VeePN Logo

VeePN review en ervaringen

Bijgewerkt: 3 augustus 2021
Info
Betaalmethoden
iDeal, PayPal, VISA, Mastercard, bitcoin
ProductenWindows, Mac, iPhone, iPad, Android, Fire Stick & TV, Android TV, Linux, Chrome en Firefox
EducatieOnline
VoorwaardenTot 10 toestellen. Betaling van het abonnement gebeurt vooraf.
Laatste updateLaatste update:
Aanbieding
€1,67/maand
Online
bij 3-jarig abonnement
4
Met VeePN omzeilt u de blokkades van Netflix en kunt u tot 10 toestellen beveiligen. Een goede VPN service aan een zachte prijs.

VeePN review: Veilig, snel en veelzijdig

VeePN is opgericht in 2016 en bevindt zich in Panama. Dit zorgt ervoor dat zij hun diensten mogen aanbieden zonder dat zij gegevens hoeven op te slaan. Zij hebben ruim 150.000 klanten en uit klantonderzoek blijkt dat 95% van deze gebruikers meer dan tevreden zijn over de diensten.

VeePN review: Veilig, snel en veelzijdig

Met VeePN beveiligt u tot 10 toestellen tegelijkertijd

Maar is VeePN betrouwbaar? En zijn zij een goede en veilige VPN? Wij zoeken het voor u uit in deze onafhankelijke review. Ook geven we een antwoord op vragen als: wat kost een abonnement bij VeePN? Hoeveel apparaten kan ik tegelijk beveiligen? En voor wie is de provider het meest geschikt? Een antwoord op deze vragen en nog meer vindt u onze VeePN review.

Onze VeePN ervaringen

Laten we direct stellen dat wij goede VeePN ervaringen hebben opgedaan. Ze hebben een aanbod van meer dan 2500 servers verdeeld over 50 landen. De provider biedt hun diensten aan voor onder andere: iOS, Windows, Mac en Android. En omdat u maar liefst 10 apparaten tegelijk kunt beveiligen is het ideaal voor Smart TV, tablet, computers en telefoon.

VeePN geeft u de kans zonder geografische beperkingen te browsen. Zo kunt u met VeePN bijvoorbeeld Netflix USA kijken, zonder dat u daar een apart abonnement voor hoeft af te sluiten. De prijs-kwaliteitverhouding is zeer goed te noemen. U kunt VeePN al gebruiken vanaf €1,67 per maand.

De voordelen van VeePN
 • 2500 servers
 • iOS, Windows, Mac en Android
 • 10 devices
 • U kunt Netflix ontgrendelen
De nadelen van VeePN
 • Geen

Is VeePN een scam of betrouwbaar?

U hoeft niet bang te zijn voor een VeePN scam. Het is een volkomen betrouwbare provider die hun diensten goed beveiligd aanbiedt. Doordat de provider op Panama gevestigd zit, hoeven zij geen gebruikersgegevens op te slaan. Hierdoor kunt u anoniem op het internet surfen. Er kunnen geen derde partijen meekijken. Zelfs de overheid en uw internetprovider kunnen geen informatie achterhalen, en ook hackers worden buiten de deur gehouden.

De verbinding is beveiligd met AES-256 encryptie. Dit zorgt voor een versleuteling van de verbinding en maakt de verbinding volledig anoniem. Hiernaast hebben ze een Killswitch. Dit zorgt ervoor dat wanneer de VPN verbinding verbroken wordt, uw connectie wordt afgesloten. U loopt dan niet het risico om onbeveiligd te surfen.

VeePN slaat ook de log geschiedenis niet op. U kunt er dus zeker van zijn dat uw hele browsegeschiedenis volledig anoniem blijft.
Overzicht waarom VeePN veilig is:

 • Geen log opslag
 • 256-bit encryptie
 • Kill Switch

Kan ik VeePN legaal gebruiken?

