zoogvpn-logo

ZoogVPN review & ervaringen

Bijgewerkt: 12 april 2021
Info
Betaalmethoden
PayPal, Mastercard, VISA, bitcoin, American Express
ProductenMacOS, Windows, iOS, Android, Ubuntu, Fire TV, Blackberry, Android TV, Netflix
EducatieOp de website
VoorwaardenOngelimiteerd aantal toestellen. Betaling van het abonnement gebeurt vooraf.
Laatste updateLaatste update:
Aanbieding
€1,75/maand
Op de website
met een 2-jarig abonnement
5
ZoogVPN is een goede VPN dienst die u op een ongelimiteerd aantal devices tegelijk kunt gebruiken. Bovendien kunt u de blokkades van streaming services als Netflix omzeilen.

ZoogVPN review: veilig, snel en veelzijdig

ZoogVPN werd al in 2013 opgericht. De oprichters wilden iets doen aan de internetcensuur en de internetgebruiker de kans geven om vrij en anoniem te surfen op het web. Daarnaast wilden ze een eenvoudig product aanbieden dat te allen tijde beschikbaar is. Bovendien doen ze er alles aan om hun product continu te innoveren en verbeteren.

zoogvpn-review-en-ervaringen

Met het betalend abonnement van ZoogVPN kunt u een ongelimiteerd aantal toestellen beschermen

Met Zoog VPN kunt u al uw toestellen volledig beveiligen. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van militaire encryptie. Gebruikers kunnen verbinding maken met meer dan 1000 nieuwe IP-adressen in 27 verschillende landen. Deze IP-adressen zorgen ervoor dat uw echt adres verborgen wordt en dat u anoniem kunt surfen. Deze provider maakt gebruik van veilige protocollen als Open VPN, L2TP/IPsec, PPTP en IKEv2.

U kunt kiezen uit 4 ZoogVPN abonnementen waarmee u volgende toestellen kunt beveiligen: MacOS, Windows, iOS, Android, Ubuntu, AndroidTV, FireTV en Blackberry. Bent u benieuwd naar wat deze VPN provider allemaal te bieden heeft? Lees dan zeker deze ZoogVPN review want wij zullen het hebben over de functionaliteit, veiligheid, klantenservice en nog veel meer. Ook zullen we een antwoord geven op volgende vraag: “Kunt u met ZoogVPN Netflix kijken?”.

Onze ZoogVPN ervaringen

We hebben heel degelijke ZoogVPN ervaringen. Met een ZoogVPN abonnement kunt u een ongelimiteerd aantal toestellen, in uw bhuishouden, tegelijkertijd beschermen met militaire encryptie. U kunt kiezen uit 1000 verschillende IP-adres in 27 landen. U kunt volgende toestellen beschermen: Windows, MacOS, Ubuntu, Android, iOS, AndroidTV, FireTV en Blackberry. Er worden 4 abonnementen aangeboden en u kunt genieten van een 7 dagen geld-terug-garantie. Wel vinden we het jammer dat u niet met iDeal kunt betalen en dat de site en klantendienst niet in het Nederlands worden aangeboden.

De voordelen van ZoogVPN
 • Met ZoogVPN Netflix en andere streaming-sites kijken is mogelijk
 • Concurrerende prijzen
 • iOS, Android, Mac, Windows, Ubuntu, FireTV, AndroidTV en Blackberry
 • Ongelimiteerd aantal toestellen beveiligen tegelijk in uw huishouden
 • 7 dagen geld-terug-garantie
 • 1000+ servers in 27 landen
De nadelen van ZoogVPN
 • Site en klantendienst niet in het Nederlands beschikbaar
 • Geen iDeal

Is ZoogVPN een scam of betrouwbaar?

is-zoogvpn-een-scam-of-betrouwbaar

ZoogVPN maakt gebruik van veilige protocollen

Vooraleer u overgaat tot het aanschaffen van een abonnement, wilt u zeker weten of deze provider veilig is. We verklappen al meteen dat u zich geen vragen hoeft te stellen bij de betrouwbaarheid en veiligheid van deze VPN dienst. Hieronder zullen we enkel voorbeelden geven waarom ZoogVPN veilig is.

