logo-hotspot-shield

Hotspot Shield review & ervaringen

Bijgewerkt: 2 april 2021
Info
Betaalmethoden
VISA, Mastercard, PayPal, American Express
ProductenAndroid, iOS, MacOS, Windows, Chrome, Netflix
EducatieOp de website
VoorwaardenTot 5 toestellen. Betaling van het abonnement gebeurt vooraf.
Laatste updateLaatste update:
Aanbieding
€7,99/maand
Op de website
met een 1-jarig abonnement
5
Met Hotspot Shield kunt u de blokkades van Netflix omzeilen en geniet u van encryptie van militair niveau. Deze VPN dienst kan op 5 toestellen worden gebruikt en beschikt over meer dan 3200 servers.

Hotspot Shield review: veilig, snel en veelzijdig

Met behulp van Hotspot Shield kunt u uw mobiele toestellen of uw desktop beveiligen. Hiervoor maakt deze VPN dienst gebruik van militaire encryptie en nieuwe IP-adressen. Dit zorgt ervoor dat u helemaal veilig en anoniem kunt surfen op het web. Bovendien geniet u van ongelimiteerde bandbreedte en onbeperkt surfen.

hotspot-shield-review-en-ervaringen

Met Hotspot Shield kunt u tot maximaal 5 toestellen beveiligen

Kiest u ervoor om een Hotspot Shield account te openen, dan kunt u tot 5 toestellen tegelijk beveiligen. Deze VPN service beschikt over meer dan 3200 servers wereldwijd. Maakt u verbinding met een van deze servers, dan surft u vanaf een nieuw IP-adres. Zo kunnen onbekenden zoals hackers of adverteerders uw echte IP-adres niet zien en kunnen ze uw online activiteiten niet volgen.

Er bestaan twee verschillende abonnementen. U kunt deze abonnementen gebruiken op volgende toestellen: iOS, Android, MacOS, Windows en Chrome. Benieuwd naar wat deze VPN provider allemaal te bieden heeft? In deze Hotspot Shield review zullen we het hebben over de functionaliteit, abonnementen, veiligheid en klantenservice van deze VPN dienst. Ook nemen we de compatibiliteit van Hotspot Shield met Netflix onder de loep.

Onze Hotspot Shield ervaringen

We hebben er goede Hotspot Shield ervaringen. Abonneert u zich op de diensten van deze provider, dan wordt uw toestel beveiligd met militaire encryptie. Er worden 3200 servers in meer dan 80 landen aangeboden. U kunt apps downloaden voor volgende apparaten: Windows, Mac, Android en iOS. Er wordt ook een Hotspot Shield Chrome extensie aangeboden. U kunt kiezen uit 2 verschillende abonnementen waarmee u 5 toestellen kunt beveiligen. Daarenboven kunt u gebruikmaken van de 45 dagen geld-terug-garantie mocht u niet tevreden zijn. Enkele minpuntjes: u kunt niet betalen met iDeal en de klantenservice en site zijn niet in het Nederlands beschikbaar.

De voordelen van Hotspot Shield
 • 3200 servers in meer dan 80 landen
 • Encryptie van militair niveau
 • iOS, Android, Mac, Windows en Chrome
 • Tot 5 toestellen tegelijkertijd
 • 45 dagen geld-terug-garantie
 • Netflix kan worden gedeblokkeerd
De nadelen van Hotspot Shield
 • Klantenservice niet in het Nederlands beschikbaar
 • Geen iDeal

Is Hotspot Shield een scam of betrouwbaar?

is-hotspot-shield-een-scam-of-betrouwbaar

Hotspot Shield maakt gebruik van versleuteling van militaire kwaliteit

Mocht u zich afvragen of Hotspot Shield een betrouwbare VPN provider is, dan kunnen we u al meteen geruststellen. Dit bedrijf heeft ervoor gezorgd dat hun VPN dienst helemaal veilig en betrouwbaar is. We leggen hieronder uit hoe ze dit hebben gedaan.

Eerst en vooral, maakt Hotspot Shield VPN gebruik van versleuteling van militaire kwaliteit. Dankzij deze versleuteling worden al uw gegevens via een gecodeerde tunnel verzonden. Zo blijven uw gegevens buiten schot van derden zoals uw internetprovider, bedrijven, hackers of eventueel zelfs uw werkgever.

Daarnaast ontvangt u een nieuw IP-adres als u verbinding maakt met een van de Hotspot Shield servers. Zo kan uw echte locatie niet worden vastgesteld. Ook beschikt deze VPN dienst over een automatische kill switch. Zo blijven uw IP-adres en uw internetverkeer verborgen mocht de VPN-verbinding onderbroken worden.

