vyprvpn-logo

VyprVPN review & ervaringen

Bijgewerkt: 15 april 2021
Info
Betaalmethoden
American Express, China Union Pay, Mastercard, PayPal, VISA
ProductenWindows, Mac, iOS, Android, router, QNAP, Blackphone, TV, Anonabox
EducatieOnline op de website
VoorwaardenMaximaal 5 toestellen tegelijk. Betaling van het abonnement dient vooraf te gebeuren
Laatste updateLaatste update:
Aanbieding
€2,50/maand
Online op de website
met een 2-jarig abonnement
5
VyprVPN is een goedkope en goedwerkende VPN service waarmee u tot 5 toestellen tegelijk kunt beschermen. Ook kunt u de blokkades van Netflix opheffen.

VyprVPN review: veilig, snel en veelzijdig

Bent u het beu dat bedrijven uw online activiteiten kunnen volgen? Wilt u veilig kunnen surfen zonder pottenkijkers? Dan is een VPN verbinding iets voor u. Met VyprVPN kunt u uw internetverbinding volledig beveiligen. Zo kan niemand toegang krijgen tot uw online identiteit.

In deze VyprVPN review vertellen we u meer over de veiligheid, features, producten, abonnementen en de klantendienst. Vraagt u zich af of u met VyperVPN Netflix kunt streamen? Lees snel verder om het antwoord te ontdekken op deze vraag.

VyprVPN is een goedkope en goede VPN service

VyprVPN is een goedkope en goede VPN service

Uw online activiteiten verbergen is niet duur. Een abonnement van 2 jaar kost u slechts €2,50 per maand. In ruil hiervoor ontvangt u een goede VPN dienst die 5 apparaten tegelijk beveiligt. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de hoogst mogelijke encryptie.

Met VyprVPN kunt u censuur en beperkingen omzeilen en uw favoriete series streamen. Mocht u niet tevreden zijn, dan kunt u binnen 30 dagen na aankoop uw geld terugeisen.

Onze VyprVPN ervaringen

We hebben erg goede ervaringen opgedaan met VyprVPN. De provider is veilig en betrouwbaar en geeft u de kans om voor slechts €2,50 per maand 5 toestellen te beveiligen.

U kiest uit 700 verschillende servers wereldwijd waarmee u anoniem en veilig surft. Er wordt gebruik gemaakt van de beste protocollen, zoals OpenVPN, L2TP/IPsec, PPTP en Chameleon.

Daarnaast beschikt VyperVPN over een Kill Switch, NAT Firewall en een eigen VyprDNS. U kunt volgende toestellen beschermen: Mac, iOS, Windows, Android, tv, router, QNAP, Blackphone, en Anonabox.

Bovendien kunt u met deze VPN dienst de blokkades van Netflix omzeilen. Zoals u ziet, kent deze VPN veel voordelen. Toch zijn er ook enkele nadelen: iDeal wordt niet aanvaard en het hulpcentrum is niet in het Nederlands beschikbaar.

De voordelen van VyprVPN
 • Meer dan 700 servers in 64 landen
 • Onbeperkte service, NAT Firewall, Kill Switch
 • OpenVPN, L2TP/IPsec, PPTP en Chameleon
 • Tot 5 gelijktijdige verbindingen
 • 30 dagen geld-terug-garantie
 • Netflix kan worden gedeblokkeerd
De nadelen van VyprVPN
 • Hulpcentrum niet in het Nederlands
 • iDeal wordt niet aanvaard

Is VyprVPN een scam of betrouwbaar?

Met NAT Firewall biedt VyprVPN u een extra laag van beveiliging

Met NAT Firewall biedt VyprVPN u een extra laag van beveiliging

Is VyperVPN een betrouwbare VPN dienst? Hoeft u te vrezen voor uw veiligheid als u surft op een van de VyperVPN servers? We kunnen nu al verklappen dat deze VPN provider een betrouwbare provider is.

