Plus500 logo 77% risico waarschuwing

Plus500 review & ervaringen

Bijgewerkt: 21 november 2022
Info
Betaalmethoden
iDeal, Trustly, PayPal, Skrill, VISA
ProductenCFD
EducatieDemo account - Leer direct traden
Voorwaarden77.0% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.
LicentiesFCAO
Laatste updateLaatste update:
Beste alternatief
eToro Logo
eToro
€40.000 virtueel
Demo account
81% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.
4
Wij kwamen bij Plus500 een ruim aanbod aan CFD’s tegen op een intuïtieve en gebruiksvriendelijk website en app. Deze broker is absoluut een aanrader.

Plus500 review: ervaringen en uitleg

Wilt u gaan handelen bij Plus500? Wilt u weten of deze broker aansluit op uw wensen? Wij onderwerpen deze broker aan een onafhankelijke brokertest en doen op deze pagina verslag.

Verder gaan we dieper in op de gratis Plus500 demo-account, risicoloos beleggen bij deze broker, kosten en de licenties waarmee deze broker opereert.

Na het lezen van onze Plus500 review weet u alles wat u moet weten over deze online broker.

 

Wat zijn onze Plus500 ervaringen?

Onze ervaringen met Plus500 zijn overwegend positief. De broker beschikt over een groot aanbod van handelsinstrumenten. Deze worden gepresenteerd op een overzichtelijke website, volledig in het Nederlands.

De broker opereert met de juiste licenties en is volledig transparant. Mocht u vragen hebben dan staat de klantenservice 24 uur per dag voor u klaar.

U kunt er meteen aan de slag met handelen zonder risico. Met het gratis Plus500 demo account krijgt u € 40.000 virtueel geld waarmee u verschillende strategieën kunt uitproberen, voordat u met echt geld gaat beleggen. Verderop in deze Plus500 review schrijven wij meer over het demo account.

Wel kwamen wij een paar verbeterpuntjes tegen. Zo wordt de klantenservice niet bemand door Nederlanders en de translate die door de broker wordt uitgevoerd werkt niet altijd even goed. Wij raden u aan om bij vragen in het Engels te communiceren.

Een ander verbeterpunt is de educatie. Er wordt welliswaar een uitgebreide FAQ aangeboden, toch missen we een beetje de mogelijkheid om meer te leren over online beleggen met behulp van beleggingstips en cursussen.

De voordelen van Plus500
 • Groot handelsaanbod
 • Open en transparante broker
 • Demoaccount met €40.000 virtueel geld
 • Europese licentie
 • 24/7 klantenservice
De nadelen van Plus500
 • Geen educatiecentrum
 • Klantenservice in het Engels of google translate
 

Plus500 – een transparante broker

Plus500 doet er van alles aan om zijn platform zo veilig mogelijk te maken. Hieronder sommen wij enkele van de voorwaarden waar deze broker aan voldoet voor u op.

 • Allereerst beschikt de broker over een licentie van de FCA. Ook wordt Plus500CY Ltd geautoriseerd & gereguleerd door CySEC (#250/14), onder registratienummer 509909, en staat zij geregistreerd bij de AFM. Twee sterke financiële autoriteiten die de broker regelmatig controleren. Deze financiële waakhonden zorgen ervoor dat er geen kans is op een Plus500 scam. De vergunning van de FCA is een van de sterkste licenties die er zijn voor brokers.
 • Ten tweede worden uw data en alle transacties beschermd door SSL-technologie. Dit maakt het onleesbaar voor derden. U kunt daadwerkelijk zien dat deze technologie gebruikt wordt. U ziet dit aan de URL die begint met ‘https:’
 • Verder beschikt Plus500 over een verantwoord beleggen-beleid. De broker waarschuwt beleggers open en eerlijk over de risico’s van het beleggen en de mogelijkheid om geld te verliezen. Ze bieden verder een gratis demo account met € 40.000 virtueel geld aan. Hiermee kunt u risicoloos beleggen en alle strategieën die er zijn uitproberen.