Bovendien wordt gebruikgemaakt van unieke VPN-technologie die ervoor zorgt dat de serververbindingen worden geoptimaliseerd mochten verschillende mensen er verbinding mee maken. Zo boeten ze niet in aan snelheid of sterkte. Ook worden er geen logboeken bijgehouden.

We vatten we even kort samen wat Hotspot Shield veilig maakt:

 • Encryptie van militaire kwaliteit
 • Geen logboeken
 • Kill-switch
 • Anonieme IP-adressen
 • Catapult Hydra VPN technologie
Meld u nu aan bij Hotspot Shield

Kan ik Hotspot Shield legaal gebruiken?

Is het gebruik van een VPN verbinding legaal? Dit hangt ervan af waarvoor en waar u een VPN gebruikt. Hieronder gaan we hier dieper op in.

In de meeste landen is een VPN-verbinding helemaal legaal. In sommige landen is het gebruik van een VPN echter verboden. Ook zijn er landen waar VPN’s zich in een wettelijke grijze zone bevinden. Als u naar een van volgende landen reist, raden we aan voorzichtig te zijn: China, Iran, Oman, Rusland, Turkije, Turkmenistan, Wit-Rusland, Irak, Noord-Korea en de Verenigde Arabische Emiraten. Mocht u niet zeker zijn of u een VPN mag gebruiken in deze landen, kan het handig zijn om eens te rade te gaan bij een advocaat. Mocht u daarnaast een VPN gebruiken voor criminele doeleinden, dan is dit opnieuw illegaal.

Waarvoor mag u een VPN dan wel gebruiken? Vindt u het vervelend dat adverteerders en bedrijven steeds meer over u weten? Dan kunt u gebruikmaken van een VPN-verbinding om uw privacy te garanderen. Dit is helemaal legaal.

Maakt u daarnaast regelmatig verbinding met openbare netwerken, dan is een VPN opnieuw een goede oplossing. Openbare verbindingen zijn namelijk niet beveiligd. U loopt dus het risico dat hackers toegang krijgen tot uw toestel. Om dit te vermijden, maakt u gebruik van een VPN-verbinding. Ook dit is legaal.

Reist u vaak naar landen waar bepaalde sites geblokkeerd zijn (zoals sociale media)? Dan kunt u gebruikmaken van een VPN om deze sociale blokkades te omzeilen. Dit is helemaal legaal. Mocht u daarnaast een VPN willen gebruiken om gecensureerde inhoud zoals Netflix te bekijken, dan is dit opnieuw geen probleem.

We sommen nog even kort op waarvoor u een VPN wel en niet mag gebruiken:
Legaal gebruik

 • Gebruiken in landen waar VPN’s legaal zijn
 • Gebruiken om te surfen op openbare wifinetwerken
 • Uw IP-adres, data en identiteit verbergen
 • Toegang krijgen tot sociale en geografisch beperkte inhoud

Illegaal gebruik

 • Inloggen in landen waar VPN’s verboden zijn
 • Een illegale activiteit uitvoeren
 

Hoe downloadt u Hotspot Shield?

Wilt u zich graag abonneren op de diensten van deze provider? Dan moet u een Hotspot Shield download zoeken. U kunt dit heel eenvoudig doen. Hieronder vindt u de stappen die u moet volgen:

Meld u nu aan bij Hotspot Shield
 1. Klik op de knop hierboven om de Hotspot Shield site te bezoeken

 2. Klik op “pricing” om de abonnementen te bekijken en kies een abonnement

 3. Download de app naar keuze: Windows, macOS, iOS, Android en Chrome

 4. Log in en gebruik op 5 toestellen tegelijkertijd

 

Hotspot Shield en Netflix

hotspot-shield-en-netflix

Hotspot Shield kan de blokkades van Netflix probleemloos omzeilen

Netflix wordt steeds populairder. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat voor veel mensen Netflix de reden is om een VPN aan te schaffen. De catalogus van de Amerikaanse Netflix is namelijk stukken uitgebreider dan de Nederlandse. Jammer genoeg probeert Netflix alle VPN servers te blokkeren. Gelukkig bestaan er VPN diensten die deze blokkades kunnen omzeilen, zo ook Hotspot Shield. U geniet van snelle streams en geen buffering.

Het enige wat u moet doen om met Hotspot Shield Netflix te kijken, is verbinding maken met een Amerikaanse server. Daarna logt u in op uw account en kunt u de uitgebreide catalogus raadplegen.

Bent u op zoek naar meer informatie over met een VPN Netflix kijken? Neem dan zeker een kijkje op onze uitgebreide VPN Netflix pagina.