Maakt u gebruik van deze VPN provider, dan kan niemand uw identiteit, locatie of IP-adres achterhalen. Zo kunnen internetproviders, hackers, identiteitsdieven en andere mensen met slechte bedoelingen uw online activiteiten niet langer volgen. Hiervoor maakt Zoog VPN gebruik van AES-256 encryptie.

Daarnaast worden de beste VPN protocollen aangeboden: OPENVPN UDP 1194/TCP 443, L2TP/IPsec, PPTP en IKEv2. Ook wordt Socks5proxy aangeboden en worden eigen DNS servers gebruikt.
Deze provider draagt uw privacy hoog in het vaandel en houdt daarom geen logboeken bij.

Bovendien ontvangt u een nieuw en anoniem IP-adres telkens u verbinding maakt met een van de servers. Zo houdt u uw echt IP-adres verborgen. Ook kunt u een ongelimiteerd aantal keer veranderen van server.

Hieronder vatten we nog even kort samen wat deze provider veilig maakt:

 • 256-bit AES-codering van militaire kwaliteit
 • Anonieme IP-adressen
 • Veilige protocollen
 • Geen logboeken
 • Ongelimiteerd aantal keer veranderen van server
Meld u nu aan bij ZoogVPN

Kan ik ZoogVPN legaal gebruiken?

Is het gebruik van een VPN verbinding verboden of mag u een VPN zonder problemen gebruiken? Dit hangt af van waarvoor u de VPN gebruikt en het land van waaruit u verbinding maakt.

Maakt u bijvoorbeeld verbinding uit een land waar VPN verbindingen bij wet verboden zijn, dan is dit illegaal. Het kan dus zeker nuttig zijn om dit even te controleren vooraleer u verbinding maakt. Daarnaast spreekt het voor zich dat u de verbinding niet mag gebruiken voor criminele activiteiten.

Wanneer is het gebruik van een VPN dan wel legaal? Als u bijvoorbeeld uw privacy wilt beschermen. Bedrijven en adverteerders weten steeds meer over ons. Onze sociale media staan bol van de persoonlijke advertenties. Met een VPN kunt u ervoor zorgen dat bedrijven niet langer op de hoogte zijn van uw surfgedrag.

Ook als u zich regelmatig in het buitenland bevindt en bepaalde Nederlandse sites niet kunt raadplegen, is een VPN legaal. Sommige landen blokkeren ook sociale netwerken of streamingsites. Met een VPN kunt u dergelijke blokkades opheffen.

Mocht u bovendien vaak surfen op openbare wifinetwerken, dan is het gebruik van een VPN een goed idee. Deze netwerken zijn namelijk onbeveiligd. Dit betekent dat hackers vrij spel krijgen. Om hackers buiten te houden, raden we aan gebruik te maken van een VPN.

Hieronder sommen we even kort het legaal en illegaal gebruik van een VPN op:

Legaal gebruik ZoogVPN
 • Gebruiken in landen waar VPN’s legaal zijn
 • Veilig op openbare wifinetwerken surfen
 • Communiceren met vrienden en familie in het buitenland
 • Toegang krijgen tot inhoud onderworpen aan geografische beperking
 • Uw privacy beschermen
Illegaal gebruik ZoogVPN
 • Inloggen in landen waar VPN’s verboden zijn (China, Turkije, Irak)
 • Een illegale activiteit uitvoeren
 

Hoe downloadt u ZoogVPN?