Ja, het gebruik van VeePN is volkomen legaal. De provider bevindt zich in Panama en hoeft zich niet aan de wetten van de EU en de USA te houden betreffende persoonsgegevens opslag. Dit zorgt ervoor dat u anoniem kunt browsen zonder dat andere partijen inzage hebben hierin.

Dit betekent natuurlijk niet dat u met een VPN service illegale activiteiten kunt gaan ontplooien. Met of zonder VPN zijn illegale activiteiten illegaal. Een VPN geeft u geen vrijbrief om alles te doen. U bent dus nog steeds strafbaar.

Dankzij VPN kunt u browsen zonder geografische beperkingen. Dit zorgt ervoor dat u bijvoorbeeld Netflix USA kunt kijken. Maar ook als u reist naar landen met censuur, zorgt een VPN ervoor dat u nog steeds de sociale media kunt bezoeken. Ook al is er een verbod hierop in het land waar u bent.

Wat is legaal?

 • Streamen
 • Geografische blokkades omzeilen
 • Veilig internetten

Wat is illegaal?

 • Het gebruiken van de service in landen waar dit niet is toegestaan
 • Illegale online activiteiten
 

Hoe downloadt u VeePN?

U kunt VeePN erg makkelijk downloaden. Ook als u voor de eerste keer gebruik maakt van een VPN service, kunt u eenvoudig de instructies volgen. Indien u de service op een telefoon of tablet wil downloaden, kunt u dit eenvoudig doen in de Google Play of App store.
Meld u nu aan bij VeePN

 1. Klik op de knop hierboven om de website van VeePN te bezoeken

 2. Ga naar de download pagina van VeePN en kies op welk toestel u de software wilt installeren: Android, Windows, MacOs, iOS, Android TV, Linux, Chrome of Firefox

 3. Installeer de software

 4. Open de app

 5. Koop een abonnement op de website van VeePN

 

VeePN en Netflix

Geografische blokkades worden opgeheven dankzij VeePN. Dit betekent dat ook voor het streamen deze blokkades niet bestaan. U kunt hierdoor Netflix kijken vanaf een andere locatie. Veel mensen kiezen ervoor om Netflix te kijken met een Amerikaans IP adres. Dit omdat de Amerikaanse Netflix veel meer mogelijkheden heeft dan de Nederlandse versie.

Er zijn een groot aantal VPN providers waarmee u geen Netflix kunt kijken. Dit omdat de streaming service ziet dat er gebruik gemaakt wordt van een VPN. Bij VeePN is dit geen probleem. U kunt gewoon Netflix kijken met een IP vanuit de USA. Dit maakt dat VeePN een populaire VPN provider is bij veel streamers.

Meer weten over deze populaire streamingdienst en het gebruik van een VPN? Raadpleeg dan zeker onze Netflix en VPN pagina.

Over VeePN

VeePN werd in 2017 opgericht en is gevestigd in Panama. Dit heeft tot gevolg dat er geen persoonlijke data hoeven te worden opgeslagen van de gebruikers. VeePN wil gebruikers de kans geven anoniem en veilig te kunnen browsen. Ook zorgen ze ervoor dat het internet geen geografische blokkades heeft. Alles is voor iedereen toegankelijk ongeacht waar u woont.

In totaal heeft de provider meer dan 2500 servers verdeeld over 50 landen. Dit zorgt ervoor dat er altijd goede snelle servers voor u beschikbaar zijn. U hoeft niet bang te zijn dat uw snelheid erg zal verminderen wanneer u de VPN aanheeft.

Wanneer u een abonnement afsluit kunt u maximaal 10 devices tegelijk aansluiten. Dit gaat van uw smart tv tot uw tablet en van laptop tot iPhone. U kunt op deze manier uw hele huishouding veilig laten internetten.

 

VeePN wat kost het?