Ze dragen uw veiligheid hoog in het vaandel en treffen daarvoor verschillende maatregelen. Hieronder gaan we dieper in op wat deze maatregelen zijn.

Ten eerste maakt deze provider gebruik van de beste VPN protocollen. Zo kunt u niet alleen het gewenste niveau van versleuteling kiezen, maar ook de snelheid en encryptie. VyperVPN biedt volgende protocollen aan: OpenVPN, L2TP/IPsec, PPTP en Chameleon.

Ten tweede heeft deze VPN dienst voor een extra laag van beveiliging gezorgd dankzij de NAT firewall. Deze firewall blokkeert ongevraagd binnenkomend verkeer en beschermt alle toestellen die aangesloten zijn op VyprVPN.

Ten derde heeft de VPN service een eigen zero-kennis VyprDNS ontwikkeld. Hiermee wordt de privacy van de gebruiker verhoogd en wordt censuur over de hele wereld omzeild. Bovendien worden geen logboeken bijgehouden. De provider beschikt over eigen DNS servers zodat gebruikers niet kunnen worden afgeluisterd, gelogd of gemanipuleerd.

Zoals u kunt zien, is VyperVPN een veilige provider. Hieronder vatten we kort de redenen waarom samen:

 • OpenVPN, L2TP/IPsec, PPTP en Chameleon
 • Geen logboekbeleid
 • NAT firewall
 • VyperDNS
 • Willekeurig IP-adres
Meld u nu aan bij VyprVPN

Kan ik VyprVPN legaal gebruiken?

Vraagt u zich af of het gebruik van een vpn verbinding legaal is? Dit is afhankelijk van waarvoor u een VPN gebruikt. We leggen u hieronder uit wanneer een vpn toegelaten of verboden is.

Een vpn verbinding is legaal wanneer u uw privacy en online identiteit wilt beschermen. Wilt u er dus voor zorgen dat adverteerders en andere onbekenden uw online activiteiten niet kunnen volgen, dan is dit legaal.

Gebruikt u daarnaast een VPN om veilig te kunnen surfen op een openbaar netwerk? Dan is dit opnieuw toegestaan. Ook als u zich in het buitenland bevindt en bepaalde sites niet kunt raadplegen, mag u een VPN gebruiken om toegang te krijgen tot deze content.

Het gebruik van een VPN is illegaal wanneer u verbinding maakt in een land waar VPN’s verboden zijn. Als u bijvoorbeeld op reis bent in Rusland of China, mag u geen VPN gebruiken. Daarnaast is het verboden om een VPN te gebruiken voor illegale doeleinden.

Hieronder bespreken we nog even kort het verschil tussen legaal en illegaal gebruik van een VPN:

Legaal gebruik VyprVPN
 • Uw privacy en online identiteit beschermen
 • Veilig surfen op een openbaar netwerk
 • Blokkades op sociaal en geografisch beperkte content omzeilen
Illegaal gebruik VyprVPN
 • Een VPN gebruiken voor illegale praktijken
 • Een VPN gebruiken in landen waar dit verboden is
 

Hoe downloadt u VyprVPN?

de abonnementen van VyperVPN

Stap 1: kies uw abonnement

Maak een account aan

Stap 2: maak een account aan

Betaalgegevens invullen

Stap 3: vul uw betaalgegevens in

Doorgaan naar betaling

Stap 4: klik op de blauwe knop om uw betaling uit te voeren

Wilt u graag uw toestel(len) beveiligen met VyprVPN? Dan moet u onderstaande stappen doorlopen:

Meld u nu aan bij VyprVPN
 1. Klik op de knop hierboven om de site van VyprVPN te bezoeken

 2. Klik op “aan de slag” en kies het abonnement waarop u zich wilt abonneren

 3. Kies een abonnement

 4. Maak een account aan

 5. Vul uw betalingsgegevens in en log in

 

VyprVPN en Netflix

VyprVPN omzeilt censuur en beperkingen

U kunt met VyprVPN de blokkades van Netflix omzeilen

Veel mensen kiezen voor een VPN om Netflix te kunnen kijken. Om precies te zijn: om de Amerikaanse of Britse Netflix te kunnen kijken. Dit komt omdat deze catalogussen veel uitgebreider zijn dan de Nederlandse Netflix.

