Skip to main content

Netflix VPN hoe werkt het?

Wat is de beste Netflix service? Wij begrijpen dat dit voor u moeilijk te ontdekken is. Er is immers een groot aanbod VPN Netflix providers. Netflix VPN hoe werkt het?Wij zetten daarom de beste VPN providers voor u op een rijtje. Ook geven wij een antwoord op vragen als: Hoe kunt u de Amerikaanse Netflix kijken? Hoe kunt u een Netflix blokkade omzeilen en is er een gratis VPN voor Netflix?

Top 5 Netflix VPN providers

VPN aanbieder
Maandprijs vanaf
Netflix kijken
Score
Bezoek
NORD-VPN_logo_100x100NordVPN Review€3,104,5/5Aanmelden
express-VPN_logo_100x100ExpressVPN Review€8,324,5/5Aanmelden
Windscribe_logo_100x100Windscribe Review€4,084,5/5Aanmelden
VeePN_logo_100x100VeePN Review€1,674,5/5Aanmelden
Private-VPN_logo_100x100Private VPN Review€3,834,5/5Aanmelden

Deze top 5 zijn de beste Netflix VPN providers. U kunt bij al deze providers veilig en anoniem internetten. Dit betekent dat uw gegevens niet opgeslagen worden. Ook is uw internetgebruik door een gedeelde VPN verbinding niet te traceren. Ook kunt u de geografische blokkades omzeilen. Dit zorgt er mede voor dat u de Amerikaanse Netflix kunt kijken terwijl u gewoon in Nederland bent. Het is van belang om te weten dat niet elke VPN service u de mogelijkheid geeft om Netflix te kijken. Dit komt omdat Netflix steeds slimmer wordt in het omzeilen van VPN’s. U kunt er echter vanuit gaan dat de VPN providers uit onze top 5 u allemaal toegang geven tot de Amerikaanse Netflix.

Beste VPN Netflix provider NordVPN

NordVPN is uitermate geschikt als Netflix VPN provider. De provider is al bijna 10 jaar actief als VPN service en heeft miljoenen klanten over de hele wereld. Ze geven u de mogelijkheid om 6 apparaten tegelijk te beveiligen met hun VPN app.

Hoe kijkt u Netflix met NordVPN?

Om Netflix met NordVPN te kijken moet u een aantal stappen volgen. Wij lopen deze stappen hieronder met u door:

  1. Open een account bij NordVPN of open de applicatie
  2. Kies welke Netflix versie u wilt kijken (bijvoorbeeld Netflix USA) en contacteer een server in dat land
  3. Ga naar uw Netflix account en meldt u aan.
  4. U bent nu verbonden met Netflix USA. U kunt nu een film of serie kiezen en deze kijken

Naast dat het eenvoudig is om de Amerikaanse Netflix te kunnen kijken met NordVPN, zorgt deze provider ook dat de andere zaken goed geregeld zijn. Zij zorgen ervoor dat uw verbinding snel en stabiel is. Dit maakt dat u kunt streamen zonder “buffering” of haperende beelden. Zo kijkt u films en series zonder vervelende onderbrekingen of onduidelijke beelden.

Wanneer u direct de VPN service van NordVPN wilt gebruiken kunt u de button hieronder klikken om u aan te melden. U kunt er ook voor kiezen onze uitgebreide NordVPN review te lezen. Hier vindt u alle informatie over deze VPN provider.

BetalingsmethodenAmerican Express, bitcoin, VISA, Mastercard
ProductenAndroid, iOS, MacOS, Windows, Linux, Chrome, Mozilla, Netflix
EducatieOnline op de website
VoorwaardenMaximaal 6 toestellen tegelijk. Betaling van het abonnement dient vooraf te gebeuren
Laatste updateBeoordeeld op 8 juli 2020
Aanbieding

€3,10/maand

Online op de website
Veilige link
Kies uw betaalmethode
American ExpressbitcoinMastercardVISA

Waarom is ExpressVPN geschikt als VPN Netflix provider?

ExpressVPN is een VPN provider die al sinds 2009 actief is. Alhoewel zij zeker niet de goedkoopste zijn is de provider zeer populair. Dit komt omdat dat provider uitstekende diensten aanbiedt. U kunt 5 devices tegelijk gebruiken met de app. En u kunt makkelijk betalen met iDeal. Uiteraard is de Amerikaanse Netflix uitstekend te bereiken met ExpressVPN.