Over Hotspot Shield

Deze VPN provider zorgt ervoor dat u veilig en anoniem kunt internetten. Met behulp van versleuteling van militaire kwaliteit wordt uw toestel helemaal beveiligd. Ook wordt u een nieuw IP-adres toegekend wat ervoor zorgt dat uw privacy niet in het gedrang komt. Deze maatregelen zorgen ervoor dat onbekenden uw internetactiviteit en uw locatie of identiteit niet kunnen zien.

Hotspot Shield beschikt over 3200 servers in 80 verschillende landen wereldwijd. U kunt verbinding maken met servers in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië en Oceanië, Afrika en het Midden-Oosten. Wilt u met Hotspot Shield Netflix kijken? Dan bent u aan het goede adres. Deze provider kan de vele blokkades van Netflix omzeilen.

U kunt kiezen uit 2 abonnementen waarmee u 5 apparaten kunt beveiligen. Deze VPN dienst kan worden gedownload op: iOS, Android, Windows, MacOS en Chrome.
 

Hotspot Shield wat kost het?

Hieronder vindt u een kort overzicht van de verschillende Hotspot Shield abonnementen:

Abonnement
Prijs per maand
Totale prijs
1 jaar
€7,99
€95,88
1 maand
€12,99
/


Zoals hierboven vermeld, worden er 2 soorten abonnementen aangeboden. Het eerste abonnement is een maandelijks abonnement van €12,99 per maand. Het tweede is een jaarlijks abonnement dat €7,99 per maand kost. Op jaarbasis betaalt u €95,88.

Mocht u na het aanschaffen van een abonnement toch niet tevreden zijn, dan is er de 45 dagen geld-terug-garantie.

Hotspot Shield Crack

Denkt u erover na om een gekraakte versie van deze VPN provider te downloaden? Dan willen we dit ten zeerste afraden. Een Hotspot Shield Crack versie is niet veilig en kan uw toestel infecteren met virussen. Om dit te vermijden, bevelen we een betaalde versie van Hotspot Shield aan. Alleen zo kunt u zeker zijn dat uw verbinding beveiligd is en dat uw online activiteiten niet gemonitord en gevolgd worden.
 

Betaalmethoden

Bent u overtuigd van de betrouwbaarheid en kwaliteit van deze VPN dienst en wilt u graag een abonnement aanschaffen? Dan kunt u één van volgende betaalmethoden gebruiken om dit te doen:

 • Visa, Mastercard, Amex
 • Paypal
 • JCB, Discover, Diners Club

Nederlands favoriete betaalmethode, iDeal, wordt dus niet aanvaard. Gelukkig kunt u wel betalen met populaire betaalmethoden als Visa, Mastercard of PayPal.

Hoe werkt Hotspot Shield?

Met behulp van militaire encryptie wordt uw internetverkeer via een gecodeerde tunnel verzonden. Dit zorgt ervoor dat uw gegevens niet kunnen worden ingekeken door de overheid, hackers, adverteerders of uw werkgever. Daarnaast worden uw locatie en uw IP-adres geheim gehouden. U ontvangt namelijk een nieuw IP-adres. U kunt deze VPN dienst gebruiken op Windows, MacOS, Android, iOS en Chrome. Met Hotspot Shield kunt u ook sociale en geografische blokkades opheffen. Dit betekent dat u met Hotspot Shield Netflix USA kunt deblokkeren. Een ander voordeel van deze VPN dienst is dat u veilig verbinding maakt met openbare netwerken.

Wilt u kunnen gebruikmaken van deze VPN dienst? Dan moet u zich abonneren. U kunt kiezen uit twee verschillende abonnementen. Heeft u een keuze gemaakt en een abonnement aangeschaft, dan kunt u meteen inloggen op uw Hotspot Shield account. Maak daarna verbinding met een van de vele servers en uw toestel is onmiddellijk beveiligd.

Voor wie is Hotspot Shield geschikt?

Veel mensen kunnen voordeel halen uit een VPN verbinding. Zo wordt uw internetverkeer verborgen gehouden voor pottenkijkers en kunt u ook uw locatie en IP-adres geheim houden.

Draagt u uw privacy hoog in het vaandel? Dan kunt u met deze VPN verbinding ervoor zorgen dat bedrijven en adverteerders uw surfgedrag niet meer kunnen volgen. Gedaan met aangepaste en gepersonaliseerde reclames op uw sociale media. Ook uw werkgever, internetprovider of overheidsinstanties kunnen uw online activiteiten niet meer volgen.