Als u hiervoor een VPN wilt gebruiken, dan hebben we goed nieuws voor u. Het is namelijk mogelijk om met VyprVPN Netflix te kijken. Het enige wat u moet doen is over een Netflix account beschikken (of er een aanmaken) en dan verbinding maken met een server in de VS of het VK.

De laatste jaren is Netflix aan een heuse heksenjacht bezig wat VPN’s betreft. Ze willen namelijk niet dat mensen vanuit het buitenland toegang hebben tot deze content. Dit omwille van licenties. Sommige films of series mogen enkel in de VS worden uitgezonden.

Momenteel is het mogelijk om deze blokkades te omzeilen met VyprVPN. Houd er echter rekening mee dat dit in de toekomst kan veranderen.

Bent u benieuwd waarom Netflix VPN’s blokkeert? Lees dan onze uitgebreide Netflix VPN pagina.

Over VyprVPN

Deze VPN provider maakt deel uit van Golden Frog. Dit bedrijf ontwikkelt software en services waarmee betrouwbaarheid en veiligheid gewaarborgd worden. Ze dragen privacy en beveiliging hoog in het vaandel. Daarnaast willen ze ervoor zorgen dat het internet vrij en open is.

Daarom bieden ze een goede en veilige VPN service aan waarmee u uw privacy kunt beschermen. Zo kunnen adverteerders, overheidsinstanties, uw werkgever of uw internetprovider niet zien wat u online allemaal doet. Al uw activiteiten worden via een versleutelde tunnel verstuurd.

VyperVPN biedt meer dan 700 servers aan in 64 verschillende landen. U kunt eenvoudig verbinding maken met server in een land naar keuze. Zo kunt u geografisch en sociaal beperkte inhoud toch raadplegen. Ook Netflix kijken is mogelijk.

Als u een abonnement neemt, dan kunt u hiermee tegelijkertijd 5 verschillende toestellen beveiligen.
 

VyprVPN wat kost het?

Heeft u besloten een abonnement te nemen, dan kunt u kiezen uit 3 verschillende abonnementen. We hebben ze hieronder voor u verzameld:

Abonnement
Prijs per maand
Totale prijs
2 jaar
€2,50
€60
1 jaar
€3,75
€45
1 maand
€12,95
/


Het eerste abonnement is een abonnement van één maand. Dit kost €12,95 per maand en wordt om de maand in rekening gebracht. Het tweede abonnement is een jaarlijks abonnement dat €3,75 per maand kost. Dit wordt elk jaar gefactureerd. Het laatste abonnement kost €2,50 per maand en is 2 jaar geldig. Dit abonnement wordt om de twee jaar in rekening gebracht.

Al deze abonnementen kunnen worden gebruikt op volgende apparaten: Windows, Mac, iOS, Android, tv, router, QNAP, Blackphone en Anonabox. Bent u toch niet helemaal tevreden van VyprVPN? Dan kunt u gebruikmaken van de 30 dagen geld-terug-garantie.

Is VyprVPN free?

U kunt deze vpn verbinding niet gratis gebruiken. Als u uw toestellen wilt beveiligen met VyprVPN, dan moet u hiervoor betalen. U kunt dan kiezen uit een van de drie abonnementen die we hierboven hebben beschreven.

De provider geeft u wel de kans om de VPN gratis uit te proberen. U kunt namelijk gebruikmaken van de 30 dagen geld-terug-garantie. Als u uw abonnement binnen de 30 dagen opzegt, krijgt u uw geld terug.

