Skip to main content

Netflix VPN

Heeft u de Nederlandse Netflix uit? Dan is het tijd om de Amerikaanse of Engelse Netflix te kijken. Met een Netflix VPN is dit eenvoudig te bewerkstelligen.

Maar hoe werkt een Netflix VPN? Waar kunt u deze vpn gebruiken? En wat is de beste VPN voor de Amerikaanse Netflix? Wij geven u een antwoord op al deze vragen en veel meer. Leest u snel door voor meer informatie.

De beste Netflix VPN Top 5

# VPN Prijs
1
NordVPN
4.5/5

€2,97/maand

Online op de website

Voorwaarden & bepalingen
Maximaal 6 toestellen tegelijk. Betaling van het abonnement dient vooraf te gebeuren
2
ExpressVPN
4.5/5

€8,32/maand

Via de website

Voorwaarden & bepalingen
Tot 5 toestellen. Betaling van het abonnement gebeurt vooraf.
3
Windscribe
4.5/5

€4,08/maand

Op de website

Voorwaarden & bepalingen
Geen max aantal toestellen. Betaling van het abonnement gebeurt vooraf.
4
VeePN
4.5/5

€1,67/maand

Online

Voorwaarden & bepalingen
Tot 10 toestellen. Betaling van het abonnement gebeurt vooraf.
5
PrivateVPN
4/5

€3,83/maand

Op de website

Voorwaarden & bepalingen
Tot 6 toestellen. Betaling van het abonnement gebeurt vooraf.
Netflix VPN hoe werkt het?

Wij vertellen u hoe Netflix VPN werkt

Deze top 5 zijn de beste Netflix VPN providers. U kunt bij al deze providers veilig en anoniem internetten. Dit betekent dat uw gegevens niet opgeslagen worden.

Ook is uw internetgebruik door een gedeelde VPN verbinding niet te traceren. Ook kunt u de geografische blokkades omzeilen. Dit zorgt er mede voor dat u de Amerikaanse Netflix kunt kijken terwijl u gewoon in Nederland bent.

Het is van belang om te weten dat niet elke VPN service u de mogelijkheid geeft om Netflix te kijken. Dit komt omdat Netflix steeds slimmer wordt in het omzeilen van VPN’s. U kunt er echter vanuit gaan dat de VPN providers uit onze top 5 u allemaal toegang geven tot de Amerikaanse Netflix.

Amerikaanse Netflix in Nederland kijken

Amerikaanse Netflix kijken

Netflix blokkades omzeilen met de juiste VPN

De meeste mensen die een Netflix VPN nemen doen dit om de Amerikaanse Netflix te kunnen kijken. Maar waarom is dit? Is de Amerikaanse Netflix beter dan de Nederlandse?

Kort gezegd, ja! De Amerikaanse Netflix biedt veel meer series en films dan de Nederlandse Netflix. Dit heeft twee redenen. De eerste reden is de licentie. Als een show of film geen Netflix Original is moeten ze een licentie hebben voor uitzenden.

Het gebeurt regelmatig dat ze alleen een licentie hebben voor Amerika. De rest van de wereld heeft dan geen toegang. Dit kan later wel komen want de tweede reden is dat Netflix Amerika veel ouder is. Hierdoor hebben ze in al die jaren een veel groter bestand met series en films opgebouwd.

Soms gebeurt het overigens ook wel dat er per land series op Netflix staan. Zo zullen Nederlandstalige series alleen in Nederland te zien zijn. En Netflix UK heeft een aanbod van Engelse komedies die je weer nergens anders terugvindt.

Netflix blokkade omzeilen

Het wordt steeds lastiger om de Netflix blokkade te omzeilen. Sinds 2015 is Netflix actief bezig om VPN’s te weren. Dit maakt het voor u als gebruiker lastiger om Netflix met een andere VPN te bekijken.

Gelukkig zitten de VPN Netflix providers ook niet stil en verbeteren zij hun diensten ook. Hierdoor kunnen we gelukkig nog steeds een grote lijst met VPN providers aanbieden waarmee u de Netflix blokkade kan omzeilen. Dit heeft als gevolg dat u nog steeds onder andere de Amerikaanse Netflix kan bekijken.

Wij hebben voor u de de beste Netflix VPNs samengesteld. Dit betekent dat elke VPN in onze top 5 u de mogelijkheid geeft de Amerikaanse Netflix te kijken.

Is er een gratis VPN Netflix?

In het verleden waren er meerdere gratis VPN services waarmee u de Amerikaanse Netflix kon kijken. Echter sinds Netflix de VPN services probeert tegen te houden is het gratis niet meer te doen. Er zijn nog wel veel VPN services die u een gratis trial aanbieden van een dag of soms zelfs een week.

Een gratis VPN lijkt mooi en kan ook werken maar wij raden u toch een betaalde service aan. U heeft hier een groter internetgebruik, toegang tot meer servers en zoals gezegd de Netflix optie. Wanneer u een betaalde in plaats van een gratis VPN heeft heeft u ook andere voordelen.

Zo is uw internet ten alle tijden beschermd. Ook kunt u met een betaalde VPN service meerdere apparaten tegelijk gebruiken. Dit betekent dat meerdere mensen in uw huishouden tegelijk Netflix kunnen kijken met aan ander IP adres.

Wat is belangrijk bij een Netflix VPN provider?