Voor het gemak vatten wij het bovenstaande hieronder kort voor u samen:

Plus500 is een transparante broker omdat:
 • zij over een sterke vergunning van de FCAO beschikken,
 • gereguleerd worden door de CySEC,
 • geregistreerd staan en gecontroleerd worden door de Nederlandse AFM,
 • uw data en transacties beschermen met SSL-technologie,
 • een gratis demo account met tot €40.000 virtueel geld aanbieden.
Plus500 77% conv

Plus500 is een klantvriendelijke en transparante broker met een ruim aanbod aan handelsinstrumenten. U kunt meteen starten met een gratis demo account.

Meld u nu aan bij Plus500 >

Plus500 betrouwbaar en waarom?

De broker treft veel maatregelen om te zorgen dat het handelsplatform op een veilige manier gebruikt kan worden is. Ze hebben de volgende maatregelen voor de bescherming van klantengeld:

 • Klantengeld wordt op een afzonderlijke bankrekening bewaard
 • Plus500 gebruikt enkel hun eigen geld om te beleggen, nooit het geld van klanten
 • De broker geeft geen geld van klanten door aan beleggende tegenpartijen
 • De broker neemt geen speculatieve posities in op de markt
 • Plus500 staat niet bloot aan risico’s voor ondernemings- of landenkrediet
 • De broker is lid van de ‘Financial Services Compensation Scheme’. Bij een faillissement betaalt de FSCS mogelijk een vergoeding aan de Plus500 klanten. In dat geval kunt u tot £85.000 aan compensatie ontvangen. Plus500 neemt deel aan het ‘Investment Compensation Fund for Clients of Investment Firms’, gereguleerd in Cyprus. Plus500 biedt u de veiligheid, middelen, wereldwijde dekking en diensten van een multinational met meer dan 1000.000 klanten wereldwijd, die miljoenen transacties per maand uitvoert. Bovendien is de Plus500 schuldenvrij, heeft het een aanzienlijke liquiditeit en een aanzienlijke aanvullende wettelijke kapitaalreserve bovenop de wettelijke vereisten.
 • Verantwoord beleggen. De broker geeft serieuze waarschuwingen over het risico van beleggen. Ze laten beleggers goed nadenken of ze financieel sterk genoeg zijn om hun inleg kwijt te kunnen raken
 

Hoe is Plus500 gereguleerd?

De broker is gereguleerd door de FCA, onder registratienummer 509909, dit is de financiële autoriteit van het Verenigd Koninkrijk. Met deze licentie mogen zij hun diensten aanbieden binnen heel Europa.

Tevens wordt Plus500CY LTD gereguleerd door de CySEC. Een sterke vergunning binnen de EU.

Deze licentie wordt zeer hoog geacht binnen Europa en wordt niet eenvoudig afgegeven. Er worden zware eisen gesteld en controles zijn er voor zowel interne als externe systemen. Het feit dat ze deze testen doorstaan, bewijst dat handelen bij Plus500 dik in orde is.

Hiernaast worden ze ook regelmatig gecontroleerd door de AFM. Dit gebeurt naast de FCA. Dus twee verschillende financiële waakhonden controleren regelmatig of Plus500 betrouwbaar is.

Technisch in orde

Naast financieel is ook technisch gezien alles op het gebied van veiligheid bij Plus500 in orde. De broker heeft meerdere maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat u veilig kunt handelen. Zo maakt zij gebruik van SSL-technologie waarmee uw data en transacties worden beveiligd. Daarnaast houden firewalls op de achtergrond de website vrij van hackers.

 

Hoe contacteer ik de Plus500 klantenservice?

U kunt aan de toegankelijkheid van de klantenservice duidelijk zien of een broker om zijn klanten geeft. De klantenservice van Plus500 is 24 uur per dag te bereiken. U kunt dit doen door het sturen van een e-mail of via de live chat op de website.

U kunt ook eerst kijken bij de FAQ-sectie. Hier kunt op de meerderheid van uw vragen een antwoord vinden zonder dat u de klantenservice hoeft te contacteren.

U kunt met de klantenservice van Plus500 in het Nederlands communiceren. Dit maakt de conversatie makkelijker en vertrouwd. Toch vonden wij het niet ideaal. De support maakte gebruik van google translate. Het is in sommige gevallen aan te raden om het gesprek in het Engels te starten.

De 24/7 klantenservice maakt Plus500 transparant en klantvriendelijk.

 

Hoe werkt Plus500?