Abonnement
Prijs per maand
Totale prijs
3 jaar
€3,10
€111,82
1 jaar
€5,83
€106,58
1 maand
€10,99
€10,99


Wanneer u een abonnement afsluit krijgt u een 30 dagen niet goed geld-terug-garantie. Kortom bent u niet tevreden over de diensten, dan kunt u binnen een maand cancellen en komen er geen kosten bij. U kunt uit de volgende abonnementen kiezen:

 • Maandabonnement: kiest u ervoor om een abonnement voor slechts één maand te nemen, dan betaalt u €10,99. Dit is natuurlijk niet de goedkoopste optie. Maar het geeft u wel de kans de provider goed uit te proberen voor u een lange termijn verbinding aangaat.
 • Jaarabonnement: kiest u ervoor om direct een abonnement voor een jaar te nemen, dan betaalt u €5,83 per maand. Op jaarbasis is dit €69,99. U bespaart 47% ten opzichte van een maandabonnement. U betaalt het bedrag vooraf ineens.
 • 5-jarig abonnement: gaat u direct een lange-termijn verbinding aan, dan betaalt u voor een 5 jaar abonnement €1.67 per maand. Totaal betaalt u dan €99,99 voor 5 jaar. U betaalt dit vooraf. Met het 5-jarig abonnement bespaart u maar liefst 85% ten opzichte van het maandabonnement.
 

VeePN betaalmethoden

Wanneer u een abonnement afsluit zijn er meerdere mogelijkheden om deze te betalen. VeePN zorgt ervoor dat mensen vanuit de hele wereld op een makkelijke manier kunnen betalen. Wij benoemen hieronder de meest gebruikte methoden voor Nederland:

 • iDeal: de typisch Nederlandse manier van internetbankieren. U kunt veilig met uw eigen bankrekening een betaling doen. De betaling wordt direct ontvangen door de provider.
 • PayPal: met deze internetrekening kunt u ook veilig een betaling doen. U kunt kiezen een tegoed te hebben op uw account of deze te koppelen aan uw bankrekening/creditcard.
 • Creditcard: de provider accepteert Visa, Mastercard of American Express. U betaalt eenvoudig met uw card en de betaling is direct binnen.
 • Cryptocurrency: dit is een manier van betaling die online steeds vaker geaccepteerd wordt. Indien u een crypto rekening heeft kunt u uw VPN ook hiermee betalen.

Wanneer u een betaling doet zijn uw gegevens veilig. Omdat er geen log details zijn, kunnen de gegevens nooit aan u worden gekoppeld. Niemand kan daardoor uw betalingsgegevens achterhalen.

Hoe werkt VeePN?

Hoe werkt VeePN?

Met VeePN beschermt u uw surfgedrag en beveiligt u uw internet

Wanneer u internet gebruikt bent u makkelijk te volgen door derden. Bijvoorbeeld uw internetprovider, de overheid of in het ergste geval een hacker. Dit is een goede reden om te kiezen voor een VPN. Wanneer u gebruikt maakt van een VPN service, wordt uw internet via een versleutelde verbinding beveiligd. Dit zorgt ervoor dat niemand anders uw gegevens kan inzien.

Wanneer u VeePN gebruikt kunt u eenvoudig de app downloaden op uw apparaten. U kunt er ook voor kiezen om uw router te voorzien van een VeePN verbinding. Daarmee is dan automatisch alles, wat aangesloten is, beveiligd. Mocht er iets misgaan met de verbinding dan gaat direct de KillSwitch in werking. Deze verbreekt de connectie zodat u nooit onbeveiligd op het internet zit. VeePN zal ook de connectie direct weer verbinden.

Voor wie is VeePN geschikt?

De groep gebruikers van VeePN is eigenlijk te groot om op te noemen. De service is namelijk voor iedereen geschikt. Het geeft namelijk iedereen de kans om anoniem te browsen, via een beveiligde verbinding. Wanneer u veel gebruik maakt van open Wifi netwerken (bijvoorbeeld in de trein), is VeePN een aanrader. Het beschermt namelijk uw gegevens. Open wifinetwerken zijn nu eenmaal een makkelijke prooi voor hackers.

