Skip to main content

Beste VPN Mac computers

Wanneer u een apple product gebruikt zoals: een iPhone, iPad of Mac computer kunt u deze ook beschermen met een VPN service. Maar wat is de beste VPN Mac die er is? Beste VPN Mac computersEn welke VPN voor Iphone is het beste? Wij zochten het voor u uit. Met al de aanbieders die er te vinden zijn snappen wij dat het onoverzichtelijk kan zijn voor u. Daarom vindt u hier onze top 9 beste VPN Mac aanbieders. En tevens de beste VPN voor IOS producten. Wij geven in ons artikel een antwoord op: wat kan een IOS VPN voor u betekenen en waarom zou u een VPN dienst nemen?

Top 9 VPN Mac aanbieders

VPN aanbieder
Maandprijs vanaf
Netflix kijken
Score
Bezoek
NORD-VPN_logo_100x100NordVPN Review€3,104,5/5Aanmelden
zoogvpn-logoZoogVPN Review€1,754,5/5Aanmelden
express-VPN_logo_100x100ExpressVPN Review€8,324,5/5Aanmelden
Windscribe_logo_100x100Windscribe Review€4,084,5/5Aanmelden
HideMyAss_logo_100x100HideMyAss Review€2,994.5/5Aanmelden
VeePN_logo_100x100VeePN Review€1,674,5/5Aanmelden
Private-VPN_logo_100x100Private VPN Review€3,834,0/5Aanmelden
Tunnelbear_logo_100x100TunnelBear Review€4,994,0/5Aanmelden
Air VPN_logo_100x100AirVPN Review€2,754,0/5Aanmelden
Cyberghost VPN_logo_100x100Cyberghost VPN Review€2,454,0/5Aanmelden
IPVanish_logo_100x100IPVanish Review€4,124,0/5Aanmelden

Om tot deze top 9 te komen hebben we gekeken naar verschillende belangrijke zaken. Allereerst hebben we gekeken of de VPN Mac geschikt is voor uw computer. Maar ook is het goed voor uw iPhone, iPad en andere IOS producten? Hiernaast keken we naar het aantal apparaten dat u tegelijk kunt aansluiten, is de service geschikt voor de Amerikaanse Netflix en natuurlijk wat zijn de kosten. Al de Mac VPNs die u in deze top 9 vindt zijn geschikt voor elke gebruiker. Ze zijn veilig en betrouwbaar en u hoeft niet bang te zijn dat uw persoonlijke data opgeslagen zal worden.

ExpressVPN zeer geschikt als VPN Mac service

Wanneer u uw Mac computer wilt beveiligen met een VPN dienst is ExpressVPN een echte aanrader. Deze VPN service is al meer dan 10 jaar actief en heeft gebruikers over de hele wereld. Ze bieden 3000 servers verdeeld over 160 locaties over de hele wereld. Geografische blokkades bestaan hierdoor niet meer. Uw internet wordt direct beveiligd met de VPN service en uw anonimiteit is gegarandeerd. Wanneer u een abonnement afsluit betaalt u deze eenvoudig met iDeal. De betalingsmethode die we in Nederland goed kennen. Leest u alles over ExpressVPN in onze review.

Betaalmethoden
iDeal, PayPal, VISA, American Express, bitcoin
ProductenAndroid, iOS, MacOS, Windows, Linux, Chrome, Mozilla, Netflix
EducatieVia de website
VoorwaardenTot 5 toestellen. Betaling van het abonnement gebeurt vooraf.
Laatste updateBeoordeeld op 17 september 2020
Wij vinden het top
Aanbieding

€8,32/maand

Via de website
Veilige link
Kies uw betaalmethode
iDealPayPalVISAbitcoin

Waarom is NordVPN de beste VPN iPhone?

NordVPN is een van de betere VPN diensten die beschikbaar zijn. Ze zijn zeer geschikt als iPhone VPN. Een provider actief sinds 2012 met meer dan 5500 servers. Dit zorgt ervoor dat zij u altijd kunnen voorzien van een veilige en anonieme internet verbinding. Overigens kunt u NordVPN gebruiken voor al uw iOS producten. Ze leveren een goede service voor al uw devices. Wanneer u meer wilt weten over NordVPN kunt u onze NordVPN review lezen. Hier gaan we dieper in op alles wat deze provider voor u kan betekenen.