De vraag: “Hoe werkt Plus500?” kan eenvoudig beantwoord worden met: “Goed”. Echter dit zou wat kort door de bocht zijn. Wij gaan hieronder  dieper in op handelen bij Plus500 in de praktijk.

Aan de slag gaan bij deze broker is niet ingewikkeld. U kunt met een paar eenvoudige stappen een account aanmaken. Hieronder ziet u hoe u dit doet:

 1. Ga naar de aanmeldpagina van Plus500 en klik op “Starten met Handelen”.

 2. Vul uw e-mailadres in en maak een wachtwoord aan.

 3. Klik op “create account” en begin met traden.

Gefeliciteerd, u bent nu een handelaar bij de broker. U kunt geld storten en beginnen met traden.

Voor u echter uw account volledig kunt gebruiken, moet u uw account verifiëren. Dit doet u onder meer door middel van het uploaden van uw ID en bewijs van adres. U kunt in uw accountpagina eenvoudig terugvinden hoe u dit kunt doen.

U kunt instappen vanaf € 100. Dit is de minimum deposit die gemaakt moet worden. U begint dus te handelen met dit bedrag.

Hoe u kunt storten leest u hier. Wilt u liever eerst risicoloos beleggen? Dan kunt u dat doen met het gratis Plus500 demo account. U kunt er met € 40.000 virtueel geld gaan beleggen. Zo leert u de kneepjes van het vak voordat u met echt geld aan de slag gaat.

U kunt bij deze broker direct handelen in CFD’s in forex, aandelen, indices, grondstoffen, opties en cryptocurrency. Het uitbetalen van potentiële winsten gaat snel en eenvoudig. Met dezelfde betaalmethode als waarmee u gestort heeft. Hoe dit precies in zijn werking gaat, leest u verderop in deze Plus500 review.

Is er een Plus500 bonus?

Een Plus500 bonus wordt helaas niet meer toegestaan door de Europese wetgeving. U kunt hier geen gebruik meer van maken. Dit betekent niet dat u niet gratis kunt leren traden.

Als alternatief om risicoloos te beleggen kunt u zoals gezegd gebruik maken van het Plus500 demo account. Hier kunt u zonder risico met € 40.000 virtueel geld verschillende strategieën uitproberen.

Tijdens het handelen met het demo account kunt u voor aanvullende informatie altijd terecht bij de hulpsectie of de 24-uurs klantenservice. Het feit dat klanten bij deze broker eerst gratis kunnen leren beleggen, sluit voor ons uit dat we met een scam te maken hebben.

Onze ervaringen met het demo account waren erg positief. Het gaf ons een goed inzicht in de mogelijkheden van de broker. Ook leerden wij er om zonder risico snel beslissingen te nemen.

Hoe opent u een Plus500 gratis demo account?

Het openen van een Plus500 demo account is niet lastig. Als u alle stappen heeft doorlopen die hierboven vermeld staan, klikt u op “Switch to Demo Account”.

Dit kan zonder de verificatie van uw account. U gaat nu direct in de demo account modus en kunt met € 40.000 virtueel geld risicoloos beleggen.
 

Hoe is het aanbod bij Plus500?

Nadat u heeft ingelogd op uw account, krijgt u toegang tot een uitgebreid aanbod van handelsinstrumenten. U treft er CFD’s aan op meer dan 2000 financiële instrumenten, waaronder forex, aandelen, grondstoffen, opties, cryptocurrency en indices.

Forex

Plus500 biedt geen forex aan. Wel kunt u beleggen in CFD’s in forex. Zo kunt u er meer dan 70 valutaparen terugvinden. U kunt er niet alleen handelen in CFD’s in bekende valutaparen als EUR/USD, GBP/USD en GBP/JPY, maar ook exotische valutaparen als USD/HUF, USD/RON of EUR/DKK.

Neemt u voor meer informatie eens een kijkje op onze handelen in Forex pagina. Hier leert u alles wat u moet weten over Forex en beleggen in Forex.

CFD

U kunt bij Plus500 handelen in meer dan 1700 CFD’s. Zo vindt u er CFD’s in aandelen, grondstoffen, opties en indices terug. Een aantal voorbeelden zijn:

 • Indexen: Duitsland, Zweden, Nederland, Japan
 • Grondstoffen: olie, goud, koper, koffie
 • Aandelen: Aegon, Heineken, KPN, Ryanair
 • ETF: Uso-Oil fund, GLD Gold, VXX, TLT

Wilt u meer weten over hoe handelen in CFD’s werkt? Lees dan onze beleggen in CFD pagina. Hier vindt u alle ins en outs over beleggen in CFD’s.