BetalingsmethodeniDeal, PayPal, VISA, American Express, bitcoin
ProductenAndroid, iOS, MacOS, Windows, Linux, Chrome, Mozilla, Netflix
EducatieVia de website
VoorwaardenTot 5 toestellen. Betaling van het abonnement gebeurt vooraf.
Laatste updateBeoordeeld op 17 juni 2020
Aanbieding

€8,32/maand

Via de website
Veilige link
Kies uw betaalmethode
iDealPayPalVISAbitcoin

Wilt u direct de diensten van ExpressVPN afsluiten? Klik dan op de onderstaande button. Indien u meer wilt lezen bekijkt u onze ExpressVPN review. Hier leest u alles over deze uitstekende VPN Netflix provider.

Amerikaanse Netflix kijken

Amerikaanse Netflix kijkenDe meeste mensen die een Netflix VPN nemen doen dit om de Amerikaanse Netflix te kunnen kijken. Maar waarom is dit? Is de Amerikaanse Netflix beter dan de Nederlandse?
Kort gezegd, ja! De Amerikaanse Netflix biedt veel meer series en films dan de Nederlandse Netflix. Dit heeft twee redenen. De eerste reden is de licentie. Als een show of film geen Netflix Original is moeten ze een licentie hebben voor uitzenden. Het gebeurt regelmatig dat ze alleen een licentie hebben voor Amerika. De rest van de wereld heeft dan geen toegang. Dit kan later wel komen want de tweede reden is dat Netflix Amerika veel ouder is. Hierdoor hebben ze in al die jaren een veel groter bestand met series en films opgebouwd.

Soms gebeurt het overigens ook wel dat er per land series op Netflix staan. Zo zullen Nederlandstalige series alleen in Nederland te zien zijn. En Netflix UK heeft een aanbod van Engelse komedies die je weer nergens anders terugvindt.

Netflix blokkade omzeilen

Het wordt steeds lastiger om de Netflix blokkade te omzeilen. Sinds 2015 is Netflix actief bezig om VPN’s te weren. Dit maakt het voor u als gebruiker lastiger om Netflix met een andere VPN te bekijken. Gelukkig zitten de VPN Netflix providers ook niet stil en verbeteren zij hun diensten ook. Hierdoor kunnen we gelukkig nog steeds een grote lijst met VPN providers aanbieden waarmee u de Netflix blokkade kan omzeilen. Dit heeft als gevolg dat u nog steeds onder andere het Amerikaanse Netflix kan bekijken.

Is er een gratis VPN Netflix?

In het verleden waren er meerdere gratis VPN services waarmee u de Amerikaanse Netflix kon kijken. Echter sinds Netflix de VPN services probeert tegen te houden is het gratis niet meer te doen. Er zijn nog wel veel VPN services die u een gratis trial aanbieden van een dag of soms zelfs een week.

Een gratis VPN lijkt mooi en kan ook werken maar wij raden u toch een betaalde service aan. U heeft hier een groter internetgebruik, toegang tot meer servers en zoals gezegd de Netflix optie. Wanneer u een betaalde in plaats van een gratis VPN heeft heeft u ook andere voordelen. Zo is uw internet ten alle tijden beschermd. Ook kunt u met een betaalde VPN service meerdere apparaten tegelijk gebruiken. Dit betekent dat meerdere mensen in uw huishouden tegelijk Netflix kunnen kijken met aan ander IP adres.

Wat is belangrijk bij een Netflix VPN provider?

Wanneer u een Netflix VPN provider wilt hebben is het van belang dat u de juiste kiest. U moet kijken naar uw budget , maar ook voor wat wilt u de diensten allemaal gebruiken? Is het alleen om Netflix te kunnen kijken, of ook voor beveiliging? Het is van belang dat u dit allemaal op een rijtje zet voor u zelf. In onze top 5 VPN Netflix providers vindt u enkel VPN’s die aan de meeste eisen voldoen.

Betrouwbare provider

Het is belangrijk dat u kiest voor een betrouwbare provider. Een provider die uw data niet opslaat. Zowel uw persoonlijke gegevens als internet geschiedenis worden niet opgeslagen. Dit zorgt ervoor dat u volledig anoniem kunt internetten. Een betrouwbare provider zorgt ervoor dat uw data anoniem blijft maar ook dat uw IP adres steeds verandert. En dat er sprake is van gedeelde VPNs. Zodoende kan uw browse-geschiedenis nooit naar u toe geleid worden.

Aantal apparaten

Het is ook belangrijk om na te gaan hoeveel apparaten de Netflix VPN provider ondersteunt. En uiteraard hoeveel apparaten u met de VPN wilt ondersteunen. De meeste VPN providers geven u de mogelijkheid om meerdere apparaten tegelijk te ondersteunen. Dit betekent dat u meerdere smartphones en computers tegelijk kunt voorzien van de VPN. Zodoende kunnen meerdere mensen in uw huishouden op hetzelfde moment Netflix kijken met een ander IP adres.