Betaalmethoden
American Express, bitcoin, VISA, Mastercard
ProductenAndroid, iOS, MacOS, Windows, Linux, Chrome, Mozilla, Netflix
EducatieOnline op de website
VoorwaardenMaximaal 6 toestellen tegelijk. Betaling van het abonnement dient vooraf te gebeuren
Laatste updateBeoordeeld op 17 september 2020
Wij vinden het top
Aanbieding

€3,10/maand

Online op de website
Veilige link
Kies uw betaalmethode
American ExpressbitcoinMastercardVISA

Hoe werkt VPN bij iOS apparaten?

Wanneer u een VPN service op een iOS apparaat downloadt, werkt dit net zoals op uw windows computer. U kiest wanneer u gebruik wilt maken van de VPN service. Wilt u een geografische blokkade omzeilen, bijvoorbeeld om de Amerikaanse Netflix te bekijken, dan kunt u handmatig uw IP instellen. Zodra u de iOS VPN aanzet zal deze direct uw internet beveiligen, dit gebeurt dankzij een versleutelde verbinding. Deze verbinding zorgt er ook voor dat u volledig anoniem internetten kunt.

Wat is belangrijk bij een VPN Mac?

Voor u een VPN voor uw Mac kiest is het van belang dat u weet waar u het voor wilt gebruiken. Hiernaast moet u natuurlijk ook kijken naar het kostenplaatje van de VPN. Een VPN service moet voldoen aan uw eisen. U krijgt er namelijk hoogstwaarschijnlijk dagelijks mee te maken dus de VPN moet bij u, en uw internetgebruik, passen. Hieronder lopen we een aantal punten door waar u op moet letten:

 • Veiligheid: Uw VPN moet uw internet beveiligen. Vooral wanneer u veel gebruik maakt van openbare wifi-netwerken is dit cruciaal. Een goede VPN service zal uw internet beveiligen via een versleutelde verbinding. Dit zorgt ervoor dat uw internet nooit kan worden overgenomen door derden. Ook wanneer u veel zakelijk werk verricht op uw computer is een goed Mac VPN van belang.
 • Snelheid van uw internet: Het is belangrijk, dat wanneer u overschakelt naar een VPN, uw internet snelheid niet te veel verlaagt. U moet immers uw werk snel kunnen blijven doen en systemen moeten snel openen. U wilt ook niet dat het downloaden opeens veel trager gaat dan normaal. Met de juiste VPN Mac dienst zal uw internetsnelheid niet of nauwelijks verlagen.
 • Anoniem kunnen internetten: De juiste VPN voor uw Mac zal geen persoonlijke gegevens opslaan. En nog belangrijker er wordt geen log opgeslagen van uw internet-geschiedenis. Dit garandeert voor u volledige anonimiteit. Geen enkele buitenstaander kan zien wat u op het internet gedaan heeft.
 • Kosten van een VPN Mac dienst: Zoveel verschillende aanbieders, zoveel verschillende kosten. U kunt in ons overzicht zien wat de maandelijkse kosten zijn van een VPN voor uw Mac. U beslist zelf wat u maandelijks wilt betalen voor de diensten. Houdt u er wel rekening mee dat uw abonnement vooraf betaalt dient te worden. U moet de abonnementsprijs volledig voldoen.
 • Netflix: Een van de redenen waarom mensen voor een Mac VPN kiezen is Netflix. Wanneer u Netflix kijkt in Nederland heeft u een beperkt aanbod van series en films. Kijkt u echter naar de Amerikaanse Netflix dan is dat al gauw 65% meer. Kijkt u daarom goed of de Mac VPN geschikt is voor Netflix. Lees alles over Netflix en VPN diensten in ons artikel.
 • Aantal servers wereldwijd: Hoe meer servers een Mac VPN heeft hoe sneller alles werkt. Ook zorgen de servers wereldwijd voor betere kansen de IP blokkades te omzeilen. Kijkt u dus goed bij een provider waar de servers zich bevinden. Zodat u altijd de beste verbinding kunt maken die bij u past.
 • Gebruiksgemak: U wilt niet dan een VPN lastig is om te gebruiken. Kijkt u daarom goed hoe eenvoudig u de dienst kan gebruiken. Zet u het makkelijk aan en uit? Is de website overzichtelijk en hoe is de klantenservice? Het zijn allemaal punten om op te letten voor een optimaal gebruikersgemak.
 • Aantal apparaten tegelijk: Vaak heeft u niet één maar meerdere devices die u wilt beschermen. Kijkt u vooraf hoeveel dit er zijn en kijk dan wat het maximaal aantal apparaten is bij de service. Indien u uw hele huishouden wilt beveiligen kan het voorkomen dat u meerdere abonnementen moet afsluiten.