Cryptocurrency

Bij deze broker kunt u enkel beleggen in CFD’s in cryptocurrency. U koopt dus geen cryptomunten, maar speculeert op de koerswijziging van de cryptocoin. Er zijn meer dan 10 verschillende cryptocurrency waar u in kunt beleggen. Dit zijn de meeste bekende namen in de crypto wereld. Wij gaan hieronder wat dieper in op de twee populairste munten.

Plus500 Bitcoin

Plus500 Bitcoin is erg populair onder de beleggers. Binnen Nederland is het de meest bekende cryptomunt. U kunt bij deze broker inzetten op de koerswijzigingen van de Bitcoin. U gaat dus long of short op de koersstijging of daling van de Bitcoin. Bitcoin is de meest gekochte coin bij Plus500.

Plus500 Ripple

Ripple is na de Bitcoin het meest populair. Wij hebben goede ervaringen met deze crypto’s. Het is niet lastig om te speculeren op de koers van de Plus500 Ripple of Bitcoin. Natuurlijk is het wel van belang dat u de koersen goed in de gaten houdt.

Wilt u meer lezen over beleggen in crypto’s? Raadpleeg dan zeker onze beleggen in cryptocurrency pagina.
 

Plus500 kosten

Bij Plus500 betaalt u geen commissies op uw beleggingen, maar een spread op iedere transactie. Spreads zijn het verschil tussen de “buy koers” en de “short koers”. Hiermee verdient de broker aan de transacties. De broker werkt met statische en dynamische spreads (wat het lastig maakt om u een gedegen overzicht aan te bieden). Op de site van de broker kunt u per instrument zien welke spread er wordt aangeboden.

Andere Plus500 kosten zijn:

 • Overnight funding fee: Dit wordt in rekening gebracht als een positie open blijft na sluitingstijd. De formule die gebruikt wordt voor de berekening van de dagelijkse overnight funding fee is:
  Handelsvolume * Openingskoers * Dagelijkse Overnight funding fee %
  De overnight funding fee tijd en het dagelijkse overnight funding fee percentage is te vinden in de details link. De details link vindt u naast de naam van het instrument in het hoofdscherm van het handelsplatform.
 • Currency conversion Fee: Er wordt een fee berekend als er tussen verschillende valuta gerekend moet worden.
 • Guaranteed Stop Order: dit zorgt ervoor dat uw order stopt op de door u gewenste koers. U betaalt hier extra kosten voor.
 • Inactivity fee: indien u uw account langere tijd niet gebruikt, zal er een fee in rekening gebracht worden. Dit is € 10 per maand na 3 maanden inactiviteit.
 • Er zijn geen kosten voor het storten en opnemen van geld. Het kan gebeuren dat er een fee wordt berekend door de bank. Dit zijn geen Plus500 kosten, zij kunnen hier niets aan veranderen.
 

Plus500 review: account overzicht

Wanneer u start met beleggen bij de broker kunt u kiezen uit verschillende accounts. U kunt kiezen welke account het beste bij u past. Dit kan afhangen van ervaring maar ook het geld wat u wenst in te leggen. De Plus500 account opties zijn:

Wanneer u het demoaccount aanmaakt, krijgt u een balans van € 40.000 virtueel geld. Hiermee kunt u de verschillende beleggingsstrategieën uitproberen zonder enig risico. Voor beginners een goede manier om te leren traden. U leert de kneepjes van het vak zonder dat u geld kunt verliezen. Als u voelt dat u klaar bent om voor echt geld te traden kunt u zonder moeite omwisselen naar uw echt geld account.

Wij willen echter duidelijk maken dat Plus500 meer geschikt is voor ervaren traders. Weliswaar is het platform erg gebruiksvriendelijk, de complexiteit van CFD-handel maakt Plus500 voor beginners wellicht minder geschikt.

Dit is het basis account waarmee u begint. U kunt met dit account voor echt geld traden. Het is wel belangrijk dat u uw account volledig verifieert. Na de verificatie kunt u ook geldopnames doen.