Om te kunnen gebruikmaken van alles wat deze provider te bieden heeft, moet u een abonnement aanschaffen. Daarna downloadt u de betreffende app. Hieronder overlopen we stapsgewijs hoe u dit doet:

Meld u nu aan bij ZoogVPN
 1. Klik op de knop hierboven om de website van Zoog VPN te bezoeken

 2. Klik op knop “pricing” en kies een abonnement

 3. Download de app naar keuze: Windows, macOS, iOS, Android, Ubuntu, FireTV, AndroidTV of Blackberry

 4. Log in en gebruik op tot 5 toestellen tegelijkertijd

 

ZoogVPN en Netflix

zoogvpn-en-netflix

U kunt met ZoogVPN Netflix kijken

Netflix is voor veel mensen een reden om een VPN aan te schaffen. Deze streamingdienst beschikt namelijk over verschillende catalogussen afhankelijk van het land waarin u zich bevindt. Zo is de Amerikaanse of Britse catalogus veel uitgebreider dan de Nederlandse. Netflix heeft het jammer genoeg niet zo op VPN verbindingen en probeert ze daarom te blokkeren. Toch kunt u met ZoogVPN Netflix raadplegen want deze provider omzeilt deze blokkades probleemloos.

Abonneert u zich op de diensten van Zoog VPN, dan kunt u Netflix USA of UK raadplegen en uw favoriete series of films streamen.

Voor meer informatie over Netflix kijken met een VPN, verwijzen we u graag door naar onze uitgebreide VPN Netflix gids.

Over ZoogVPN

Met een VPN verbinding als die van ZoogVPN kunt u uw toestellen 100% beschermen. Hiervoor maakt de provider gebruik van AES-256 militaire encryptie. U wordt ook een nieuw IP-adres toegekend om uw anonimiteit te waarborgen. Dit zorgt er ook voor dat uw privacy niet geschonden wordt en dat pottenkijkers uw online activiteiten of identiteit niet kunnen inkijken.

U kunt kiezen uit meer dan 1000 nieuwe IP-adressen in 27 verschillende landen. Deze IP-adressen bevinden zich op 50 verschillende locaties in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Azië, Oceanië, het Midden-Oosten en Afrika. Wilt u m.bv. ZoogVPN Netflix kijken? Dit kan zonder problemen.

Er worden 4 abonnementen aangeboden waarmee u alle apparaten in uw huishouden kunt beschermen. U kunt apps of programma’s downloaden voor volgende apparaten: iOS, Android, MacOS, Windows, Ubuntu, FireTV, AndroidTV en Blackberry.
 

ZoogVPN wat kost het?

Om uw toestellen te beveiligen met deze provider, moet u een abonnement nemen. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende ZoogVPN abonnementen:

Abonnement
Prijs per maand
Totale prijs
Gratis
/
/
1 maand
€7,99
€106,58
1 jaar
€2,49
€29,99
2 jaar
€1,75
€41,99


Er worden 4 verschillende abonnementen aangeboden. Het eerste abonnement is een gratis abonnement waarmee u 1 toestel kunt beveiligen. Aangezien het gratis is, zijn de functies beperkt. Zo kunt u kiezen uit slechts 3 VPN locaties, en ontvangt u 2 GB bandbreedte. Ook wordt beperkte P2P aangeboden en wordt gebruik gemaakt van 128-bit encryptie i.p.v. 256-encryptie. Ook de protocollen en de inhoud die u kunt raadplegen zijn beperkt.

De andere drie abonnementen zijn betalend. Zo is er een maandelijks abonnement van €7,99 per maand en een jaarlijks abonnement van €2,49 per maand. U betaalt €29,99 per jaar. Het meest voordelige abonnement is dat van 2 jaar. U betaalt €1,75 per maand of €41,99 per twee jaar.

Deze provider geeft u de kans de diensten een week lang uit te testen. Er wordt namelijk een 7 dagen geld-terug-garantie aangeboden. Mocht u niet tevreden zijn, dan kunt u uw abonnement binnen deze termijn opzeggen.

Is ZoogVPN gratis?

Zoog VPN geeft u de kans om uw toestel gratis te beveiligen. Er wordt namelijk een gratis maandelijks abonnement aangeboden. Zoals hierboven al aangehaald, zijn de mogelijkheden echter beperkt. Dit gratis abonnement kan op slechts 1 toestel worden gebruikt en heeft een gelimiteerde bandbreedte van 2 GB. Ook heeft u slechts beperkte toegang tot bepaalde sites en protocollen. Om ten volle te kunnen genieten van het aanbod van deze provider, raden we aan een betalend abonnement te kiezen.
 