Wanneer u een Netflix VPN provider wilt hebben is het van belang dat u de juiste kiest. U moet kijken naar uw budget , maar ook voor wat wilt u de diensten allemaal gebruiken?

Waar moet u op letten als u een Netflix VPN zoekt?

  1. Betrouwbaarheid
  2. Aantal apparaten
  3. Snelheid van het internet
  4. Transparante klantenservice

Is het alleen om Netflix te kunnen kijken, of ook voor beveiliging? Het is van belang dat u dit allemaal op een rijtje zet voor u zelf. In onze top 5 VPN Netflix providers vindt u enkel VPN’s die aan de meeste eisen voldoen.

Wil je meer weten over VPN in het algemeen? Bezoek dan onze VPN pagina.

Betrouwbare VPN

Het is belangrijk dat u kiest voor een betrouwbare VPN. Een dienst die uw data niet opslaat. Zowel uw persoonlijke gegevens als internet geschiedenis worden niet opgeslagen. Dit zorgt ervoor dat u volledig anoniem kunt internetten.

Een betrouwbare provider zorgt ervoor dat uw data anoniem blijft maar ook dat uw IP adres steeds verandert. En dat er sprake is van gedeelde VPNs. Zodoende kan uw browse-geschiedenis nooit naar u toe geleid worden.

Aantal apparaten waar u Netflix kunt kijken

Het is ook belangrijk om na te gaan hoeveel apparaten de Netflix VPN provider ondersteunt. En uiteraard hoeveel apparaten u met de VPN wilt ondersteunen. De meeste VPN providers geven u de mogelijkheid om meerdere apparaten tegelijk te ondersteunen.

Dit betekent dat u meerdere smartphones en computers tegelijk kunt voorzien van de VPN. Zodoende kunnen meerdere mensen in uw huishouden op hetzelfde moment Netflix kijken met een ander IP adres.

Wanneer u Netflix wilt kijken op uw Smart tv kan dit lastiger worden. De meeste VPN providers bieden geen app voor uw Smart tv. Een oplossing is het aanschaffen van een VPN router. Hiermee zijn dan alle aangesloten apparaten voorzien van de VPN service. U kunt dan de Amerikaanse Netflix kijken op uw Smart tv.

Snelheid van internet

Wanneer u gebruik maakt van een VPN kan dit de snelheid van uw internet verlagen. Het is dus belangrijk voor u om na te gaan hoe dit zal zijn.

Heeft u altijd snel internet nodig dan is dit een belangrijke factor. De snelheid van het internet verschilt per VPN service. U kunt dit per provider eenvoudig nakijken op hun site.

Een transparante klantenservice

Wat ook belangrijk is bij een goede Netflix VPN aanbieder is de klantenservice. Mocht het gebeuren dat u geen contact krijgt met de Amerikaanse Netflix dan kunnen zij u uit de brand helpen. De klantenservice heeft vaak meerdere manieren om toegang te krijgen. Zij kunnen u helpen met de Netflix blokkade omzeilen.

Beste Netflix VPN onze conclusie

Wij vinden een goede Netflix VPN erg belangrijk. Vooral Om de Amerikaanse Netflix te kijken. U krijgt bijna 60% meer aanbod van series en films dan wat u gewend bent.

Alle providers uit onze top 5 Netflix VPN’s zijn meer dan goed te noemen. Wij hebben gekeken naar belangrijke zaken zoals internetsnelheid, klantenservice en op hoeveel apparaten u tegelijk Netflix kunt kijken.

Naast dat een Netflix VPN goed is voor het streamen  van de Amerikaanse Netflix zijn er ook vele andere voordelen. Zo is uw internet beschermt tegen hackers en derden. En ook bent u volkomen anoniem. Uw geschiedenis wordt niet opgeslagen en niemand kan zien wat u online deed.

Als laatste willen wij nogmaals duidelijk stellen dat alle VPNs op deze pagina meer dan te vertrouwen zijn. Ze zijn allemaal geschikt om de Amerikaanse Netflix mee te kijken en houden uw internet veilig.


FAQ - veelgestelde vragen

Er is een groot aantal VPN’s welke nog steeds geschikt zijn voor het kijken van Netflix. Dit zijn services die ervoor zorgen dat zij de Netflix blokkade omzeilen. Wij hebben voor u een toplijst gemaakt met de beste Netflix VPN services. Kijkt u in onze Netflix VPN top 5 om uw favoriete VPN te vinden.

Er zijn meerdere VPN services geschikt voor Netflix. Services die ervoor zorgen dat u nog steeds de Amerikaanse Netflix kunt kijken. Wij hebben een lijst samengesteld  met betrouwbare Netflix VPN aanbieders. In deze lijst vindt u enkel VPN diensten waarmee u Netflix kunt kijken.

De reden dat Netflix beter is met een VPN is omdat u toegang kunt krijgen tot de Amerikaanse Netflix. Hier heeft u een veel groter aanbod van series en films dan de Nederlandse Netflix. Hoe u Netflix met een VPN kunt gebruiken beschrijven we hier

Omdat Netflix niet voor elk land de juiste licenties heeft. En daardoor willen ze niet dat u vanuit een ander land de Amerikaanse Netflix kijkt. We vertellen u hier hoe u in Nederland toch de Amerikaanse Netflix kijkt.

Nee, de gratis VPN’s werken niet met Netflix.  De VPN diensten bieden dit enkel aan bij betaalde diensten.  Lees hier verder waarom gratis VPN diensten Netflix niet ondersteunen.