Met deze account wordt er geen riba (rente) gerekend. Ook kan er zonder vertraging gekocht en verkocht worden en moeten kosten van de transacties direct worden betaald. Om een islamitisch account te kunnen openen, moet u het volgende hebben gedaan: uw standaard account moet volledig geverifieerd zijn. Ook moet u een investering van minimaal € 900 hebben gemaakt. Als u aan deze eisen voldoet kunt u het islamitisch account aanvragen.

Om het professionele account te kunnen openen, moet u kunnen aantonen dat u over de juiste ervaring beschikt. U moet uw kennis laten zien en uw ervaring delen. Pas dan zal de broker beoordelen of u in aanmerking komt. Een groot voordeel van een pro account is dat u kunt beleggen met een hefboom tot 200. Leest u in ons artikel over hefboom strategie waarom een hefboom zo belangrijk is.

 

Plus500 betaalmethoden

Bent u klaar om voor echt geld te gaan traden? Dan begint u met een minimum deposit. U kunt bij Plus500 veilig geld storten en opnemen. Alle transactie zijn beveiligd door middel van SSL-Technologie. Derden kunnen uw betaalgegevens niet inzien.
 

Hoe stort ik geld bij Plus500?

Beste Trustly Broker
Geld storten?

Ja

Geld opnemen?

Ja

Hoe snel storten?

Direct

Hoe snel opnemen?

Enkele uren

Min. storting

€100

Max. storting

Geen max storting

Kosten

Geen

Er zijn tal van mogelijkheden om geld te storten bij Plus500. IDeal is de meest populaire betaaloptie in Nederland.

Een storting met iDeal is u veilig en snel, zoals u dat gewend bent. Wilt u meer weten over betalen met iDeal bij brokers? Lees dan ons artikel over iDeal bij beleggers.

Hieronder vindt u een overzicht van alle relevante betalingsmethodes voor Nederlandse beleggers bij Plus500:

Methode
Min. storting
Max. storting
Fee
Hoe snel?
iDeal
€ 100
Nee
Instant
Trustly
€ 100
Nee
Instant
Skrill
€ 100
Nee
Instant
Paypal
€ 100
Nee
Instant

Wat is de Plus500 minimum deposit?

Plus500 hanteert een minimum deposit van € 100. Dit is het minimale bedrag dat u bij deze broker kunt storten. Indien u met een hoger bedrag wenst in te stappen kan dit natuurlijk altijd. U beslist, vanaf € 100, zelf welk bedrag voor u geschikt is om mee te gaan beleggen.

Plus500 geld opnemen

U kunt bij Plus500 alleen geld opnemen wanneer uw account volledig is geverifieerd. Uitbetalingen worden binnen 1-3 werkdagen verwerkt. Daarna is het wachten op de betalingsprovider. Maakt u gebruik van een e-wallet dan is het een kwestie van uren. Laat u uw geld overschrijven naar uw bankrekening, dan kan het tot 5 werkdagen duren. Dit is afhankelijk van de bank waarbij u bankiert.

 

Plus500 app

Plus500 biedt ook een beleggings-app aan. Hiermee kunt u handelen op uw mobiele telefoon of tablet, en heeft u ook onderweg toegang tot alle handelsinstrumenten en koersen. Zo kunt u altijd op het juiste moment kopen en verkopen.

De Plus500 app laadt snel en u navigeert zonder moeite tussen de verschillende instrumenten. De app is beschikbaar voor iOS, Android en Windows besturingssystemen. U kunt de plus500 app gratis downloaden in de App Store, de Google Play store of de Windows Phone store.

Plus500 licenties en bedrijfsinformatie

Plus500 is misschien wel de bekendste naam in Nederland als het om online brokers gaat. De broker timmert al geruime tijd aan de weg. Het platform is actief sinds 2008 en heeft in de loop der jaren een goede reputatie opgebouwd.

Door de vergunning maakt de broker deel uit van het Financial Services Compensation Scheme. Bij een faillissement is het mogelijk dat de FSCS een vergoeding betaalt aan de beleggers. Is dit het geval dan kunt u tot £85.000 aan compensatie ontvangen. U leest er alles over op de FSCS site.