Reist u veel naar het buitenland voor uw werk, dan is de VPN service ook een plus. Vooral als u reist naar landen waar censuur heerst. U kunt dan middels de VPN nog steeds uw social media gebruiken en nieuwsbronnen raadplegen.

Ook voor fanatieke streamers is VeePN geschikt. Het neemt namelijk de geografische blokkades weg die er zijn. Zo kunt u vanaf uw locatie streamen vanaf waar u dat wilt. Vooral voor diensten zoals Netflix kan dit ideaal zijn. Een andere locatie kan u een veel groter aanbod geven.

VeePN functionaliteit

VeePN heeft verschillende functies die ervoor zorgen dat u de dienst optimaal kunt gebruiken. U heeft een groot scala aan landen waaruit u kunt kiezen om een goede verbinding te maken. En dit duurt maar enkele seconden voor er een goede verbinding is. Wij gaan hieronder verder in op zaken als servers en hoeveel apparaten u kunt aansluiten als u VeePN aanschaft.

 

VeePN servers

VeePN heeft maar liefst 2500 servers verdeeld over 50 locaties. In Europa heeft u toegang tot 1168 servers. In Amerika zijn dit er 1163. De overige servers zijn als volgt verdeeld: Azië-Stille Oceaan 226 servers, Afrika 30 servers en het Midden-Oosten en India 102 servers.

U kunt handmatig een server uitkiezen of u laat het systeem het werk doen. U wordt dan automatisch verbonden met een server.

Maximaal aantal devices voor VeePN

U kunt maximaal 10 apparaten beveiligen met 1 VeePN abonnement. Dit is ruim voldoende voor een volledig huishouden. Denkt u hierbij aan mobiele telefoons, Tablets, Laptops, Desktops en Smart TV’s. Ook kunt u uw router beveiligen met de VPN. Doet u dit, dan zijn direct alle aangesloten apparaten hiermee ook beveiligd. Dit zal echter maar als 1 apparaat gelden van de 10.

 

Voor welke apparaten en besturingssystemen is VeePN geschikt?

VeePN kunt u eenvoudig downloaden op bijna alle apparaten en besturingssystemen. Denkt u aan IOS, Android, Windows of Linux. U vindt op de website van de provider duidelijke instructies, hoe u de app eenvoudig kunt downloaden. Ook voor elk besturingssysteem vindt u een duidelijk overzicht, van hoe u te werk kunt gaan.

VeePN hoe werkt het voor Android?

VeePN hoe werkt het voor Android?

U kunt met VeePN uw Android-toestellen beveiligen

VeePN is makkelijk te downloaden voor uw Android apparaten. U kunt de app gratis downloaden in de Google Play store. Wanneer u VeePN gebruikt op uw Android apparaten, heeft u toegang tot de 2500 VPN servers. U maakt gebruik van de de nieuwste geweldige VPN protocollen, zoals OpenVPN, IKEv2, Smart UDP, en Smart TCP. En natuurlijk is uw beveiliging optimaal.

Mocht er iets gebeuren waardoor de connectie met de VPN server verbroken wordt, dan zal uw connectie direct verbreken. U zult hierdoor nooit onbeveiligd het internet kunnen browsen.

Heeft u een Android toestel en wilt u graag meer informatie over het gebruik van een VPN? Lees dan zeker onze Android VPN pagina.

VeePN hoe werkt het voor iOS?

Gebruikt u Apple producten zoals een iPhone of een iPad? Dan downloadt u eenvoudig en gratis de app in de App store. Ook voor iOS producten zoals Xbox, Playstation of Wii is de app geschikt. Ongeacht welk iOS product u heeft, u zal goed beschermd worden. De VeePN verbinding beschermt niet alleen apparaten, het zorgt er ook voor dat u altijd snel en stabiel internet heeft.

VeePN hoe werkt het voor Windows computer?

