben van alle locaties van servers kunt u terecht op de website van de provider.

Maximaal aantal devices van Hide.me

Wanneer u een abonnement neemt bij Hide.me kunt u 10 apparaten tegelijk aansluiten. Dit betekent dat u al uw mobiele devices en computers kunt beschermen. Wanneer u een VPN router heeft, kunt u direct alle apparaten, die daar op aangesloten zijn, ook van de beveiliging voorzien. Zo kunt u bijvoorbeeld uw smart tv met de VPN service voorzien. Wanneer u de router aansluit, geldt dit als 1 apparaat van de 10.

 

Voor welke apparaten en besturingssystemen is Hide.me geschikt?

Vele besturingssystemen hebben de mogelijkheid om met Hide.me te werken. De provider heeft voor alle besturingssystemen een duidelijke instructie staan op de website. U kunt hide me gebruiken voor: Windows, MacOs, Linux, Android en IOS.

Hide.me hoe werkt het voor Android?

Om de VPN diensten te gebruiken op uw Android toestel kunt u eenvoudig de app downloaden. De app vindt u in de Google Play store. Het downloaden van de app is gratis. U kunt dan zelf kiezen of u de gratis versie neemt of dat u kiest voor een  abonnement tegen betaling.

Met de Android app kunt u snel verbinding maken met een server naar keuze. En ook kunt u ervoor zorgen te allen tijde een veilige verbinding te hebben.

Bent u benieuwd naar hoe een VPN werkt op uw Android toestel? Raadpleeg dan zeker onze Android VPN gids.

Hide.me hoe werkt het voor iOS?

Wanneer u een toestel heeft met een iOS besturingssysteem kunt u de app ook downloaden. U kunt dit gratis doen in de App store. U kunt dan direct anoniem het internet bezoeken en u houdt potentiële hackers buiten de deur. Ook voor de app geldt dat er geen loggegevens worden bijgehouden door de provider.

Wilt u meer weten over het gebruik van een VPN op uw iOS-toestel? Neem dan zeker een kijkje op onze Mac VPN pagina.

Hide.me hoe werkt het op uw Windows computer?

U kunt op uw Windows computer de VPN als add on downloaden. U kunt de add on toevoegen als u gebruik maakt van Amazon Fire OS, Chrome of Firefox. Wanneer u de add on toegevoegd heeft, kunt u handmatig een server kiezen. U heeft dan direct een veilige verbinding en kunt u de geografische blokkades omzeilen.

Wanneer u gebruikt maakt van de diensten heeft u de 30 dagen niet goed geld-terug-garantie. Het maakt niet uit of u dit op uw mobiele toestel of computer downloadt. Bent u niet tevreden over de service, kunt u uw geld terug krijgen.

 

Klantenservice bij Hide.me

Wanneer u vragen heeft, kunt Hide.me op verschillende manieren bereiken. Zo kunt u een ticket aanmaken voor de klantenservice met uw vraag of probleem. Zij zullen u dan een e-mail sturen met het antwoord. Ook hebben zij een grote FAQ. Hier kunt u terecht voor de meeste vragen. Daarnaast is er een community. Hier kunt u lid van worden. U kunt dan met de community uw vragen delen en zo een antwoord krijgen. De snelste manier om een antwoord te krijgen is echter de live chat. Hier krijgt u snel contact met een van de medewerkers. Wij hebben hen meerdere keren benaderd en we kregen snel en adequaat antwoord. Voor ons was de klantenservice een goede ervaring.

Hide.me conclusie

Onze voornaamste conclusie is dat Hide.me een betrouwbare en goede provider is. Onze Hide.me ervaringen zijn zeer positief. Ze hebben meer dan 1500 servers verdeeld over 60 locaties om ervoor te zorgen dat u een goede en snelle internetverbinding heeft. Doordat de provider in Maleisië gevestigd zit, hoeven zij uw gegevens niet op te slaan. Dit garandeert u volledige anonimiteit.

Ook de klantenservice was erg positief. Op al onze vragen kregen we een snel en correct antwoord. En het betalen van het abonnement was erg makkelijk. Wij kozen voor de PayPal optie. Wat de service helemaal betrouwbaar maakt, is dat u 30 dagen niet goed geld-terug-garantie heeft. Mocht het u niet bevallen, kunt u het abonnement cancellen.

Alles bij elkaar opgeteld is Hide.me voor ons een goede professionele VPN provider. Wij zouden u dan ook absoluut aanraden gebruik te maken van de diensten.

FAQ - veelgestelde vragen

Hide.me heeft een gratis abonnement: dit geeft wel een limiet op de diensten. Wij raden u aan geen gratis versie te gebruiken. U vindt hier een overzicht van de gratis service.

Hide.me kan niet garanderen dat u altijd toegang krijgt tot de Amerikaanse Netflix. Lees hier meer over Hide.me en Netflix en hoe alles in zijn werk gaat.

U kunt Hide.me met een gerust hart gebruiken. De diensten die zijn aanbieden zijn volkomen legaal. Zij geven u de mogelijkheid om uw internet te beschermen tegen derden. Lees meer over Hide.me en de legaliteit in onze review.

Het gebruik van Hide.me heeft vele voordelen en ook een aantal nadelen. Wij maakten voor u een overzicht van alle voor- en nadelen van deze service.

1560 servers heeft Hide.me. Deze zijn wereldwijd verdeeld. Hoe deze servers en locaties werken leest u in onze review.


Heeft u een vraag of een mening over het artikel? Deel het met ons!

Uw e-mail adres word niet gepubliceerd. Gemarkeerde velden zijn verplicht* Alle commentaren zullen worden gemoderated

gdpr
Klik op 'accepteren' om onze cookies te accepteren. U leest meer over ons gebruik van cookies op onze Cookiebeleid-page.
Cookie Policy Accepteren