Betaalmethoden

Zo’n betalend abonnement kan bekostigd worden met verschillende betaalmethoden. Zo kunt u kiezen uit één van volgende methoden:

 • Visa, Mastercard, Amex, JCB, UnionPay
 • Cryptocurrency (Bitcoin)
 • PayPal
 • Paymentwall

Dit betekent dat iDeal momenteel niet wordt aanvaard. Hopelijk komt hier in de toekomst verandering in. Met iDeal betalen is namelijk een stuk gemakkelijker.

Hoe werkt ZoogVPN?

Met behulp van militaire encryptie wordt uw internetverkeer via een gecodeerde tunnel verstuurd. Dit zorgt ervoor dat onbekenden geen toegang hebben tot uw gegevens of online activiteit. Zo blijft u buiten schot van adverteerders, overheidsinstanties, hackers of uw werkgever. Ook wordt uw anonimiteit gewaarborgd dankzij een nieuw IP-adres. Daarnaast worden geen logboeken bijgehouden.

Wilt u deze VPN ten volle kunnen gebruiken, dan moet u een abonnement kopen. U kunt kiezen uit 3 abonnementen. Nadat u er een gekozen heeft, kunt u inloggen op uw ZoogVPN account en onmiddellijk verbinding maken met een van de servers. Binnen enkele seconden is uw toestel helemaal beveiligd.

Voor wie is ZoogVPN geschikt?

Veel mensen kunnen baat hebben bij het gebruik van een VPN verbinding. Dergelijke verbinding zorgt er namelijk voor dat uw internetverkeer geheim wordt gehouden. Dit betekent dat bedrijven en adverteerders uw online activiteit niet meer kunnen volgen. Zo ontvangt u niet langer gepersonaliseerde reclame op uw sociale media. Daarnaast kunnen uw werkgever, de overheid en uw internetprovider uw surfgedrag niet volgen. Een VPN is dus de ideale oplossing als u meer controle wilt over uw privacy.

Ook voor mensen die vaak naar landen reizen waar sociale of geografische blokkades van kracht zijn kan een VPN nuttig zijn. Met een VPN kunt u deze blokkades namelijk probleemloos omzeilen. Netflix is hier een goed voorbeeld van. Maar ook uw sociale media kunnen in bepaalde landen geblokkeerd zijn. Een VPN zorgt ervoor dat u de sociale media opnieuw kunt raadplegen.

Een laatste voordeel van VPN is dat het uw computer beschermt tegen hackers. Dit komt voornamelijk voor wanneer u vaak verbinding maakt met een openbaar wifinetwerk. Deze netwerken zijn namelijk niet beveiligd. Wilt u dus meer controle over uw toestel, maak dan zeker gebruik van een VPN verbinding.

ZoogVPN functionaliteit

Deze VPN provider beschikt over heel wat verschillende functies waardoor u veilig kunt surfen op het internet. Zo wordt gebruik gemaakt van militaire versleuteling en de beste protocollen. Daarnaast beschikt deze VPN dienst over meer dan 1000 IP adressen in 27 verschillende landen. Hieronder zullen we meer uitleg geven over deze servers. Daarnaast zullen het ook hebben over het maximaal aantal toestellen dat u met een Zoog VPN account kunt beschermen.
 

ZoogVPN servers

zoogvpn-servers

De ZoogVPN servers bevinden zich in 27 verschillende landen

Abonneert u zich voor de diensten van deze provider dan kunt u kiezen uit heel wat verschillende servers en IP-adressen. Zo kunt u verbinding maken met maar liefst 1000 IP-adressen in 27 verschillende landen. Deze IP-adressen bevinden zich op 50 verschillende locaties in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Azië, Oceanië, het Midden-Oosten en Afrika. Ook kunt u verbinding maken met drie verschillende Nederlandse servers. Dit is ideaal als u op vakantie bent en u Nederlandse content wilt raadplegen of streamen.

