Trust.Zone logo

Trust.Zone review & ervaringen

Bijgewerkt: 15 april 2021
Info
Betaalmethoden
iDeal, PayPal, VISA, Mastercard, bitcoin
ProductenAndroid, iOS, MacOS, Windows, Linux, Chrome, Mozilla, Netflix
EducatieOp de website
VoorwaardenTot 5 toestellen. Betaling van het abonnement gebeurt vooraf.
Laatste updateLaatste update:
Aanbieding
€2.59/maand
Op de website
met een 2-jarig abonnement
4
Trust.Zone biedt u de kans om de VPN dienst 3 dagen lang gratis uit te proberen. Kiest u voor een betalend abonnement, dan kunt u tot 5 toestellen tegelijkertijd beveiligen.

Trust.Zone review: veilig, snel en veelzijdig

Trust.zone is actief sinds 2014. En alhoewel dat nog niet heel lang is, zijn ze wel al een gevestigde naam geworden. De provider belooft u dat u met hun diensten anoniem en veilig kunt internetten. Omdat ze vallen onder de wetgeving van de Seychellen hoeven zij geen data op te slaan.

Trust.Zone review en ervaringen

Met Trust.Zone kunt u tot 5 toestellen beveiligen

Maar maakt dit Trust.Zone een goede VPN provider of is er meer? Wij zochten het voor u uit. In onze onafhankelijk Trust.Zone review gaan wij voor u in op vragen als: wat kost het? Is er toegang tot de Amerikaanse Netflix? En hoeveel apparaten kunt u tegelijk beveiligen met de service? Leest u door voor de antwoorden.

Onze Trust.Zone ervaringen

Wij hebben goede Trust.Zone ervaringen opgedaan. De VPN is eenvoudig te downloaden op zowel mobiel platform als computer. Het aanschaffen van een abonnement is snel gedaan en we konden eenvoudig betalen met PayPal en iDeal. De provider biedt de diensten aan met 165 servers op 90 verschillende locaties. Deze locaties zijn verdeeld over de hele wereld waarbij het merendeel in de USA zit. Dit zorgt er tevens voor dat er naar de Amerikaanse Netflix gekeken kan worden.

Voor u de diensten gaat aanschaffen, kunt u eerst 3 dagen lang de VPN service gratis gebruiken. Dit geeft u een goede kijk op de diensten van Trust.Zone.

Missen we nog iets bij Trust.Zone? Jazeker, de klantenservice is niet bereikbaar via live chat. Enkel via een antwoordformulier. Dit heeft tot gevolg dat we soms langer op een antwoord moesten wachten dan we eigenlijk wilden.

De voordelen van Trust.Zone
 • 3 dagen free trial
 • Toegang tot Amerikaanse Netflix
 • Windows, Mac, Linux, Android, iOS, Linux, Chrome, Firefox
 • 5 apparaten tegelijk beschermen
 • iDeal wordt aanvaard
De nadelen van Trust.Zone
 • Klantenservice heeft geen live chat optie

Trust.Zone een scam of betrouwbaar?

Trust.Zone is absoluut een betrouwbare VPN provider. Van een scam is geenszins sprake. De provider werkt onder de vlag van de Seychellen en hoeft hierdoor geen data op te slaan. Zo weet u zeker dat uw data niet opgeslagen wordt. Ook kunt u er zeker van zijn dat uw browsegeschiedenis niet wordt opgeslagen. Dankzij de verschillende servers weet u zeker dat u alle geografische blokkades kunt omzeilen. Tevens wordt uw internet via een versleutelde verbinding beveiligd. Zodoende kan er niemand van buitenaf meekijken met uw internetgedrag. Deze beveiliging gebeurt door de zogeheten AES-256 encryptie.

Kan ik Trust.Zone legaal gebruiken?

Ja, u kunt Trust.Zone legaal gebruiken. U mag de provider gebruiken voor het omzeilen van geografische blokkades. Ook mag u de VPN service gebruiken om uw internet te beveiligen. En natuurlijk mag u de VPN gebruiken om ervoor te zorgen dat u volledig anoniem kunt internetten.

De provider hoeft geen log gegevens op te slaan omdat ze vallen onder de Seychellen. Hier gelden andere wetten voor dataopslag dan bijvoorbeeld in de USA of Europa.

Natuurlijk betekent dit niet dat u de VPN service mag gebruiken voor illegale activiteiten. Een VPN geeft u niet het recht de wet te overtreden.