Als u op zoek bent naar een gratis versie, dan overweegt u mogelijk een VyprVPN cracked versie te installeren. We raden u aan dit niet te doen. Deze gekraakte versies zijn namelijk niet veilig. Als u zo’n versie installeert, dan loopt u het risico gehackt te worden.

Om helemaal op veilig te spelen, raden we u aan een abonnement te nemen. Het abonnement van 2 jaar kost slechts €2,50 per maand en beschermt u tegen mensen met slechte bedoelingen.
 

Betaalmethoden

Lijkt VyprVPN iets voor u en wilt u een abonnement nemen? Dan kunt u kiezen uit een van volgende betaalmethoden om dit te bekostigen:

 • Visa of Mastercard
 • American Express
 • Discover
 • Union Pay
 • PayPal

Net zoals bij de meeste VPN providers, wordt iDeal niet aanvaard. Gelukkig kunt u wel betalen met courante betaalmethoden als VISA, Mastercard en PayPal.

Wilt u graag een VPN aankopen met iDeal? Dan is AirVPN misschien iets voor u. Deze goede en goedkope VPN aanvaardt namelijk wel iDeal. Lees onze uitgebreide review over deze VPN provider voor meer informatie.

Hoe werkt VyprVPN?

Een VPN verbinding zorgt ervoor dat al uw internetverkeer via een versleutelde tunnel wordt gestuurd. VyprVPN kent u een nieuw IP-adres toe zodat niemand uw fysieke locatie kan ontdekken.

Bovendien wordt gebruik gemaakt van de beste protocollen en een NAT firewall zodat ongevraagd binnenkomend verkeer wordt geblokkeerd. Zo moet u niet bang zijn dat uw toestel wordt gehackt of dieven uw persoonlijke gegevens kunnen stelen.

Wilt u deze VPN gebruiken? Het enige wat u moet doen is een abonnement kiezen en een account aanmaken. Daarna gaat u op zoek naar een VyprVPN download en maakt u verbinding met een van de servers. Uw toestel is dan binnen enkele seconden helemaal beveiligd.

Voor wie is VyprVPN geschikt?

Een vpn verbinding kan voor veel mensen interessant zijn.

Als u bijvoorbeeld vaak reist naar een land waar bepaalde sociale netwerken geblokkeerd zijn, dan kunt u toch toegang krijgen d.m.v. een VPN. Ook als u het aanbod van de Nederlandse Netflix maar wat magertjes vindt, kan een VPN handig zijn.

Mensen die vaak verbinding maken met openbare netwerken, kunnen ook baat hebben bij een VPN. Deze netwerken zijn vaak het doelwit van hackers. Daarom raden we u aan enkel op een openbaar netwerk te surfen met een vpn verbinding.

Tegenwoordig komt onze online privacy steeds meer in het gedrang. Adverteerders en bedrijven volgen uw online activiteiten zonder dat u het weet. Wilt u uw privacy terug in eigen handen nemen? Met een VPN is dit mogelijk.

VyprVPN functionaliteit

Deze provider beschikt over heel wat geavanceerde features die ervoor zorgen dat u helemaal beschermd kunt surfen. Hiervoor maakt u verbinding met één van de 700+ servers in 64 landen. We vertellen u hieronder meer over de VyprVPN servers en het maximaal aantal apparaten dat u kunt beveiligen met één account.
 

VyprVPN servers

Locaties van de vyprvpn servers op wereldkaart

VyprVPN beschikt over meer dan 700 servers wereldwijd

VyprVPN beschikt over meer dan 700 servers wereldwijd. Om veilig te kunnen surfen, maakt u gewoon verbinding met een van deze servers. Ze bevinden zich in Europa, Noord-Amerika, Midden-Amerika, Zuid-Amerika, Azië, Oceanië, Afrika en het Midden-Oosten. Ze bieden ook servers in Nederland aan.