Mocht u vaak reizen naar landen waar sociale media gecensureerd zijn, dan kan een VPN verbinding ook nuttig zijn. Met behulp van een VPN kunt u deze sites namelijk wel raadplegen. Dit is niet alleen van toepassing op sociale media, maar ook op bepaalde streamingsites zoals Netflix. Met Hotspot Shield Netflix kijken is mogelijk. Deze provider omzeilt namelijk met succes de blokkades van Netflix.

Maakt u daarnaast vaak verbinding met openbare wifinetwerken? Dan kan een VPN-verbinding opnieuw een goed idee zijn. Deze netwerken zijn namelijk niet beveiligd wat betekent dat ze gevoelig zijn voor hackers. Met een VPN verbinding hebben hackers geen toegang tot uw toestel.

Hotspot Shield functionaliteit

Met behulp van militaire versleuteling en de kill switch surft u helemaal veilig op het net. Daarnaast beschikt deze provider over 3200 servers in 80 verschillende landen. Hieronder gaan we dieper in op waar deze servers zich juist bevinden. Ook zullen we het hebben over het maximaal aantal toestellen dat u kunt beveiligen.
 

Hotspot Shield servers

hotspot-shield-servers

De Hotspot Shield servers bevinden zich in meer dan 80 landen

Deze VPN aanbieder beschikt over een heel uitgebreid aanbod servers. Zo kunt u verbinding maken met maar liefst 3200 servers in 80 verschillende landen. Deze servers bevinden zich in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Afrika, Midden-Oosten, Azië en Oceanië. Wel is jammer dat er zich geen server in Nederland bevindt. U kunt wel verbinding maken met een Belgische server.

Maximaal aantal devices voor Hotspot Shield

Kiest u voor een Hotspot Shield abonnement, dan kunt u met één account 5 verschillende toestellen beveiligen. U kunt uw account gebruiken op Windows, MacOS, iOS en Android. Ook is er een Hotspot Shield Chrome extensie beschikbaar.
 

Voor welke apparaten en besturingssystemen is Hotspot Shield geschikt?

voor-welke-apparaten-en-besturingssystemen-is-hotspot-shield-geschikt

U kunt Hotspot Shield op heel wat apparaten gebruiken

U kunt deze VPN gebruiken op een heleboel verschillende toestellen. Deze VPN dienst is compatibel met iOS, Android, MacOs, Windows en Chrome.

Hotspot Shield hoe werkt het voor Android?

Met de Hotspot Shield Android app kunt u uw toestel volledig beveiligen. U blijft buiten schot van hackers, internetproviders of overheidsinstanties. U maakt verbinding met een van de 3200 ultrasnelle servers die perfect geoptimaliseerd zijn voor gaming, streaming en downloading. Bovendien surft u helemaal anoniem en er worden geen logboeken bijgehouden. Er wordt gebruikgemaakt van militaire encryptie en Catapult Hydra VPN technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de VPN-verbindingen sterker en sneller werken. U kunt bovendien onbeperkt surfen en u geniet van ongelimiteerde bandbreedte.

De app werd in Google Play maar liefst 1.412.340 keer beoordeeld. De gemiddelde score bedraagt 4,1 op 5 sterren. De app neemt 9,1 MB in beslag en u heeft Android 5.0 of hoger nodig om de app te kunnen gebruiken.

Voor meer informatie over het gebruik van een VPN op uw Android toestel, kunt u onze Android VPN pagina raadplegen.

Hotspot Shield hoe werkt het voor iOS?

Deze provider heeft ook een app ontwikkeld die u op uw iPhone, iPad of iPod Touch kunt gebruiken. Met één simpele klik maakt u verbinding met een van de vele servers. U geniet van militaire encryptie en ongelimiteerd surfen. Ook deze app biedt Catapult Hydra VPN technologie aan. Uw anonimiteit wordt bewaard aangezien u een nieuw IP-adres ontvangt. U kunt uw favoriete series streamen, uw lievelingssites bezoeken en content naar keuze downloaden.

Deze app werd meer dan 112.000 keer beoordeeld in de App store en heeft een gemiddelde score van 4,5 op 5. De app neemt 81 MB in beslag en vereist iOS 11.0 of hoger om te kunnen gebruiken. De app is enkel in het Engels beschikbaar.

Wilt u meer weten over hoe een VPN werkt op uw iOS-toestel? Neem dan zeker een kijkje op onze VPN Mac pagina.

Hotspot Shield hoe werkt het op uw windows computer?