Plus500 opereert binnen Europa met een licentie van de FCA, een van de beste licenties voor online brokers en Plus500CY wordt gereguleerd door de CySec. Hiernaast staan ze ingeschreven bij de AFM die hen naast de FCA regelmatig controleert. Dankzij de licentie en controles is een scam uitgesloten. U kunt er zeker van zijn dat u bij Plus500 veilig kunt beleggen.
 

Plus500 conclusie

Wij vinden Plus500 een uitstekende broker. Op het gebied van licenties en regulering is alles tip top in orde. Zij opereren met een licentie van de FCA, staan geregistreerd bij de AFM en Plus500CYLTD wordt gereguleerd door de CySEC. Een Plus500 scam is onmogelijk.

Ook de website is prima beveiligd door middel van firewalls en SSL-versleutelingstechnologie. Uw persoonlijke en financiële gegevens worden goed beschermd.

Klanten hebben toegang tot een ruim aanbod aan handelsinstrumenten. U kunt handen in CFD’s op meer dan 2000 financiële instrumenten, zoals forex, aandelen, grondstoffen, opties, cryptocurrency en indices.

Voor vragen kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht bij een uitstekende klantenservice, en de website wordt volledig in het Nederlands aangeboden.

Wanneer u zich aanmeldt kunt u, voordat u met echt geld gaat beleggen, eerst risicoloos strategieën uitproberen met € 40.000 virtueel geld in de demo account modus.

Voor beginnende beleggers, of wie meer wil leren over beleggen is er de educatie-afdeling. U kunt natuurlijk ook altijd de uitgebreide FAQ-sectie raadplegen.

Wilt u beleggen on-the-go, of gewoon altijd op de hoogte zijn van koersbewegingen, dan kunt u de Plus500 beleggingsapp downloaden.

Plus500 is niet voor niets een bekende broker in Nederland en heeft sinds zijn ontstaan in 2008 een sterke reputatie opgebouwd. Wij sluiten ons daar helemaal bij aan.

FAQ - veelgestelde vragen

Ja. Wij vinden dat Plus500 een betrouwbare broker is. Wij vertellen u in deze review waarom. Wij hebben voor u deze broker getest op licenties, veiligheid en betrouwbaarheid. Leest u hier waarom wij vinden dat Plus500 betrouwbaar is.

Plus500 is een makkelijk te gebruiken platform. Toch is de broker niet geschikt voor beginnende traders. Dit heeft alles te maken met de complexiteit van CFD trading.  Wij delen onze ervaringen met u in onze review. Leest u hier precies hoe Plus500 werkt en wat u bij deze broker kunt doen.

Wij hebben goede Plus500 ervaringen opgedaan. Van product aanbod tot geld storten, van klantenservice tot veiligheid. Leest u alles over onze Plus500 ervaringen hier.

Er zijn vele Plus500 tips. Leest u onze review door en ontdek ze allemaal. Een van de tips geven we u hier vast.  Stort alleen geld dat u kunt missen. CFD handel is niet zonder risico. Leest u hier hoe u eenvoudig kunt storten.

Jazeker, u kunt bij Plus500 handelen in Plus500 Bitcoin, Plus500 ripple of een van de andere crypto’s.  Leest u in onze review meer over de crypto mogelijkheden.


Opmerkingen

Auteur

Luuk Wouda 15 februari 2021 om 12:12

Goedemiddag,

Indien u wilt weten welke producten Plus500 allemaal aanbiedt kunt u het beste een account openen. U heeft dan inzage in alle producten die zij aanbieden.

MG 6 februari 2021 om 08:54

Kan je in OTC stocks handelen bij plus 500?

Auteur

Luuk Wouda 11 januari 2021 om 09:41

Hallo,

Als je in Nederland woont kun je nog steeds een storting maken met iDeal.
Woon je als Nederlander in het buitenland dan kan dit helaas niet.

L.Hoeve 10 januari 2021 om 21:22

klopt het wel dat je met ideal kunt storten bij plus 500?


Heeft u een vraag of een mening over het artikel? Deel het met ons!

Uw e-mail adres word niet gepubliceerd. Gemarkeerde velden zijn verplicht* Alle commentaren zullen worden gemoderated

gdpr
Klik op 'accepteren' om onze cookies te accepteren. U leest meer over ons gebruik van cookies op onze Cookiebeleid-page.
Cookie Policy Accepteren