Maximaal aantal devices voor ZoogVPN

Het maximaal aantal devices dat u met ZoogVPN kunt gebruiken hangt af van het abonnement dat u heeft gekozen. Met het gratis abonnement kunt u slechts 1 toestel beveiligen. Kiest u voor een betalend abonnement, dan kunt u al uw toestellen tegelijk beveiligen.
 

Voor welke apparaten en besturingssystemen is ZoogVPN geschikt?

voor-welke-apparaten-en-besturingssystemen-is-zoogvpn-geschikt

ZoogVPN is compatibel met deze apparaten en besturingssystemen

U kunt deze VPN dienst op heel wat verschillende toestellen gebruiken. Zo zijn er apps beschikbaar voor: iOS, Android, Windows, MacOS, Ubuntu, FireTV, AmazonTV en Blackberry. Er worden geen extensies aangeboden en er is ook geen ZoogVPN Linux app beschikbaar.

ZoogVPN hoe werkt het voor Android?

Beschikt u over een Android toestel? Dan kunt u de ZoogVPN Android app downloaden. Deze app kent heel wat voordelen. Zo wordt er onmiddellijk verbinding gemaakt met een van de servers bij het openen van de app. Uw IP-adres wordt beschermd tegen lekken. Daarnaast wordt automatisch verbinding gemaakt met de beste en snelste VPN server. U kunt kiezen uit TCP of UDP OpenVPN protocollen of u kunt de app automatisch de beste optie voor uw VPN verbinding laten kiezen.

In Google Play heeft de app een gemiddelde score van 4,1 op 5. U heeft minstens Android 4.0.3 nodig om de app te kunnen gebruiken. De grootte varieert van toestel tot toestel.

Wilt u meer te weten komen over het gebruik van een VPN op uw Android toestel? Neem dan een kijkje op onze uitgebreide VPN Android pagina.

ZoogVPN hoe werkt het voor iOS?

Mocht u niet over een Android toestel beschikken, maar wel over een iPhone, iPad of iPod Touch, dan kunt u opnieuw een ZoogVPN app downloaden. Deze app maakt ook automatisch verbinding telkens u hem opent. Uw IP-adres blijft beschermd tegen lekken en het nieuwe IKEv2 Protocol wordt aangeboden. Uw inloggegevens worden automatisch opgeslagen en u maakt automatisch verbinding met de beste VPN verbinding.

De app heeft een gemiddelde beoordeling van 4,5 op 5 in de App Store. Om de app te kunnen downloaden moet u over iOS 9.3 of later beschikken. De app neemt 23,4 MB In beslag. De app is enkel beschikbaar in het Engels.

Als u meer wilt weten over het gebruik van een VPN op een Apple toestel, lees dan zeker onze VPN Mac handleiding.

ZoogVPN hoe werkt het op uw windows computer?

zoogvpn-hoe-werkt-het-op-uw-windows-computer

ZoogVPN kan gebruikt worden op Windows 7, 8 en 10

De ZoogVPN Windows app is beschikbaar voor Vista, Windows 7, 8 en 10. Deze app kent heel wat voordelen. Zo maakt u automatisch verbinding met de snelste VPN server en kunt u met één klik verbinding maken. Mocht de verbinding onderbroken worden, dan wordt er automatisch opnieuw verbinding gemaakt. De app maakt gebruik van het nieuwe IKEv2 protocol en beschermt uw IP-adres tegen lekken. U bent ook beschermd tegen DNS-lekken. Daarnaast beschikt deze app over een Kill Switch en worden uw inloggegevens bewaard.

U kunt de Windows app downloaden op de website van Zoog VPN. Vooraleer u dit kunt doen, moet u wel eerst een abonnement nemen.
 

Klantenservice bij ZoogVPN

Deze provider beschikt over een educatiecentrum en een FAQ. In het educatiecentrum vindt u meer informatie over wat een VPN juist is, hoe u Netflix deblokkeert, en nog veel meer. Ook worden er installatiewizards aangeboden. Mocht u problemen hebben met het installeren, kunt u deze handleidingen raadplegen voor meer informatie. In de FAQ vindt u antwoorden op vragen over ZoogVPN, hoe het werkt, hoe u gebruikmaakt van de diensten van ZoogVPN en abonnementen en betalingen.