Wanneer u Netflix wilt kijken op uw Smart tv kan dit lastiger worden. De meeste VPN providers bieden geen app voor uw Smart tv. Een oplossing is het aanschaffen van een VPN router. Hiermee zijn dan alle aangesloten apparaten voorzien van de VPN service. U kunt dan de Amerikaanse Netflix kijken op uw Smart tv.

Snelheid van internet

Wanneer u gebruik maakt van een VPN kan dit de snelheid van uw internet verlagen. Het is dus belangrijk voor u om na te gaan hoe dit zal zijn. Heeft u altijd snel internet nodig dan is dit een belangrijke factor. De snelheid van het internet verschilt per VPN service. U kunt dit per provider eenvoudig nakijken op hun site.

Een transparante klantenservice

Wat ook belangrijk is bij een goede Netflix VPN aanbieder is de klantenservice. Mocht het gebeuren dat u geen contact krijgt met de Amerikaanse Netflix dan kunnen zij u uit de brand helpen. De klantenservice heeft vaak meerdere manieren om toegang te krijgen. Zij kunnen u helpen met de Netflix blokkade omzeilen.

Beste Netflix VPN onze conclusie

Wij vinden een goede Netflix VPN erg belangrijk. Wanneer u lekker wilt streamen helpt u dit enorm. U krijgt bijna 60% meer aanbod van series en films dan wat u gewend bent. Voor ons zijn NordVPN, ExpressVPN en Surfshark de top 3 als het aankomt op Netflix VPN services.

Echter zijn alle providers uit onze toplijst meer dan goed te noemen. Wij hebben gekeken naar belangrijke zaken zoals internetsnelheid, klantenservice en hoeveel apparaten er tegelijk gebruik kunnen maken van de VPN service.

Naast dat een Netflix VPN goed is voor het streamen zijn er ook vele andere voordelen. Zo is uw internet beschermt tegen hackers en derden. En ook bent u volkomen anoniem. Uw geschiedenis wordt niet opgeslagen en niemand kan zien wat u online deed.

Als laatste willen wij nogmaals duidelijk stellen dat alle VPN providers op deze pagina meer dan te vertrouwen zijn. Ze zijn allemaal geschikt om Netflix mee te kijken en houden uw internet veilig.

FAQ - veelgestelde vragen

Er is een groot aantal VPN’s welke nog steeds geschikt zijn voor het kijken van Netflix. Dit zijn services die ervoor zorgen dat zij de Netflix blokkade omzeilen. Wij hebben voor u een toplijst gemaakt met de beste Netflix VPN services. Kijkt u in onze Netflix VPN top 5 om uw favoriete VPN te vinden.

Er zijn meerdere VPN services geschikt voor Netflix. Services die ervoor zorgen dat u nog steeds de Amerikaanse Netflix kunt kijken. Wij hebben een lijst samengesteld  met betrouwbare Netflix VPN aanbieders. In deze lijst vindt u enkel VPN diensten waarmee u Netflix kunt kijken.

De reden dat Netflix beter is met een VPN is omdat u toegang kunt krijgen tot de Amerikaanse Netflix. Hier heeft u een veel groter aanbod van series en films dan de Nederlandse Netflix. Dit scheelt zo een 65%. Naast toegang tot de Amerikaanse Netflix kunt u bijvoorbeeld ook genieten van de beste Engelse komedie series op Netflix UK. U kunt in ons artikel lezen wat VPN services doen zodat u kunt Netflixen.

De reden hiervoor heeft te maken met licenties. Netflix koopt licenties om de series en films te mogen uitzenden. Echter kopen ze deze licenties per land. Omdat Netflix in Amerika al veel langer aan de weg timmert. Eerst als videotheek en later als streaming service. Wanneer mensen een VPN gebruiken krijgen ze toegang tot films en series waar de licentie niet geldig is in het land waar de kijker zich bevindt. De houders van auteursrechten oefenen druk uit op Netflix om ervoor te zorgen dat deze kijkers dit niet zomaar kunnen doen. Dit is de reden dat Netflix VPN verkeert probeert te blokkeren. Lees alles over hoe u de Amerikaanse Netflix kunt kijken met een VPN.

Nee, de gratis VPN’s werken niet met Netflix. Tenzij het een korte trial versie betreft. De gratis VPN heeft een beperkt aantal servers. Ook is de internetsnelheid lager en is er minder bandbreedte. Dit alles maakt gratis VPN diensten ongeschikt voor Netflix. U leest alles over gratis VPN diensten en Netflix in ons Netflix en VPN artikel.