Hoe downloadt u een VPN service voor uw Mac of iPhone?

Hoe downloadt u een VPN service voor uw Mac of iPhoneU hoeft niet heel veel moeite te doen wanneer u een goede iOS service downloadt. In de App Store vindt u de app die u nodig heeft. Of op uw Mac computer kunt u de app in de browser downloaden. Het is wel van belang dat u eerst een abonnement afsluit, u moet namelijk kunnen inloggen. We leggen het proces uit in een paar korte stappen.

 1. Koop een abonnement bij de juiste iOS VPN
 2. Ga naar de browser van uw Mac of de App store en download de app
 3. Log in wanneer u de app geopend heeft.
 4. Zet de VPN aan wanneer u hem wenst te gebruiken.

U kunt met een VPN abonnement vaak verschillende apparaten voorzien van de VPN. Gaat u meerdere apparaten beveiligen dan herhaalt u bovenstaande stappen.

Is een Mac VPN een goede bescherming?

Wanneer u de juiste dienst neemt is een VPN voor uw Mac, iPhone, iPad of ander iOS device altijd een goede bescherming. De versleutelde verbinding van de VPN zorgt ervoor dat niemand toegang kan krijgen tot uw internet. Zonder VPN bescherming kan het voor derden partijen eenvoudig zijn uw internetgedrag te bekijken. Denk hierbij aan uw internetprovider, hackers en zelfs de overheid. Met een VPN is dit niet mogelijk. Ook surft u anoniem. U kunt dus rustig dingen opzoeken op het internet zonder dat u daar de komende weken constant advertenties van tegenkomt. Uw cookies worden niet opgeslagen door websites.

Gratis Mac VPN?

Er zijn gratis VPN services te krijgen. Echter raden wij deze niet aan. De gratis services hebben namelijk vaak beperkingen. Zo kunt u bijvoorbeeld maar één apparaat tegelijk beveiligen. Is uw internetsnelheid veel lager en is er een beperkt aantal MB’s beschikbaar. Ook werken de meeste gratis VPN diensten niet voor Netflix.

Wanneer u uw iOS devices serieus wilt beveiligen is een betaald abonnement de beste optie. De kosten van een abonnement hoeven niet al te hoog te zijn om nog steeds een goede prijs-kwaliteit verhouding te hebben. En laten we eerlijk zijn een goede bescherming van uw apparaten is een paar euro per maand zeker waard.

Onze conclusie over VPN Mac diensten

Wanneer u gebruik maakt van iOS devices is een goede VPN zeer belangrijk. Of u nu uw iPhone. iPad of Mac computer wilt beschermen. De juiste VPN doet een boel voor u. Wanneer u op zoek bent naar een geschikte VPN voor iOS dan kunt u er één kiezen uit onze top 9.

Belangrijk is dat uw internet een versleutelde verbinding heeft voor optimale veiligheid. Ook wilt u dat er genoeg servers zijn om de geografische blokkades eenvoudig te kunnen omzeilen. En misschien wel het belangrijkste u wilt anonimiteit. Een goede Mac VPN slaat uw persoonlijke gegevens niet op en logt geen internet-geschiedenis.

Natuurlijk is het van belang dat de dienst de juiste prijs-kwaliteit verhouding heeft. Wij hebben daarom een top 9 gemaakt waarbij u zeker weet dat dit goed in orde is.

FAQ - veelgestelde vragen

Een goede VPN zorgt dat uw internet altijd beveiligd is. De versleutelde verbinding zorgt ervoor dat buitenstaanders geen inzage hebben in uw internet. Wanneer u gebruik maakt van een Mac is een goede Mac VPN erg belangrijk. Ook wanneer u andere iOS producten gebruikt is een VPN een goede beveiliging. Leest u er alles over in ons VPN Mac en veiligheid artikel.

Er zijn een groot aantal aanbieders op de markt die een VPN voor uw iPhone aanbieden. Voor ons is NordVPN daarvan de beste. Het is een betrouwbare VPN service die wereldwijd hun diensten aanbiedt. Ze hebben een groot aantal servers die een snel en veilig internet garanderen.

Het downloaden van een VPN voor uw Mac, of ander iOS device is eenvoudig. Nadat u een abonnement heeft afgesloten kunt u dit eenvoudig doen in de App store. Wij schreven een uitgebreide uitleg voor u over hoe u een Mac VPN snel downloaden kunt.