Beschikt u over een Windows computer? Dan kunt u opnieuw deze VPN provider gebruiken om uw computer te beveiligen. U geniet van anoniem surfen, streamen en downloaden. Uw verbinding wordt beveiligd dankzij militaire encryptie. Ook wordt gebruik gemaakt van een Kill Switch. Dit zorgt ervoor dat uw IP-adres en netwerkverkeer verborgen blijven mocht de verbinding onderbroken worden. U kunt ongelimiteerd surfen en er wordt onbeperkte bandbreedte aangeboden.

Bent u op zoek naar een Hotspot Shield download voor Windows? Dan moet u eerst en vooral een abonnement kiezen en een account aanmaken. Download en installeer daarna Hotspot Shield VPN en maak onmiddellijk verbinding met een van de vele servers.
 

Klantenservice bij Hotspot Shield

klantenservice-bij-hotspot-shield

U kunt de klantenservice van Hotspot Shield via e-mail of live chat bereiken

Deze provider beschikt over een uitgebreide FAQ pagina waar u allerlei informatie kunt vinden. Mocht u vragen hebben i.v.m. het toestel waarop u de VPN dienst wilt gebruiken dan kunt u hier terecht. U vindt er ook een antwoord op vragen over betalingen en abonnementen, technische problemen en het beheren van uw account en toestellen.

Mocht u een vraag hebben waarop u geen antwoord vindt, dan kunt u de klantenservice contacteren. U kunt hen bereiken via e-mail of live chat. Let wel op: u kunt hen niet in het Nederlands bereiken. Ze helpen u wel graag verder in het Engels.

Hotspot Shield conclusie

Op de vraag “Is Hotspot Shield betrouwbaar”, kunnen we volmondig “ja” antwoorden. Deze provider maakt gebruik van militaire encryptie, nieuwe IP-adressen, een kill-switch en nog veel meer om ervoor te zorgen dat u veilig kunt surfen. Uw privacy is van groot belang bij deze provider.

U kunt deze VPN dienst gebruiken om sociale en geografische blokkades op te heffen. Het is mogelijk om met Hotspot Shield Netflix te deblokkeren. Zo kunt u de uitgebreide catalogus van Netflix USA raadplegen. Met deze VPN provider kunt u volgende toestellen beveiligen: Windows, MacOS, Android, iOS en Chrome. U maakt verbinding met een van de 3200 razendsnelle servers in 80 landen. Mocht u ergens problemen mee ervaren, dan kunt u de klantenservice in het Engels bereiken via e-mail of live chat. Er worden 2 soorten abonnementen aangeboden. Enkele minpunten: er wordt geen iDeal aanvaard en u kunt de klantenservice niet in het Nederlands contacteren.

FAQ - veelgestelde vragen

Ja u kunt met Hotspot Shield Netflix kijken. Het omzeilt de geografische blokkades van de streamingdienst. Dit maakt dat u toegang krijgt tot de Amerikaanse Netflix. Hier vindt u een veel uitgebreidere catalogus van films en series dan in Nederland. Kijkt u voor verdere informatie over Hotspot Shield en Netflix in ons artikel.

Dit hangt af van welk apparaat u wilt beveiligen. De Hotspot Shield app voor uw mobiel toestel kan worden gevonden in de App Store of Google Play. Via de site van de provider kunt u Hotspot Shield installeren op uw desktop of laptop. Meer weten over hoe u Hotspot Shield downloadt en installeert? Lees onze uitgebreide review.

Nee. Wilt u gebruikmaken van de diensten van Hotspot Shield, dan moet u een abonnement nemen. Er zijn 2 verschillende abonnementen beschikbaar. U kunt al een abonnement nemen vanaf €7,99 per maand. Mocht u na aangaan van het abonnement toch niet tevreden zijn, dan biedt de provider een 45 dagen-geld-terug-garantie. Lees onze review voor meer informatie over de abonnementen van Hotspot Shield.

Er wordt geen gratis proefperiode aangeboden, maar u kunt wel gebruikmaken van de 45 dagen geld-terug-garantie. Mocht u niet tevreden zijn, kunt u uw geld terugeisen binnen de 45 dagen nadat u een abonnement gekocht heeft.

Ja u kunt een Hotspot Shield Chrome extensie downloaden. De VPN dienst is compatibel met iOS, Android, MacOs, Windows en Chrome. U vindt al de informatie over de besturingssystemen en apparaten waar Hotspot Shield voor geschikt is in onze review.


Heeft u een vraag of een mening over het artikel? Deel het met ons!

Uw e-mail adres word niet gepubliceerd. Gemarkeerde velden zijn verplicht* Alle commentaren zullen worden gemoderated

gdpr
Klik op 'accepteren' om onze cookies te accepteren. U leest meer over ons gebruik van cookies op onze Cookiebeleid-page.
Cookie Policy Accepteren