Mocht u toch meer hulp nodig hebben, dan staat de klantendienst voor u klaar. U kunt hen bereiken via live chat of het formulier op de contactpagina. Let wel op: u kunt de klantenservice niet in het Nederlands bereiken.

ZoogVPN conclusie

Op basis van onze bevindingen in deze ZoogVPN review, kunnen we zeggen dat het een betrouwbare provider is. Er wordt gebruik gemaakt van militaire encryptie, de beste protocollen en u ontvangt een nieuw IP-adres. Uw privacy is van heel groot belang bij deze provider.

Met ZoogVPN Netflix kijken is zeker mogelijk. De VPN omzeilt namelijk sociale en geografisch geblokkeerde inhoud. U kunt de VPN verbinding downloaden op verschillende toestellen: iOS, Android, Windows, Ubuntu, MacOs, FireTV, AndroidTV en Blackberry.

Wanneer u een abonnement afsluit kunt u al uw toestellen tegelijk beveiligen met de ZoogVPN diensten. U heeft dus nooit meer een andere provider nodig.

U kunt kiezen uit 1000 nieuwe IP-adressen in 27 verschillende landen. Mocht u ergens problemen mee ervaren dan kunt u de FAQ raadplegen of de klantendienst contacteren via live chat of het contactformulier.

Er worden 4 abonnementen aangeboden: 1 gratis en 3 betalende. U geniet van een 7 dagen geld-terug-garantie. Deze provider biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding aan. Het enige wat we missen is iDeal en een Nederlandstalige site en klantendienst.

FAQ - veelgestelde vragen

Ja, u kunt gratis gebruikmaken van de diensten van ZoogVPN. U moet er dan wel rekening mee houden dat u een beperkte service ontvangt. Zo kunt u slechts 1 toestel beveiligen en ontvangt u beperkte bandbreedte (2 GB). Er gelden nog andere beperkingen. Mocht u ten volle willen kunnen genieten van de diensten van ZoogVPN, raden we aan een betalend abonnement te nemen.

Dit hangt af van het soort abonnement dat u neemt. Er bestaan 3 betalende abonnementen. Het goedkoopste abonnement is een 2-jarig abonnement dat €1,75 per maand kost. Kiest u voor een kortere tijdsperiode, dan betaalt u meer. Lees meer over de betalende abonnementen van ZoogVPN in onze review.

Ja, u kunt met ZoogVPN Netflix raadplegen. Deze provider weet de vele blokkades opgezet door Netflix te omzeilen.  Hierdoor heeft u toegang tot de Amerikaanse Netflix. Hier vindt u een veel groter aanbod van films en series dan in Nederland.

Ja. De provider geeft u de kans om hun diensten 7 dagen lang uit te testen. Mocht u niet tevreden zijn, dan kunt u uw geld terugeisen. Ook kunt u ervoor kiezen om de VPN gratis uit te proberen met het gratis abonnement. Voor meer info over hoe gratis ZoogVPN werkt kijkt u in onze review.

U kunt deze VPN provider gebruiken op heel wat verschillende toestellen. Denk aan smartphones en tablets (iOS, Android en Blackberry), laptop en desktop (Windows, Mac en Ubuntu). Daarnaast kunt u ZoogVPN gebruiken op verschillende digitalemediaontvangers. Lees onze ZoogVPN review voor meer info over de apparaten die u kunt beveiligen.


Heeft u een vraag of een mening over het artikel? Deel het met ons!

Uw e-mail adres word niet gepubliceerd. Gemarkeerde velden zijn verplicht* Alle commentaren zullen worden gemoderated

gdpr
Klik op 'accepteren' om onze cookies te accepteren. U leest meer over ons gebruik van cookies op onze Cookiebeleid-page.
Cookie Policy Accepteren