U kunt de app eenvoudig downloaden via de homepage van VeePN. Zodra u de app gedownload heeft en het abonnement heeft afgesloten, kunt u veilig internetten. Met één klik op de knop bent u direct verbonden met een van de versleutelde verbindingen. U kiest dan een van de 2500 servers voor optimaal gebruik. Het internet is snel en stabiel en volledig anoniem.

 

VeePN klantenservice

De meeste antwoorden kunt u vinden op de website zelf. Er staan duidelijke instructies online over de meest gestelde vragen. Indien u een medewerker wilt spreken kunt u een e-mail sturen of de live chat contacteren. De klantenservice is 24/7 bereikbaar. Dus ongeacht wanneer u een vraag heeft zal er hulp zijn.

Vooral de live chat werkt erg prettig. U krijgt dan direct een antwoord op uw vragen. Soms duurt het een tijdje voor u een medewerker te spreken krijgt. Zodra u contact heeft, heeft u echter snel een correct antwoord op uw vragen.

VeePN conclusie

Wij hebben VeePN ervaren als een fijne en veilige VPN service. De meer dan 2500 servers gaven ons te allen tijden een stabiele en veilige internet ervaring. Wij konden eenvoudig onze Macbooks, Android telefoons en Smart tv met de VPN beveiligen. Op alle apparaten werkte de provider optimaal. Ondanks dat er een KillSwitch optie is, hebben wij nooit een onderbreking meegemaakt. We hebben te allen tijde een stabiele verbinding gehad.

Wij kozen direct voor een jaarabonnement en werden niet teleurgesteld. Dat we eenvoudig met iDeal konden betalen maakte de ervaring extra goed en eenvoudig. En omdat we alleen een email adres hoefden op te geven voor registratie was onze anonimiteit gegarandeerd.

Als we kijken naar de prijs-kwaliteitverhouding is deze meer dan in orde. We kregen meer voor de prijs dan we verwacht hadden. Voor ons is VeePN dan ook echt een aanrader.

FAQ - veelgestelde vragen

Nee, wanneer u gebruik wilt maken van VeePN als service moet u hiervoor betalen. U kunt de service al gebruiken vanaf €1,67 per maand. Er worden meerdere abonnementen met verschillende prijzen aangeboden. Kijkt u op ons VeePN kostenoverzicht voor het totaalplaatje.

Ja, wanneer u VeePN installeert kunt u zonder geografische beperkingen streamen. Dit betekent dat u naast vele streaming services ook de Amerikaanse Netflix kunt streamen. Dit heeft voor u als voordeel dat u een veel groter aanbod aan films en series krijgt. U vindt een verdere uitleg over Netflix streamen met VeePN in de review.

Bent u op zoek naar een VeePN download, dan kan dit via de App Store of Google Play. Via de site van de VPN provider kunt u ook apps installeren op uw laptop of desktop. Voor meer informatie over VeePN downloads, verwijzen we u graag door naar onze uitgebreide review.

Nee, VeePN biedt geen gratis proefperiode aan. Wel kunt u ervoor kiezen om de dienst aan te schaffen en uit te proberen. U kunt namelijk gebruikmaken van de 30 dagen geld-terug-garantie mocht VeePN u niet bevallen. U heeft dan als het ware een proefperiode van 30 dagen. Meer weten over deze geld-terug-garantie? Lees dan onze VeePN review.

Het gebruik van een VPN service is volkomen legaal. Wanneer u een abonnement afsluit bij VeePN overtreedt u hiermee geen regels. De service zal u helpen uw internet te beschermen en geografische blokkades te omzeilen. Ook geeft het u de kans om anoniem te internetten. Lees meer over het legaal gebruik van de service in ons artikel over VeePN legaal gebruiken.


Heeft u een vraag of een mening over het artikel? Deel het met ons!

Uw e-mail adres word niet gepubliceerd. Gemarkeerde velden zijn verplicht* Alle commentaren zullen worden gemoderated

gdpr
Klik op 'accepteren' om onze cookies te accepteren. U leest meer over ons gebruik van cookies op onze Cookiebeleid-page.
Cookie Policy Accepteren