Een overzicht wat legaal is:

 • Uw internet beveiligen
 • Geografische blokkades omzeilen
 • Anoniem internetten
 • Uw data beschermen

Wat is niet legaal:

 • Alles waarmee u de Nederlandse wet overtreedt
 • Illegale activiteiten uitvoeren
 

Hoe downloadt u Trust.Zone VPN?

Wanneer u de VPN Service wilt gebruiken moet u de add on downloaden. Dit is heel eenvoudig. U kunt onderstaande stappen volgen voor het downloaden op uw desktop of laptop.

Meld u nu aan bij Trust.Zone
 1. Klik op de knop hierboven om de website van Trust.Zone te bezoeken

 2. Ga naar de downloadpagina en kies uw Windows

 3. Log in op uw account

 4. Download de add on

 5. Maak gebruik van de VPN diensten

 

Trust.Zone en Netflix

Het is belangrijk dat u met een VPN dienst goed kunt streamen. Vooral Netflix is hierbij erg belangrijk. Wanneer u namelijk een Netflix account heeft en deze met een Amerikaanse IP opent, heeft u om en nabij 65% meer aanbod van films en series. Dit is natuurlijk een groot voordeel.

Met Trust.Zone kunt u de Amerikaanse Netflix kijken vanaf uw eigen computer of mobiele device. Simpelweg door de VPN op USA te zetten. Dit geeft u een groot scala aan films en series. Meer weten over waarom Netflix VPN’s weert? Lees dan onze Netflix VPN pagina voor meer uitleg.

Over Trust.Zone

Trust.Zone doet haar bedrijfsvoering onder de vlag van de Seychellen. Hierdoor kunnen zij u veilig en anoniem internet bieden. Ze hebben namelijk geen regelgeving wat hen dwingt uw gegevens op te slaan. Deze diensten bieden zij u aan sinds 2014.

Zij hebben 165 servers op 90 locaties verdeeld over de hele wereld. Dit geeft u de mogelijkheid om geografische blokkades te omzeilen. Met uw abonnement van Trust.Zone kunt u tegelijk 5 verschillende apparaten bedienen.

Voor u beslist welk abonnement u neemt, kunt u eerst 3 dagen gratis de VPN service uitproberen.
 

Trust.Zone wat kost het?

Abonnement
Prijs per maand
Totale prijs
2 jaar
€2,59
€61,99
1 jaar
€3,00
€35,99
1 maand
€7,99
€7,99


Trust.Zone biedt verschillende abonnementen aan. Hieronder zullen we ze in detail bespreken:

 • Gratis: 3 dagen lang kunt u kosteloos kijken of de diensten van Trust.Zone u bevallen. U heeft 1 GB data tot uw beschikking en kunt de diensten op 1 apparaat gebruiken.
 • Maand: wanneer u een maandabonnement neemt, betaalt u €7,99 per maand. Hierbij heeft u ongelimiteerde data en kunt u maximaal 3 apparaten tegelijk aansluiten.
 • Jaar: voor het jaarabonnement betaalt u €3,00 per maand. Dat betekent een besparing van 54% per maand. Hiervoor krijgt u ook ongelimiteerde data en kunt u maximaal 3 apparaten aansluiten.
 • 2-jarig abonnement: neemt u het abonnement direct voor 2 jaar, dan betaalt u per maand €2,59. Dit is een besparing van 60% vergeleken bij een maand abonnement. U heeft ongelimiteerde data en u kunt de diensten gebruiken op 5 apparaten tegelijk.

Wanneer u abonnement neemt, betaalt u het hele jaar vooruit. Dit is voor het jaarabonnement €35,99 en voor 2 jaar €61,99.
 

Betaalmethoden

Om uw abonnement af te sluiten moet u een betaling maken. Bij Trust.Zone zijn er meerdere mogelijkheden om uw betaling te maken. We zetten de meest gebruikte methodes voor Nederland hieronder voor u op een rij:

 • iDeal: u kunt via de optie PayPro Global kiezen voor iDeal. Zo kunt u veilig met behulp van uw card reader een betaling maken.
 • PayPal: eenvoudig een betaling maken met uw PayPal e-mailadres en wachtwoord. U kunt dan zelf kiezen vanaf welke rekening u de betaling maakt.
 • Credit Card: u kunt een betaling maken met de volgende kaarten: Visa, Mastercard, American Express, Discover en JCB.
 • Cryptocurrency: Trust.Zone accepteert een aantal cryptos als betalingsmethode. Dit zijn de volgende coins: Bitcoin, Emercoin, Verge en Cloakcoin

Hoe werkt Trust.Zone?