Zo kunt u verbinding maken met een server in Amsterdam als u zich in het buitenland bevindt en Nederlandse content wilt kunnen raadplegen. U kunt met volgende toestellen verbinding maken met de servers: Mac, Windows, iOS, Android, tv, routers, QNAP, Blackphone en Anonabox.

Maximaal aantal devices voor VyprVPN

Als u een account aanmaakt bij deze provider, dan kunt u tot 5 toestellen beveiligen. Wilt u meer apparaten kunnen beveiligen, dan moet u een nieuw abonnement nemen en een nieuwe account aanmaken.
 

Voor welke apparaten en besturingssystemen is VyprVPN geschikt?

De verschillende VyprVPN apps

VyprVPN is compatibel met bovenstaande toestellen

Deze VPN provider is compatibel met volgende toestellen: iOS, Android, Mac, Windows, tv, routers, QNAP, Blackphone en Anonabox. Daarnaast worden volgende platforms ondersteund: DD-WRT, OpenWRT, AsusWRT, Boxee, Synology NAS, Blackberry.

Hieronder vertellen we u meer over de compatibiliteit met Android, iOS en Windows.

VyprVPN hoe werkt het voor Android?

Met de VyprVPN Android app kunt u met één klik verbinding maken met een van de servers. U kunt daarnaast selecteren welke toestellen automatisch de VPN gebruiken en welke niet. Ook kunt u automatisch verbinding maken met de snelste server.

De Android app ondersteunt OpenVPN (160-bit en 256-bit en Chameleon) en biedt VyprDNS aan. Uw verbinding blijft altijd beschermd en uw gegevens, locatie, communicatie en activiteiten blijven privé. Daarnaast worden geen logs bijgehouden.

De app heeft een gemiddelde score van 4,0 op 5 in Google Play. Deze score werd berekend op basis van 48.305 beoordelingen. De app neemt 36 mb in beslag en vereist Android 5.0 of hoger.

Wilt u meer informatie over het gebruik van een VPN op uw Android-toestel? Dan verwijzen we u door naar onze Android VPN pagina.

VyprVPN hoe werkt het voor iOS?

VyprVPN app voor iOS

U kunt de VyprVPN app downloaden op uw iPhone, iPad of iPod Touch

Wilt u uw iPhone, iPad of iPod Touch beschermen, dan kunt u de app gratis downloaden in de App Store. Deze app is speciaal ontwikkeld zodat u geen instellingen hoeft te configureren. U heeft slechts één VPN-profiel nodig gedurende de installatie.

U kunt automatisch verbinding maken met de snelste server. Ook kunt u de pingtest doen om de verschillende snelheden te bekijken. De iOS app ondersteunt IPsec/IKEv2 en biedt VyprDNS aan.

Meer dan 7000 mensen hebben de VyprVPN iOS app beoordeeld in de App Store. De app heeft een mooie gemiddelde score van 4,5 op 5. U heeft iOS 10.0 of later nodig om de app te kunnen downloaden. De app neemt 112 mb in beslag en wordt aangeboden in het Nederlands.

Op zoek naar meer info over hoe u een VPN gebruikt op uw Appletoestel? Lees dan zeker onze Mac VPN gids.

VyprVPN hoe werkt het op uw windows computer?

VyprVPN kan ook worden geïnstalleerd op uw Windows computer. Dit doet u door een abonnement te kiezen, een account aan te maken en het bestand op de website te downloaden.

Deze VPN dienst biedt een Kill Switch aan op Windows. Dit blokkeert automatisch alle internetverkeer als de vpn verbinding onderbroken wordt. Ook biedt het Chameleon technologie: u omzeilt VPN-blokkeringen en surft zonder problemen.

Daarnaast kunt u verbinding maken met de snelste server of kunt u de pingtest doen. Volgende protocollen worden ondersteund: PPTP, L2TP/IPsec, OpenVPN en Chameleon. Ook biedt de Windows app VyprDNS aan.