Hoe werkt Trust.Zone

Trust.Zone beveiligt uw internetverkeer

Trust.Zone zorgt er middels een versleutelde verbinding voor dat uw internet veilig is. Normaal kan uw internetgeschiedenis worden gezien door onder andere uw provider, maar ook hackers en zelfs de overheid. De VPN provider zorgt ervoor dat u volledig beveiligd bent. Ook is uw internetgedrag volledig anoniem. Er worden geen logs opgeslagen. Niet van uw data, maar ook niet van uw internetgeschiedenis. Dit gebeurt allemaal dankzij de AES-256 bit versleuteling. Dit is het systeem dat het internet versleuteld verstuurt.

Naast dat u volledig veilig kunt internetten, kunt u ook de geografische blokkades omzeilen. Zo kunt u waar u ook bent altijd de websites betreden die u wilt zien.

Voor wie is Trust.Zone geschikt?

Een VPN service, en dus ook Trust.Zone, is eigenlijk voor iedereen geschikt. Als u bijvoorbeeld veel gebruik maakt van openbare wifi netwerken is een VPN service absoluut aan te raden. Openbare wifi netwerken zijn voor hackers een makkelijke prooi. De VPN zal u daartegen beschermen. Ook wanneer u naar het buitenland reist en gebruik wil blijven maken van sites waar u een Nederlands IP adres voor nodig hebt is de VPN geschikt.

Trust.Zone functionaliteit

Een abonnement betekent dat u gebruik kunt maken van de verschillende functies die Trust.Zone VPN te bieden heeft. Functies die uw internet veilig en betrouwbaar maken. Maar ook functies die uw anonimiteit garanderen en geografische blokkades omzeilen. Wij gaan hieronder verder in op functies als het maximaal aantal apparaten dat u kunt aansluiten. Maar ook bespreken we de servers.
 

Trust.Zone servers

De VPN service werkt met servers. Deze servers zorgen ervoor dat u snel en veilig internetten kan. Maar ook dat u geografische blokkades eenvoudig kan omzeilen. Trust.Zone heeft 165 servers die verdeeld over 90 locaties op de hele wereld verspreid staan. Voor een volledig overzicht van alle servers kunt u de website van de provider raadplegen.

Maximaal aantal devices Trust.Zone

Het aantal apparaten dat u tegelijk kunt voorzien van uw Trust.Zone abonnement is afhankelijk van welk abonnement u neemt. Neemt u eerst de 3 dagen trial, dan kunt u 1 apparaat gebruiken. Kiest u voor het maand of jaarabonnement dan kunt u 3 apparaten tegelijk aansluiten. Wanneer u direct het 2 jarige abonnement neemt, dan kunt u 5 apparaten tegelijk beveiligen met Trust.Zone VPN.
Hierdoor kunt u tablets, mobiele telefoons en computers tegelijk beveiligen.
 

Voor welke apparaten en besturingssystemen is Trust.Zone geschikt?

U kunt Trust.Zone gebruiken voor uw computers maar ook mobiele apparaten. U kunt de diensten downloaden voor Windows, macOS. Android, iOS en Linux. De website heeft voor elke software een duidelijke uitleg hoe het te gebruiken en hoe de app te downloaden.

Trust.Zone hoe werkt het voor Android?

U kunt gratis in de Google Play Store de app downloaden. Natuurlijk moet u wel eerst een abonnement hebben zodat u ook daadwerkelijk kunt inloggen. Wanneer u de app actief maakt op uw mobiele device, kunt u veilig internetten en alle geografische blokkades omzeilen.

Zodra u de app op uw apparaat heeft, kunt u ervoor kiezen hem steeds te gebruiken of aan en uit te zetten. Dit is afhankelijk van wat u zelf wilt. Ook kunt u de Kill Switch aanzetten. Op deze manier hoeft u niet bang te zijn dat u bij een onderbreking overgaat op het gewone netwerk.

Voor meer informatie over de voordelen van een VPN op uw Android-toestel, verwijzen we u graag door naar onze Android VPN pagina.

Trust.Zone hoe werkt het voor iOS?

Wanneer u een iPad of iPhone heeft kunt u eenvoudig in de App store de Trust.Zone app downloaden. Ook hier is deze download gratis. Wanneer u de app gedownload heeft en ingelogd bent kunt u direct streamen via de Amerikaanse Netflix. En natuurlijk is uw internet volledig veilig en versleuteld.

Trust.Zone hoe werkt het voor Windows?

Wanneer u een abonnement neemt kunt u eenvoudig de add on installeren op uw computer. U surft eenvoudig naar de website van Trust.Zone en downloadt de software daar. U kunt vanaf dan direct veilig internetten. Anoniem internetten en alle geografische blokkades omzeilen. Ook werkt u met de Kill Switch. Dat betekent wanneer de VPN onderbroken wordt, uw internet direct stopt. Zo loopt u niet het risico dat u zonder VPN doorgaat.
 

Klantenservice bij Trust.Zone

De klantenservice is iets waar nog wel aan gewerkt kan worden door de VPN provider. Weliswaar is er een FAQ en een blog waar u veel antwoorden kunt vinden. Het is niet mogelijk om iemand in persoon te spreken. Wanneer u een vraag heeft, kunt u deze invullen in een ticket op de website. De klantenservice zal dan een antwoord sturen via de e-mail. Wij hadden liever een live chat gezien of eventueel een telefoonnummer waar we konden heen bellen voor hulp.

Trust.Zone conclusie

Onze conclusie is dat Trust.Zone een veilige en betrouwbare VPN service is. Een VPN dienst met een hele goed prijs-kwaliteitverhouding. Ze hebben 165 servers over de hele wereld. Totaal zijn de servers verdeeld over 90 locaties. U kunt de diensten gebruiken op 3 of 5 apparaten tegelijk. Dit is inclusief mobiele telefoons, tablets en computers.

U kunt de service gratis 3 dagen uitproberen met de 3 dagen trial. Hierna kunt u de definitieve beslissing nemen of u een langer abonnement wilt afsluiten. De mogelijkheid van de 3 dagen trial maakt Trust.Zone bijzonder gebruiksvriendelijk. Wanneer u een abonnement neemt kunt u eenvoudig betalen met iDeal.

Een punt ter verbetering is in onze ogen de klantenservice. Deze zijn niet makkelijk bereikbaar wanneer u vragen heeft.

FAQ - veelgestelde vragen

Dit hangt af van het gekozen abonnement. Er worden 3 abonnementen aangeboden: een maandelijks, jaarlijks of tweejaarlijks abonnement. De prijzen variëren van €2,59 tot €7,99 per maand. Raadpleeg onze uitgebreide review om meer te weten komen over de abonnementen van Trust.Zone.

Ja met Trust.Zone kunt u Netflix kijken zonder geografische blokkades. Dit betekent dat u altijd en overal de verschillende Netflix regios kunt kijken, inclusief de Amerikaanse Netflix. Dit geeft u een veel groter aanbod van series en films. Lees alles over Trust.Zone en Netflix in ons artikel.

Wilt u Trust.Zone gebruiken op uw mobiele telefoon of tablet, dan kunt u de app downloaden in de App Store of Google Play. Beschikt u over een desktop of laptop die u wilt beveiligen, dan kunt u Trust.Zone downloaden via de website van de provider. Meer weten over hoe u Trust.Zone downloadt? Lees dan onze onafhankelijke review.

U kunt gedurende 3 dagen een free trial uitproberen bij Trust.Zone. Dit geeft u een inzicht in de diensten en hoe het werkt. Voor een volledig overzicht van de kosten van abonnementen kijkt u op onze Trust.Zone review.

Ja, Trust.Zone is legaal en u kunt het dan ook gerust gebruiken. Het gebruik van een goede VPN geeft u een beveiligde internetverbinding. Tevens omzeilt het geografische blokkades en kunt u anoniem internetten. Lees alles over de legaliteit van Trust.Zone in ons artikel.


Heeft u een vraag of een mening over het artikel? Deel het met ons!

Uw e-mail adres word niet gepubliceerd. Gemarkeerde velden zijn verplicht* Alle commentaren zullen worden gemoderated

gdpr
Klik op 'accepteren' om onze cookies te accepteren. U leest meer over ons gebruik van cookies op onze Cookiebeleid-page.
Cookie Policy Accepteren