Om deze app te kunnen downloaden op uw computer, moet u over Windows Vista of hoger beschikken.
 

Klantenservice bij VyprVPN

Mocht u een vraag hebben, dan kunt u bij de klantendienst van VyprVPN terecht. Dit kan op verschillende manieren. Zo kunt u de klantenservice contacteren via de live chat of via het contactformulier. De klantendienst staat 24/7 het hele jaar door voor u klaar.

Daarnaast kunt u het hulpcentrum raadplegen. Hier vindt u een antwoord op vragen over o.a. account management, technische problemen en de meest gestelde vragen. VyprVPN biedt ook een forum aan waar u een vraag kunt stellen aan de community. Mogelijk kunnen zij u ook verder helpen. Let wel op: het hulpcentrum en het forum zijn enkel in het Engels beschikbaar.

VyprVPN conclusie

We kunnen concluderen dat VyprVPN een veilige VPN is. Deze provider vindt uw veiligheid en privacy erg belangrijk. Daarom zorgen ze ervoor dat u zo veilig mogelijk kunt surfen op het web zonder dat u gevolgd wordt door adverteerders of hackers. Hiervoor wordt gebruikgemaakt van de beste protocollen, NAT firewall en VyprDNS.

De apps zijn erg gebruiksvriendelijk en kunnen, na betaling van het abonnement, gratis worden gedownload. U maakt binnen een handomdraai verbinding met een van de 700 servers. U kunt de apps downloaden op veel verschillende toestellen en u kunt tot 5 apparaten tegelijk beveiligen. Ook beschikt VyprVPN over een goede klantenservice die 24/7/365 voor u klaarstaat.

Bovendien kunt u met deze provider de blokkades van Netflix omzeilen. Ook andere geografische en sociale blokkades kunnen worden opgeheven. Het mag duidelijk zijn dat VyprVPN een goede en betrouwbare provider is. De kers op de taart? Voor een abonnement van 2 jaar betaalt u slechts €2,50 per maand.

FAQ - veelgestelde vragen

Nee, om deze vpn verbinding te kunnen downloaden en gebruiken moet u een betalend abonnement nemen. Voor een overzicht van de verschillende abonnementen, raden we u aan onze VyprVPN review te lezen. U kunt de vpn wel gratis uitproberen dankzij de 30 dagen geld-terug-garantie.

Ja, het lukt VyprVPN om de blokkades van Netflix te omzeilen. Als u dus de catalogus van een ander land wilt raadplegen, dan is dit mogelijk. Meer weten over VyprVPN en Netflix? Lees dan zeker onze uitgebreide review.

Ja, u kunt 30 dagen lang VyprVPN uitproberen. Als u binnen deze periode niet tevreden bent, kunt u uw geld terugeisen. Dit is een van de vele voordelen van deze VPN provider. Benieuwd naar de andere voordelen? Lees dan zeker onze uitgebreide VyprVPN review.

Als u uw telefoon of tablet wilt beveiligen, dan kunt u de VyprVPN app downloaden in de App Store of via Google Play. Wilt u uw laptop of desktop beschermen, dan vindt u een download op de website van VyprVPN. Meer weten over hoe u VyprVPN downloadt? Lees dan zeker onze review.

Nee, helaas wordt iDeal nog niet aanvaard als betaalmethode. U kunt wel betalen met creditcard of PayPal. Voor een overzicht van de betaalmethoden die worden aanvaard, raden we u aan onze review te raadplegen.


Heeft u een vraag of een mening over het artikel? Deel het met ons!

Uw e-mail adres word niet gepubliceerd. Gemarkeerde velden zijn verplicht* Alle commentaren zullen worden gemoderated

gdpr
Klik op 'accepteren' om onze cookies te accepteren. U leest meer over ons gebruik van cookies op onze Cookiebeleid-page.
Cookie Policy Accepteren